Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ay yazmayı unutmuşum evdeki kameralar ceo güvenlik sistemi. maliyeti yaklaşık 1000 tl civarı. Aslında erken tabi kamera taktırmak için ama eşimin tanıdığı firma. Eşim istedi gelip taksınlar diye. Gözü de çok rahatsız etmiyor zaten.Aklınızda bulunsun..

Ee boşuna demiyorlar ilk 6 ay sadece anne sütü verin diye,Ondan daha doğal ve faydalı bişey mi var bebek için. Maşallah çok iyi görünüyor :nazar:

Yaşına yaklaşmış neredeyse,bu arada göz rengide çok güzel,koyu yeşil gördüm resimden ama doğru mu görüyorum?

Ben iyiyim canım ara vermiştim bi süre yeniden başladım bebek çalışmalarına ama bu ay da tutmadı adet olmak üzereyim hemde normalden 3-4gün önce oluyor 2 aydır.

Sessiz kaldı çünkü kimse kalmadı ki topikte siz doğurdunuz da büyüttünüz bile,diğer arkadaşlardan da bir çoğu hamile geriye eskilerden sadece zorxx,aysen,mirage ve ben kaldım.Yazın zaten normalde de herkes tatil modunda oluyordu :)) şimdi biraraya bile gelemiyoruz :50:

Off çok sıcak valla çekilmiyooor burası :31:

evet gözleri yeşil ilk doğduğunda maviydi değişti bu renkte kaldı yeşil ela arası gidip geliyo kayınpederimin mavi kaynımın mavi eşiminde ela:))erende çok istedim gözşeri onlara çeksin diye olmadı kayrada az bişey ucundan yakaladık:1:
kızlarla hiç denk gelmedik karşılaşamıyoruz:26:özledim hepinizi eski muhabbetlerimizi yaz bitsinde inş. eskisi gibi doluşuruz buraya sizdende hayırlı haberler gelsin en kısa zamanda bizim sıpalar büyüdü bebekler gelsin topiğimize:emir_bebek:

porticim seni burada gördüğüme sevindim canım giremiyordun uzun zamandır özlemişim. bebiş iyi tatlım yaklaşık 1300 gr oldu. Doktor çok iyi gidiyor dedi.
Sıcaklar haricinde ben de iyiyim. 7. aya girdim. Artık bundan sonra ağırlaşırım herhalde. Gerçi zaten göbişin maşallahı var normalden büyük duruyor görsen herhalde son günlerin dersin :9:
sen işlerini yoluna koydun mu hala yüksek tempoda mı çalışıyorsun?
kendine iyi bak canım. görüşmek üzere..

aynen canım ara ara başım dönüyor sıcaktan bayılıcam sanıyorum.. evde salonda klima var bazen gece salonda yatıyorum. bu sefer de sabah her yerim ağrımış kalkıyorum. Gerçekten hamileyken sıcaklarla boğuşmak zor ama Allah sağlık versin de başka şeylerle uğraştırmasın diyorum..

bunlar gelip geçici dertler bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda 3 ay gelir geçer yazın yarısı geçti bile az kaldı:16:

iyiyiz güselcim bizde bir yaramazlık yok bebişe gün sayıyorum sayılı zaman çok hızlı geçiyor... sen nasılsın neler yapıyorsun?

oh oh mssallah rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah bende hıc bı degısıklık yok urayı bıraktıgım gıbı gerı geldım bebekte yok aynıyım yani

porticim seni burada gördüğüme sevindim canım giremiyordun uzun zamandır özlemişim. bebiş iyi tatlım yaklaşık 1300 gr oldu. Doktor çok iyi gidiyor dedi.
Sıcaklar haricinde ben de iyiyim. 7. aya girdim. Artık bundan sonra ağırlaşırım herhalde. Gerçi zaten göbişin maşallahı var normalden büyük duruyor görsen herhalde son günlerin dersin :9:
sen işlerini yoluna koydun mu hala yüksek tempoda mı çalışıyorsun?
kendine iyi bak canım. görüşmek üzere..

aynen canım ara ara başım dönüyor sıcaktan bayılıcam sanıyorum.. evde salonda klima var bazen gece salonda yatıyorum. bu sefer de sabah her yerim ağrımış kalkıyorum. Gerçekten hamileyken sıcaklarla boğuşmak zor ama Allah sağlık versin de başka şeylerle uğraştırmasın diyorum..

bende sizi gördüğüme seviniyorum canım.
Maşallah zaman ne kadar çabuk geçiyor hem 7. aya gelmişsin hem de bebişi büyütmüşsün,hayırlısıyla kucağına da al inşallah.
Eskisi kadar yoğun çalışmıyorum ama yine de bazı günler eve gece geldiğimde yarısı oluyo.
kız bi resim bişey koy görelim göbüşünü hadi,öpüyorum çok :16:

ay yazmayı unutmuşum evdeki kameralar ceo güvenlik sistemi. maliyeti yaklaşık 1000 tl civarı. Aslında erken tabi kamera taktırmak için ama eşimin tanıdığı firma. Eşim istedi gelip taksınlar diye. Gözü de çok rahatsız etmiyor zaten.Aklınızda bulunsun..

Toplam maliyetse iyiymiş,teşekkür ederim canım ;)

evet gözleri yeşil ilk doğduğunda maviydi değişti bu renkte kaldı yeşil ela arası gidip geliyo kayınpederimin mavi kaynımın mavi eşiminde ela:))erende çok istedim gözşeri onlara çeksin diye olmadı kayrada az bişey ucundan yakaladık:1:
kızlarla hiç denk gelmedik karşılaşamıyoruz:26:özledim hepinizi eski muhabbetlerimizi yaz bitsinde inş. eskisi gibi doluşuruz buraya sizdende hayırlı haberler gelsin en kısa zamanda bizim sıpalar büyüdü bebekler gelsin topiğimize:emir_bebek:

Benim annemin maviyken ona benzememişim,torunların benzememesi normal :)) ama çok güzel gzöleri maşallah :nazar:
Kızlarla bende denk gelemiyorum,evde değiller heralde,görüşemiyoruz.

Bebişler gelsin bebişleeeer :emir_bebek: :16:

portimm slm ben geldım nasılsınız arkdslar:29:

qüzelciim hoşgeldin canım,sen nasılsın?
bişey yapmadın mı canım,doktor,tedavi falan...
bi kayboluyorsun tam kayboluyorsun sen de ortadan haber alamıyoruz bir daha

:16:

qüzelciim hoşgeldin canım,sen nasılsın?
bişey yapmadın mı canım,doktor,tedavi falan...
bi kayboluyorsun tam kayboluyorsun sen de ortadan haber alamıyoruz bir daha

:16:
canım benım 2010 ocak ayında bıraktım tedavıyı vucut dınlensın dıye hala tedavıye baslamayı düşünmüyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun dıyorum cnm. sen nasılsın özlemişim vallahı. bu arada face cıktı kkyı unuttuk haklısın :):29:

canım benım 2010 ocak ayında bıraktım tedavıyı vucut dınlensın dıye hala tedavıye baslamayı düşünmüyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun dıyorum cnm. sen nasılsın özlemişim vallahı. bu arada face cıktı kkyı unuttuk haklısın :):29:

bende özledim herkesi :19:

Baya dinlenmişsin canım,çok da bekleyip erteleme doktor işlerini,bizim durumumuz farklı,işimiz zor biliyorsun.

İnşallah bize de nasip olur yıl sonuna kadar :))

Selam kızlar nasılsiniz bizde iyiyiz şükür yavrularımı büyütmeye çalışıyorum.2 aydır trdeydim c.tesi döndük.evimide ozlemişim bu arada:) oğlum önümüzdeki hafta okula oyungrubuna başlıyor,kızımda 4 aylık oldu teyzeleri.hepinizi öpüyorum daha sık uğrayın buraya iyice sessiz kalmış..

Selam kızlar nasılsiniz bizde iyiyiz şükür yavrularımı büyütmeye çalışıyorum.2 aydır trdeydim c.tesi döndük.evimide ozlemişim bu arada:) oğlum önümüzdeki hafta okula oyungrubuna başlıyor,kızımda 4 aylık oldu teyzeleri.hepinizi öpüyorum daha sık uğrayın buraya iyice sessiz kalmış..

insan sevdiklerini ne kadar özlese de evi gibi olmuyor gerçekten.. kızı büyütmüşsün darısı başımıza :69: abi de yarı okullu olmuş. oyungrubu çok faydalı olur diye düşünüyorum çocuk gelişimi açısından iyi yapmışsın başlatmakla skorpicim.
Ben de alışverişlerimi bitirdim sayılır. Son zamanlarda kendimi dışarılarda yormak istemedim. Sadece yıkayıp, yerleştirmek kaldı. Önce valizi hazırlayayım diyorum ne olur ne olmaz diye :96:
Ama ne masraflıymış el kadar çocuk kocayı batırdım resmen :52:

Araniza yeni katildim. 3.tup bebek denememizin sonucunu bekliyoruz. Bugun transferin 3.gunu. Ilkinde muthis sancilarim olmustu ve zaten 2.ya da 3.gunu kanama baslamisti. Ikincisi cok kotu bir denemeydi, hicbir ilac destegi olmaksizin, tamamen spontane yapmislardi, dondurulmus embriyolardan. Bu sefer ki simdilik iyi gidiyor gibi geliyor ama tabi dusunmek istemesem de aklimdan cikmiyor. Idrar tahlili yapsam. cikar mi 3.gunde?

Mrb arkadaslar uzun zaman oldu giremedim siteye.ben oğluşum 2.5 aylık oldu.ellerinizden öper teyzeleri.gaz sorunumuz var sürekli.doymak bilmiyor.yeni yeni düzene giriyoruz.siteye artık kimse girmiyor.okuyan herkese selamlar

Selam kızlar,nasılsınız?

Hepinizi çok özledim.maşallah skorpion ve ayseece büyütmüşsünüz bebişlerinizi

Biz hala beklemeye devam ediyoruz.

Bu ay da olmadı ve çok sinir olmaya başladım eylülde adetten sonra tekrar doktora başlamaya karar verdim kızlar,gene bi tedavi istiyor sanırım vücut,bağımlılık yaptı :))

kürtajdan sonra bekledik,kaç ayda denedik yok gene yok gene yok!

bu ay ümitlenmiştim ama yine hüsranla sonuçlanınca tak dedi

Allah herkesin gönlüne göre versin,kimseyi evlatsız bırakmasın

hepinizi öpüyorum :16:

Kızlar birşey sorsam?

Ben ebaydan preseed ve ovulasyon testi aldım. Bebiş için bu ay başlayacaktık çalışmaya. Dün ovulasyon testinde çift çizgi çıktı ama inanılmaz ağrım vardı. Hatta stik test olduğu için (kaba idrar konulandan) berbat bir koku aldım. Neyse gece yaparız çalışma derken ben acillik oldum. İleri düzeyde enfeksiyon varmış idrarda. antibiyotik verdi doktor. Şimdi ben bu akşam çalışma yapsam hastalık ilerler mi? Ovulasyon testi dün çift çizgiydi dün yapmadığımız için bu ayı kapattık mı? Hüüüüüüü ne zor kadın olmak.

Herkese slmmm
bi ses vereyim dedim. Tam anlamıyla karnım burnumda kızlar. Zaman yaklaştıkça heyecanlanmaya başladımm :52: Iyi ki herşeyimi erkenden yapmışım bu vakitten sonra oturup kalkmak bile çok zormuş hele her gün işe gelmek :27: 32. Hafta gerçekten işin bırakılması gereken hafta yasal olarak 37 ye kadar çalışabiliyorsun ama çalışmak denirse tabi... Ben de öyle yapıcam sonrası için saklamayı düşünüyorum. Yoksa bebişle ilgilenmeye hiç vakit kalmayacak... Ben böyle yasaya ne diyim bilmiyorum :45:
aysece skorpion bebişler büyüdü sizlerin darısı başıma inşallah..
porticim hadi yazı geçirdik kontrollere başla bence de ama tüp bebekle ilgili fikrimi biliyorsun tatlım yeter yıprandığın inan aklıma bile gelmiyor artık o günler iyi ki daha fazla beklememişim diyorum.. Onun varlığını hissetmeye başladığın anda nasıl geldiğinin bir önemi kalmıyor..

Dualarınızı eksik etmeyin ben de sizler için dua ediyorum.. Hoşçakalın..

Selam kızlar ben de bi ses vereyim dedim.Bu ay doktora gideceğim Allahın izniyle.
yeterince beklediğimi düşünüyorum,devam etseydi belki de bugün doğuruyor olacaktım :(
Zaman ne kadar hızlı akıp geçiyor.
Maşallah tancredi senin de zamanın azalmış,hayırlısıyla doğurduğunu da okuruz inşallah :)

Kızlar hiç uğramıyorsunuz,niye terk ettiniz klubu?

Hepinizi çok özledim,öpüyorum

Back