Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Merhaba Kızlar....Hepiniz çok iyisinizdir umarım...
Perşembe günü tüp bebek transferim gerçekleşti.Artık 21 haziranı bekliyorum kan testi yapmak için.Bütün gün uzanıyorum.10 gün rapor verdiler.Çok uzun zamandır bu kadar çok evde kalmadıgım için içim bir garip.farklı geliyor bana.Ama olsun hiç farketmez.Umutla bekliyorum.Sizden de güzel haberler bekliyorum.Hoşçakalınnnnnnn

Perşembe günü tüp bebek transferim gerçekleşti.Artık 21 haziranı bekliyorum kan testi yapmak için.Bütün gün uzanıyorum.10 gün rapor verdiler.Çok uzun zamandır bu kadar çok evde kalmadıgım için içim bir garip.farklı geliyor bana.Ama olsun hiç farketmez.Umutla bekliyorum.Sizden de güzel haberler bekliyorum.Hoşçakalınnnnnnn

hayırlı olsun canım evde bol bol yat hiçbir şey yapma. ben sadece tuvalete gitmek için kalktım. 21 haziranı merakla bekliyorum güzel haberler vereceksin Allah'ın izniyle. hoşçakal..

selam arkadaşlar
:16::16:
bende tüp bebek yaptıracağım istanbuldayım siz nerede yaptırdıınız ve memnun kaldınızmı yapılan bölümden:44:

merhaba ben subat ayında tüp bebek yaptırdım. kadıköy acıbadem hastanesi dr. tayfun bağış. çok şükür ilk denemede tuttu. Tayfun Bey ve ekibi çok deneyimli. Ben özellikle bu işin laboratuar kısmının çok önemli olduğunu düşünüyorum.
İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Bizleri de haberdar et hoşçakal..

selam arkadaşlar
:16::16:
bende tüp bebek yaptıracağım istanbuldayım siz nerede yaptırdıınız ve memnun kaldınızmı yapılan bölümden:44:

Hayırlı olsun.ben İzmirde oldugum için izmirde yaptırdım.Hastaneden çok memnun kaldım.Bebeklerimi transfer esnasında tek tek gösterdiler tabiki hücre halinde.Sabırsızlıkla bekliyorum.Allah isteyen her kezi bebekleriyle kavuştursun.Amin

ayten cim hayırlısı olsun canım
,rabbim emeklerini boşa cıkarmasın,olumlu pozitif sonuc almanı diliyorum.test gününde yarınmıs,güzel haberler vericeksin inşallah

canımm inşallah msjımı okursun aylar önce konuşmuştuk oluyo dr.a gitmedik falan diye tabi ben ve eşim yine gitmedik nasıl oldu nasıl bitti anlamadım ama mayıs ayının 30unda adetimin 5 gün geçtiğini farkederek gayet ümitsiz bi şekilde test yaptım pozitif çıktı,31inde dr a gittim,olanı biteni anlattım olmuyodu dr.a hiç gitmedik falan dedim yoktur yanılmışsındır testte hata olabilir gel bi bakalım dedi ultrasonla bi baktı tam 5 haftalık:nazar:beklicez kalp atışını duymak için dedi şimdi o kadar garip hissediyorum ki korkuyorum ya kalp atışı olmazsa ya düşerse diye çokk mutluyum allah herkeze nasip etsin bir dizi ilaç tahlil hormon yumurta takibi bunları göze alamadım ve daha fazla dayanamayıp kendiliğinden geldi bebeğim:nazar: sevgiler....

merhaba arkadasım,öncelikle gözünüz aydın hayırlı olsun..rabbim meleğini korusun,cok stres yapma.kalp atıslarını duyarsın inşallah.rabbim saglıkla kucagına almayı nasip eder inşllH

slm kızlarrrrrr ay hepimiz dağıldıkm resmen kimse girmiyo artık:14:

skorcum hoşgeldin türkiyeye cnm kahveye bekleriz artık:16::9: kızın nasıl büyüyodur :nazar:sağlıkla inşallah

herkes iyidir umarım hepinizi öpt geldi benimki karnım ağrıyo ne biçim öpt:16::16: hepiciğiniziiiii

HERKESE MERHABA,
ZORUM EVET BENDE COKTANDIR GİREMEDİM,NETTE FAZLA KALAMIYORUM,UMARIM HERKES İYİDİR,PORTİM AYSEN SKORPİON.....AYTENDE TRANSFERİ GERCEKLEŞMİŞ.TEST GÜNÜNÜ BEKLİYORMUS.SEN NELER YAPTIN NE ZMAN DÜŞÜNÜYORSUN?
BU ARADA BİZ İYİYİZ COK ŞÜKÜR.ŞİMDİLİK HER SEY YOLUNDA DİLERİM BÖYLEDE DEVAM EDER,SAGLIKLA KUCAGIMA ALIRIM BENDE BEBİŞİMİ...ŞİMDİ CIKIYORUM CANIM ACIKTIIIIIIM BİŞEYLER YİYİM.RABBİM HERKESE HAMİLELİK DUYGUSUNU TATTIRSIN,HAMİŞLERİMİZİNDE SAGLIKLA KUCAKLARINA ALMALARINI NASİP EDER İNŞALLAH.HOSCAKALIN...

selamlar kızlar nasılsınız ben aylardır yoktum malesef:14:hem internetim gitti bozuldu daha yeni yapıldı hemde ev badana boya oldu tabi heryer kalktı halı perde ne varsa işte bütün heryer elden geçti çok yoruldum tuvaletin fayansları çok ugraştırdı su kaçırıp durdu inanırmısınız bugün bitti sornu daha ekrem bey geçen hafta cumartesi günü bir yaşına bastı ongün oluyo işte onundogumgününü kutladık beratçım anaokulunu bitirdi artık dün çok güzel bi gösteri hazırlamışlar onu izledik harikaydı sagolsun ekrem de uslu durdu alkışladık abimizi herkes bayıldı bize artık ilkokul telaşımız başlıycak inşallah bu arada emekliyoruz ve dört beş adım atıyoruz ama yürümeye korkuyoruz maşallah büyüdük aşımızı olduk aşı alerji yaptı bacagı balon gibi oldu ogluşumun çok korktuk ama normalmiş evdeyim ve beş dakika oturtmuyo yaramazlar beni emekleyip yerde ne bulsa agzına atıp oraya buraya sıkışıyoruz sonrada bagırıyoruz arttık biraz uzun oldu geçmişede bakamadım ama umarım herkesler iyidir çok öpüyorum herkesleri:69::69::69:

Evet kızlar hep hayalimdi bu alana biraz sonra yazacagım sözleri yazmak.Allahıma şükür HAMİLEYİMMMMMMMMMM.......
Allah isteyen her keze bu duyguyu yaşatsın inşallah.
Bu gün kan tahlili zamanıydı.2 saat bekledim.Geçmek bilmedi.Eşim annem ve babam da benimle hastanede beklediler.Doktor eşimi ve beni yanına çağırdı.Ayten hissettiğin farklı şeyler var mı dedi.Kasıklarım ağrıyor dedimTebrik ederim Hamilesin dedi.Ne yapacagımı ne söyleyecegimi bilemedim.Degerim 374 çıktı.Perşembe günü tekrar yapacagız.
İşte kızlar kelimeler düğümleniyor yazamıyorum.sizleri seviyorum.şimdilik bu kadar.sonra gelişmelerden haberdar edecegim.hoşçakalın.....

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: ne zamandırrrrrrrrrrrr halay çekmiyoduk aytencim hayırlısı olsun cnm benim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm benim inan çok sevindim veeeeeeeee hemen sorular başlıo nerde yaptırdın ne kadar tuttu ayrıca dondurulmuşun varmı neden soruyorum bende biliosun yaptırcam hep istanbul diorum ama fiyat uygun olursa burasıda olur cvp verirsen sevinirim cnm benim öpt:16:

kızlar herkes iyidir umarım ya kimseler girmez oldu be off neyse öpt çok herkesi

Evet kızlar hep hayalimdi bu alana biraz sonra yazacagım sözleri yazmak.Allahıma şükür HAMİLEYİMMMMMMMMMM.......
Bu gün kan tahlili zamanıydı.2 saat bekledim.Geçmek bilmedi.Eşim annem ve babam da benimle hastanede beklediler.Doktor eşimi ve beni yanına çağırdı.Ayten hissettiğin farklı şeyler var mı dedi.Kasıklarım ağrıyor dedimTebrik ederim Hamilesin dedi.Ne yapacagımı ne söyleyecegimi bilemedim.Degerim 374 çıktı.Perşembe günü tekrar yapacagız.
İşte kızlar kelimeler düğümleniyor yazamıyorum.sizleri seviyorum.şimdilik bu kadar.sonra gelişmelerden haberdar edecegim.hoşçakalın.....

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: çok sevindiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm canım tebrik ederimmm :65::65::65::65: bugun merakla açtım topiği sonucunu görmek için ohhh be Sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Allahım. Yaşadığın tüm heyecanı korkuları tahmin ediyorum aynılarını yaşadım. Ama bundan öncesini hatırlamayacaksın artık. Sadece bebeğe odaklanıyor insan aylarca herşey geride kalıyor.
Allahım tüm arkadaşlarımıza nasip etsin.
Zorr, Porti diğer arkadaşlar hepinizin güzel haberlerini alıcaz burdan.
Herkesi öptüm. Tatile çıkıyorum temmuz başı döneceğim. Özel sektörde bu kadar ancak :63:
Görüşmek üzere. Allahaısmarladık.

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: çok sevindiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm canım tebrik ederimmm :65::65::65::65: bugun merakla açtım topiği sonucunu görmek için ohhh be Sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Allahım. Yaşadığın tüm heyecanı korkuları tahmin ediyorum aynılarını yaşadım. Ama bundan öncesini hatırlamayacaksın artık. Sadece bebeğe odaklanıyor insan aylarca herşey geride kalıyor.
Allahım tüm arkadaşlarımıza nasip etsin.
Zorr, Porti diğer arkadaşlar hepinizin güzel haberlerini alıcaz burdan.
Herkesi öptüm. Tatile çıkıyorum temmuz başı döneceğim. Özel sektörde bu kadar ancak :63:
Görüşmek üzere. Allahaısmarladık.

Tancredi çooook teşekkür ederim canım....Allah isteyen her keze bu anı nasip etsin.Topikteki tüm arkadaşlarımdan en kısa sürede bu heyecanı yaşamalarını diliyorum.Hepsinden güzel haberler almayı nasip etsin allahım.....

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: ne zamandırrrrrrrrrrrr halay çekmiyoduk aytencim hayırlısı olsun cnm benim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm benim inan çok sevindim veeeeeeeee hemen sorular başlıo nerde yaptırdın ne kadar tuttu ayrıca dondurulmuşun varmı neden soruyorum bende biliosun yaptırcam hep istanbul diorum ama fiyat uygun olursa burasıda olur cvp verirsen sevinirim cnm benim öpt:16:

kızlar herkes iyidir umarım ya kimseler girmez oldu be off neyse öpt çok herkesi

Zorxx cim ilk önce çoook teşekkür ederim.allah sanada nasip etsin en kısa zamanda.Bayraklıda smyrna art tüp bebek merkezi.dr funda hanım.bana kısa protokol işlemi yapıldı.3.500 tl hastane aldı.İlaçlarımı özel olarak aldım.ilaçlar 600 tuttu.S.G.K anlaşma sı var.Sosyal güvencen varsa transferden sonraki ilaçlarınıda yazdırsan 190.00 tl lik ilacı 29.00 tl alıyorsun.İşte bu kadar.Ekipten memnunun.Doktorumdan memnunum.Çok şükür her şey yolunda gitti.
Banada çok dediler istanbulda yaptır diye.Orası daha pahalı.Ayrıca o kadar zamanın yok.çalışıyorum biliyosun.

Sormak istediğin ne varsa sor canım.cevaplarım...
Hoşçakal...

Bu arada canım dondurulmuşum yok.Onu bana teklif bile etmediler ama arkadaşım kendisi istemiş.yanılmıyorsan 1.000 fark istemişler.bana bahsetmediler bile.....

Merhaba kıslar nasılsınız?
Porticim yok ne zamandır girmiyor ya..
Porttiiii ses ver kuzummmmm :)))9
Umarım hepiniz iyisinizdir. Bebişler gelmiş ma:nazar::nazar:şallah hepinize.

Hepinizi çok öpüyorum.

Oleey çok sevindim ,tebrik ederim canım,Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
benim için süpriz olmadı bekliyordum senden bu haberi..ayın 21inde belli olacağını bilmiyordum ama burayı açtığımda hep senin hamile haberini alacağımı bekliyordum sadece gerçekten fırsatım olmadı interneti açmaya.
Çok mutlu oldum.Hayallerin gerçek oldu,gelişmelerden haberdar et canım.

Kızlar işten yeni geldim tek tek yazamıyorum 6-7 saat sonra tekrar kalkıp işe gideceğim,çok yoğun çalışıyorum.İnternet yasak iş yerinde eve de sadece yatmadan yatmaya geliyorum yorgunluktan fırsat olmuyor çok manyak iş garusu oldum ben :))daha önce yazdım mı yazmadım mı onu bile hatırlamıyorum .korunuyoruz ve sanırım 5-6 ay daha korunacağız gibi duruyor.Zaten öyle yoğun çalışıyoruz ki korunmasak da kocayı gördüğüm yok :)

hepinizi çok özledim 1-2 hafta daha yoğunluk devam edecek malesef

hepinizi çok öpüyorum canlar hepiniz aklımdasınız buraya giremesem de ama başımı kaşıyacak zamanım yok,dualarım sizinle :70:

:64::64::64::64: :16::16::16::16:
tebrikler canım rabbim saglıkla tamamına erdirmeyi nasip etsin..ve burdaki diğer arkadaslarımızada inşallah en kısa zamanda nasip eder inşallah rabbim..

ayyy ne güzellll allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahhhh......belki 1,2 ay sonra bende yazarım bu şekildeee...Allah'ım isteyen hepimize nasip etsin inşallahhh....sende kendine çokk dikkatt et..

slm canlarrrr aytencim cvbın için saol cnm ama bir soru daha sana ilaçların çok az tutmuş 600 çok ii 1000-1500 arası tutuyo ya genelde ondan soruyorum cnm benim kusura bakma çok soru sordum :16:

tancredi iyi tatiller cnm inşallah bizde güzel haberler veririz size Allah nasip ederse..

portakalım sen napıon cnm baya yoğun çalışıosun sanırım dikkat et kendine mafoldun kızım bunebe bebeğede ara vermişsin hayırlısı olsun cnm benim öpt çok seni:16:

aysencan senle konuştuk ama yinede burdanda öpeyim yavrum:16:

sevtap berrak skorcum kızlar herkezi öptüm çok :16:

slm canlarrrr aytencim cvbın için saol cnm ama bir soru daha sana ilaçların çok az tutmuş 600 çok ii 1000-1500 arası tutuyo ya genelde ondan soruyorum cnm benim kusura bakma çok soru sordum :16:

tancredi iyi tatiller cnm inşallah bizde güzel haberler veririz size Allah nasip ederse..

portakalım sen napıon cnm baya yoğun çalışıosun sanırım dikkat et kendine mafoldun kızım bunebe bebeğede ara vermişsin hayırlısı olsun cnm benim öpt çok seni:16:

aysencan senleapabiliriz dedile konuştuk ama yinede burdanda öpeyim yavrum:16:

sevtap berrak skorcum kızlar herkezi öptüm çok :16:

Zorxx ci mewrhaba...
Benim tedavim kısa protokaldü.Bana başta ilaçlar etkisini göstermesse ilaçlara ilave doz aşımı yapabiliriz dediler.o zaman 1.200 bulur dediler.Ama buna gerek kalmadı canım.

Back