- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #15.681
Merhaba kızlar.son gelişmelerden haberdar olmak isteyeceginizi düşündüm:)
Tüm bebek için bu gün ilk ilacımı içtim.doktor tüp bebeğe karar verdi.bizde kabul ettik.pazartesi iğnelere başlayacagım.yumurtaların durumuna göre yumurta toplama işlemi başlayacak.sanırım 15 gün içinde tüm işlemler sonuçlanmış vede heyecanla bekliyor olacagım.
İlk söylediğinde içimi bir korku aldı.Anlatamam size....
Sonra yavaş yavaş alıştım tüp bebeğe.Zorlu bir sınav beni bekliyor anlayacagınız.Size gelişmelerden haberdar edicem.Hepinizi öpüyorum.........
artik hic kimseler ugramaz oldu..nerdesiniz kizlar yaaa???? aradada olsa ugrardiniz simdilerde kimse yokkendimizden haber vereyim biz iyiyiz Allaha sükür, cocuklari büyütüyorum sadece biraz yorgun ve uykusuzum oda gecicek insallah zamanla en azindan ümit ediyorum gececegini:)) izne gelecegimiz günü bekliyoruz bide sabirsizlikla hepinizi öpüyorum
cnm aldınmı kızını kucağına allah analı babalı büyütsün inş...
nasıl ağbisine benziyormu?
amin canim sagolasin evet kizim bugün 2 aylik oldu bilekizim dgdu dedimki 2. bir ege geldi dünyaya acayip benziyolar:)) kolonladik sanki
slm kızlar ben gibi kimse girmemiş bayadır herkes iyidir umarım keyifler iyi olsundaaaa
portakalım sen naptın kuzum ya bayadır görüşemedik güzel haber gelicek senden buay sanırım cnm 30 gün olmuş bile rabbim hayırlısını versin cnm benim
aysenim sen naptın cnm nasıl keyifler sende özledim çok öpt
skorcum kızına maşallah cnm büyüyo artık fotolara baktım çok güzeller sağlıkla büyüsün cnm evlatların..
aytencim tüpe başlamışsın cnm hayırlısı olsun rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah
tancredi sevtap berrak kızlar heerkes iyidir umarım hepinizi öpt
bende haberler aynı bekleme süresi devam öle takılıyorum ama yinede içimde acıo biyandan
canim kizimin fotosu profilimdeki albümümde var ordan bakabilirsin
biz hemen acele ediyoruz ya ondan .Aslında beklemek lazım
canımm inşallah msjımı okursun aylar önce konuşmuştuk oluyo dr.a gitmedik falan diye tabi ben ve eşim yine gitmedik nasıl oldu nasıl bitti anlamadım ama mayıs ayının 30unda adetimin 5 gün geçtiğini farkederek gayet ümitsiz bi şekilde test yaptım pozitif çıktı,31inde dr a gittim,olanı biteni anlattım olmuyodu dr.a hiç gitmedik falan dedim yoktur yanılmışsındır testte hata olabilir gel bi bakalım dedi ultrasonla bi baktı tam 5 haftalıkbeklicez kalp atışını duymak için dedi şimdi o kadar garip hissediyorum ki korkuyorum ya kalp atışı olmazsa ya düşerse diye çokk mutluyum allah herkeze nasip etsin bir dizi ilaç tahlil hormon yumurta takibi bunları göze alamadım ve daha fazla dayanamayıp kendiliğinden geldi bebeğim sevgiler....
Allah tamamina erdirsin canim.hayirlisiyla,sagliklica kucagina almayi nasip etsin.
slm kızlar bende geçen ayın 30 da adet oldum adetım 2 sinde bitti.Adettimde 27-28 güne bir oluyor..Ama aşırı başağrısı,karnımda şişlik, karında kaşıntı ve sancı var. ara ara sırtım agrıyor. halsızım ve hep uyku halindeyim.Sabah kalktığım zaman midem bulanıyor.Bu ay hamiş olmak istiyorum..Acaba yumurtlama zamanınımı tutturamıyorum?Anlamadım gitti vallahi ya(( bakalım ne olacak hayırlısı ....cevap bekliyorum arkadaşlar...
kizlar nasilsiniz benTürkiyeye geldim..2 ay burdayim öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?