Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ne diyeceğimi şaşırdım şu an porti çok zor dönemlerden geçtik yavrularımıza kavuşana kadar tabi evliliklerimiz de öyle ben de flan'a katılıyorum bebişin için bir daha kararını gözden geçirgeçirebilir misin acaba tatlım hayatta herşey bizim için zor bir noktada duruyorsun olmaz diye birşey yok isterseniz herşeye en başından başlayabilirsiniz belki de. Tabi bunları çok dışarıdan biri olarak söyleyebilirim ama çok üzüldümm

sen de sağol canım hepimizin bir vakti var canım o gün de gelecek eminim ben

canııım,bende bebeğinle ilgili güzel paylasımlarını okurum belki diye girdim,yazını görünce çok şaşırdım.ne diyeceğimi bilemiyorum.çok zor bir karar,buna kararı verene kadar eminim çok düşünmüşsündür ve elinden geleni yapmışsındır eminim.yıllardır bebeğimiz olsun diye neler yaptık,neler yasadık.şimdi mutlulugun doruk noktasında olmalıydın,sevinçle beklemeliydin bebeğini,bunları düşünerek değil.ama hayat bu,ne zaman neyle karsılasacagımız belli olmuyor..şöyle yap böyle yap diyemem,rabbim hakkınızda en hayırlısını versin.dilerim herşey düzelir bir sihirli degnek değmiş gibi,ve herşey gönlünce olur inşallah. arada bakmaya calısıyorum topiğe dilerim bir sonraki girişimde herşeyin düzeldiğine dair yazınıda okurum.kendine ve melegine dikkat et.kalbim ve dualarım
sizinle.

Malesef yapabileceğim bişey kalmadı, benim yeniden düşünebileceğim bi konu yok ortada kızlar
Benim kararım değil bu.Nasıl oldu,neden böyle oldu 3 ayda anlamış değilim.Bu noktaya nasıl geldik hala şaşkınım.
Evleri ayırıyoruz,konu ciddi ortada evliliği yıkacak kadar ciddi ne var derseniz inanın ben de bilmiyorum.
Çok üzülüyorum...beni neler bekliyor nasıl ayakta duracağım bilmiyorum.Çok zayıf ve çaresizim şuan.
Ne diceğimi size ne söyleyeceğimi bilmiyorum,dualarınıza eksik etmeyin,hepinizi öpüyorum.

canım açıkçası bu kararı sen aldın sanmıştım şimdi çok şaşırdım ortada bilinmeyen bir durum varsa üstüne git arkadaşım çözmeye çalış bunu bebeğin için yap boşverme sen elinden geleni yap olmazsa dünyanın sonu değil hayatına devam edeceksin umarım herşey yoluna girer

slm arkadaşlar benıde aranıza alırmısınız bende 2yıldır bebek istiyorum ama olmuyoor pkoluyum eşimdede varıkosel vardı ve amelıyat oldu 1yıl oluyor geçen ay doktora gittik yumurta takıbı için doktor aşılama dedı ama ben klomen kullanmam rağmen yumurtlayamadım doktor yumurtalıklarımın iyi olduğunu yaşımızında genç oldugu ve benım zayıflamam gerektiğini söyleyerek yolladı aslında çok fazla kılom (61) yok ama pkodan dolayı göbek var nasıl bu fikrim kafadan atacaz bilmiyorum nerde okuduysam ummadıgım düşünmediim zamanda hamıle kaldım yazıyorr bu nasıl oluyorr benım aklımın hep köşesindee neler yapıyorsunuz fırsat buldukça okuycam bu topiği

slm arkadaşlar benıde aranıza alırmısınız bende 2yıldır bebek istiyorum ama olmuyoor pkoluyum eşimdede varıkosel vardı ve amelıyat oldu 1yıl oluyor geçen ay doktora gittik yumurta takıbı için doktor aşılama dedı ama ben klomen kullanmam rağmen yumurtlayamadım doktor yumurtalıklarımın iyi olduğunu yaşımızında genç oldugu ve benım zayıflamam gerektiğini söyleyerek yolladı aslında çok fazla kılom (61) yok ama pkodan dolayı göbek var nasıl bu fikrim kafadan atacaz bilmiyorum nerde okuduysam ummadıgım düşünmediim zamanda hamıle kaldım yazıyorr bu nasıl oluyorr benım aklımın hep köşesindee neler yapıyorsunuz fırsat buldukça okuycam bu topiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…