- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #15.821
ne diyeceğimi şaşırdım şu an porti çok zor dönemlerden geçtik yavrularımıza kavuşana kadar tabi evliliklerimiz de öyle ben de flan'a katılıyorum bebişin için bir daha kararını gözden geçirgeçirebilir misin acaba tatlım hayatta herşey bizim için zor bir noktada duruyorsun olmaz diye birşey yok isterseniz herşeye en başından başlayabilirsiniz belki de. Tabi bunları çok dışarıdan biri olarak söyleyebilirim ama çok üzüldümmSevindiğinizi,mutlu olduğunuzu biliyorum.Çok bekledim,çok istedim,çocukluğumda evcilik oynadığımdan bu yana hep hayalini kurduğum şeydi anne olmak...
Hep bi yuvam olsun çocuklarım olsun,mutlu olalım istedim.Hiç bir zaman herşey dört dörtlük olmuyor.Bi yerden veren Allah başka bi yerden alıyor..
Bugün kontrolüm vardı,cinsiyeti göremedik bir sonraki aya kaldı.Bebeğimin durumu iyi şükür,yaşadığım onca şeye,onca üzüntüye mutsuzluğa rağmen o bana tutunmaya devam ediyor.Keşke onu başka şartlarda bekleseydim,heyecanını sevincini doyasıya yaşayıp ona zarar vermeden onu iyi bi şekilde besleyebilseydim.kaygılarım değil,hayallerim olsaydı.
Eşimle boşanıyoruz.2-3 ayda özellikle son 1 ayda hayatım tepe taklak oldu. Mücadelem,çırpınışlarım,çabalarım sonuç vermedi.Keşke ölseydim bu günleri görmeseydim,bu acıları yaşamasaydım.Hergün biraz daha ölüyorum,tükeniyorum.Çaresizim ...nerden tutsam elimde kalıyor.
sen de sağol canım hepimizin bir vakti var canım o gün de gelecek eminim bentancredi çok sağol canım geçmiş olsun dileklerin için kolay değildi tabiiki ama hayırlısı böyleymiş diyerek teselli ediyoruz kendimizi Rabbim başka acı vermesin buarada kuzun kocaman olmuş maşallahen tatlı zamanlarıdır ki şimdi Allah'a emanet olun canım
Sevindiğinizi,mutlu olduğunuzu biliyorum.Çok bekledim,çok istedim,çocukluğumda evcilik oynadığımdan bu yana hep hayalini kurduğum şeydi anne olmak...
Hep bi yuvam olsun çocuklarım olsun,mutlu olalım istedim.Hiç bir zaman herşey dört dörtlük olmuyor.Bi yerden veren Allah başka bi yerden alıyor..
Bugün kontrolüm vardı,cinsiyeti göremedik bir sonraki aya kaldı.Bebeğimin durumu iyi şükür,yaşadığım onca şeye,onca üzüntüye mutsuzluğa rağmen o bana tutunmaya devam ediyor.Keşke onu başka şartlarda bekleseydim,heyecanını sevincini doyasıya yaşayıp ona zarar vermeden onu iyi bi şekilde besleyebilseydim.kaygılarım değil,hayallerim olsaydı.
Eşimle boşanıyoruz.2-3 ayda özellikle son 1 ayda hayatım tepe taklak oldu. Mücadelem,çırpınışlarım,çabalarım sonuç vermedi.Keşke ölseydim bu günleri görmeseydim,bu acıları yaşamasaydım.Hergün biraz daha ölüyorum,tükeniyorum.Çaresizim ...nerden tutsam elimde kalıyor.
Malesef yapabileceğim bişey kalmadı, benim yeniden düşünebileceğim bi konu yok ortada kızlar
Benim kararım değil bu.Nasıl oldu,neden böyle oldu 3 ayda anlamış değilim.Bu noktaya nasıl geldik hala şaşkınım.
Evleri ayırıyoruz,konu ciddi ortada evliliği yıkacak kadar ciddi ne var derseniz inanın ben de bilmiyorum.
Çok üzülüyorum...beni neler bekliyor nasıl ayakta duracağım bilmiyorum.Çok zayıf ve çaresizim şuan.
Ne diceğimi size ne söyleyeceğimi bilmiyorum,dualarınıza eksik etmeyin,hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?