- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #15.661
Irmak öyküye kocaman masallahcanim cok tatli.Allahim nazarlardan saklasin onu..
geçmiş olsun canım umarım şimdi iyisindir. Kanaman bitti mi ne durumdasın. neden oldu acaba seyahat falan mı yaptın yoksa öyle şeyler sebep olabiliyor çünkü. Çok dikkat et kendine. Bol bol istirahat et.Kızlar merhaba,uzun zamandır giremiyodum minik kurabiyem biraz yaramaz çıktı sekizinci haftada kanama geçirdim hastanede yattım,sonrada evde yatak istirihati derken nete kısa aralıklarla girebildim,sizede yazamadım..umarım herkes iyidir...boş durmak yok kızlar sevişmeye devam yumoşlarınız(yumurtalara böyle diyorum) bol süper mariolarınız(spermlerinde adı bu:)) cabbar cevval olsun:)göreyim sizi kızlarrrrrrrrrrr....dualarımdasınız...
İşte benim Pamuk prensesimmmm teyzeleriiiiiii :))
geçmiş olsun canım,yazmıştım sana msnden merak ediyordum haber gelmeyince.Kızlar merhaba,uzun zamandır giremiyodum minik kurabiyem biraz yaramaz çıktı sekizinci haftada kanama geçirdim hastanede yattım,sonrada evde yatak istirihati derken nete kısa aralıklarla girebildim,sizede yazamadım..umarım herkes iyidir...boş durmak yok kızlar sevişmeye devam yumoşlarınız(yumurtalara böyle diyorum) bol süper mariolarınız(spermlerinde adı bu:)) cabbar cevval olsun:)göreyim sizi kızlarrrrrrrrrrr....dualarımdasınız...
Kızlar nasılsınız bakalım?
Ben hastalıktan yeni kalkmış biri olarak fena sayılmam. Boğaz ağrısı ve griple tüm haftasonu boğuştum. İlaç da içemeyince süründüm anlayacağınız. Onun dılında c.tesi kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolunda.
Diğer arkadaşlar seviyorum sizi öptüm kocamannnn....
selam kızlar nasılsınız bayadır yazamıyorum ekrem bey hiç durmuyo yapışık ikiz gibi olduk anneannemize gitmiştik dayımız hastaymış ondan bizede geçti bogaz enfeksiyonu dedi doktor ne yedik ne uyuduk yediklerimizide kustuk iki gündür daha iyi ama benden hiç ayrılmıyo dolayısyıla bende hiç bişey yapamıyorum netede vakit kalmıyo tabi bütün annelerin geçmiş anneler günü kutlu olsun ve bütün isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu kızlar bu sene abimiz büyüdü tabi bana okuldan çok güzel bi resim ve buzdolabı saati getirmiş kendinin resmi var üstünde çok duygulandım agladım sizler nasılsınız porticim nasıl gidiyo çalışmalar başladımı hamilerlerinde hamişligiiyi gidiyodur umaım hamiş olmayanlardanda en kısa zamanda bebiş haberi bekliyorum ve öpüyorum hepinizi hhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeee bu arada dogumgünümüze tam bir ay kaldıemeklemiyoruz ama baya hareketlendik emeklemeden yürüycez sanırım daha var ama paylaşıyım dedim sizlerle
Ah ne desem sana dağ köyleri bekleseydi keşke biraz daha ilahi arkadaşım ya kız güldürdün benicanım sanada geçmiş olsun mevsim geçişi insan kendini koruyamıyo...kanamadan bir gün önce dağ köylerine keşfe gitmiştim onun etkisi varmı bilmiyorum bide kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ondan da olabilirmiş,hastaneye gittik hemen kesildi kanama çok şükür,action dolu bi aileyiz,rabbim bir daha göstermesin...
saymana gerek yok canım hepsi aklımda:ben iyiyim canım,çalışmalara devam :92:
çok geçmiş olsun,bol bol meyve ye canım.hem çok şanslısınız bak yaz meyveleri çok güzel,şimdi canınız istemesin diye saymıyım ama harika meyveler varbol bol yiyin kızlar
herşeyin yolunda olmasına sevindim kib canım,öpüyorum
kanalların durumuna sevindim canım. buradaki her arkadaşa söylüyorum arı sütü+bal+polen'i tavsiye ederim. Yumurta kalitesini arttırıyor. umarım herşey yolunda giderGünaydın kızlar...
Umarım hepiniz çok iyisinizdir.Ben dün rahim filmimi çektirdim.İlk 3 filim de kanallar tamamen kapalı son denemelerinde her iki kanalda tamamen açık.Çok şükür bunuda atlattım.Yumurta rezervlerim çok az oldugu için bir da ki renglimin ikinci gününde tekrar kontrol edip ya aşılamaya geçecekler veya tüp bebeğe karar verecekler.Aşılama bizim için zaman kaybı olabilir dedi dr.lar.O gün gelince karar verecegiz dediler.Reng zamanına kadar ilişki yasak dedi dr.Siz<e gelişmelerden ahberdar edecegim.Görüşmek üzere....
Günaydın kızlar...
Umarım hepiniz çok iyisinizdir.Ben dün rahim filmimi çektirdim.İlk 3 filim de kanallar tamamen kapalı son denemelerinde her iki kanalda tamamen açık.Çok şükür bunuda atlattım.Yumurta rezervlerim çok az oldugu için bir da ki renglimin ikinci gününde tekrar kontrol edip ya aşılamaya geçecekler veya tüp bebeğe karar verecekler.Aşılama bizim için zaman kaybı olabilir dedi dr.lar.O gün gelince karar verecegiz dediler.Reng zamanına kadar ilişki yasak dedi dr.Siz<e gelişmelerden ahberdar edecegim.Görüşmek üzere....
Ah ne desem sana dağ köyleri bekleseydi keşke biraz daha ilahi arkadaşım ya kız güldürdün benineyse kanaman geçtiği için rahat konuşuyorum yanlış anlama sakın çok geçmiş olsun..
saymana gerek yok canım hepsi aklımdaçıksa da yesek diyorum zaten..
kanalların durumuna sevindim canım. buradaki her arkadaşa söylüyorum arı sütü+bal+polen'i tavsiye ederim. Yumurta kalitesini arttırıyor. umarım herşey yolunda gider
evet ben bilinen bir marka aktarından gidip almıştım arı sütünü falan. Bence bal çörekotu yap canım hatta arısütü-polen-bal da yapabilirsin niye geç olsun. Kullanımı da kolay soğan suyuna göre falan ben evden çıkmadan bir kaşık atıyordum ağzıma.Kendi adıma iyi olduğumu söyleyebilirim cnm.
tüplerin açık çıkmasına sevindim.
Nasıl yapıldı canın yandı mı çok,4 defa denemişler zor olmuştur.Çektirdiğin yer mi,kullandıkları makina mı iyi değildi acaba hep kapalı çıktı? Netice önemli olan ama baya stres yaşamışsındır kapalı kapalı denildikçe.
Bence aşılamayı bir kez de olsa denemeni tavsiye ederim,hatırladığım kadarıyla sen daha önce pek tedavi denemedin.Maliyetinden dolayı tabiki önce tüp bebeğe yönlendireceklerdir.
Benim için de yumurta rezervimin düşük olduğunu çok beklememem gerektiğini tüp yaptırmamı söylemişlerdi ama okuduysan o zamanlar 2 defa aşılama denemiş ilkinde yumurtalar çatlamaya geçtiği için aşılama bile yapamamıştık,bazen başarısız aylar olabiliyor ve ben aşılama yapıldıktan bir sonraki ay kendiliğimden hamile kalmıştım.
Maddi tarafı sıkıntı yaratmayacaksa tabiki tüp deneyip şansını arttırmak daha iyi ama belki aşılamada da iğneler bile faydalı olacak hamile kalmanda.
Eşin için spermogram verdiniz mi bu yakınlarda?söylediysen de hatırlayamadım cnm kusura bakma.
en doğru kararı sen vereceksin zaten.
Allah tez zamanda nasip etsin inşallah,öpüyorum
Sana katılıyorum cnm arı sütü ve poleni ben de kullanmıştım,çok faydalı yumurtaların gelişmesi için.
arı sütünün kalitesi de çok önemli ama
bu arada ben bal çörekotu yapim diyorum ama 10. gündeyim geç mi kaldım acaba bi kaç gün yesem
büyümediyseler büyüsünler accuk
slm canlar bayadır giremedim rahatsızdım ama çok şükür iyiym artık herkesler ii sanrıım şöle bi baktım keyifler ii...ben biraz bebek olayına ara verdim 3 ay gibi ilaç kullanıorum ama inşallah buarada aysenimin bide portakalımın hayırlı habeerlerini bekliyorum
Selam kızlar
zorum msnde konuştuk diye seni öpüyorum ve pas geçiyorum.
ayten e cevap vermek istiyorum :)
aytencim bence bu ay korunmalıydın, benim bildiğim hsg çekildikten sonra 10gün cinsel ilişki yasak ve enfeksiyon kapmamak için antibiyotik kullanmak gerekiyor.
Başka bir nedeni de yumurtalıklar radyasyona maruz kaldığı için hamile kalmamak gerekiyor,kaldı ki 4 defa çekilmiş daha fazla radyasyon almış olmuyor musun canım?
Bu kadar bekledin bence biraz daha sık dişini adet olduktan sonra zaten sana en uygun tedavi yöntemine başlanacak, bu süreçte doktorun söylediklerinden çıkma canım.
senden güzel haberler bekliyoruz önümüzdeki aylarda
Kızlar size bişey sorucam.Tam yumurtlama günümdeyim.Sizce salıgünü filim çekilmiş biri bu günlerde deneme yapmalımı...Doktor adet zamanına kadar yasak dedi.Sizinde fikrinizi ve bilginizi merakediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?