Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Beninmle sevincimi paylaşam tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.....
Allah tüm isteyenlere en kısa sürede bebeklerine kavuştursun.Aminnnnnn

kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:92: of kızlar noldu böle yav iice boşaldı topik giresim gelmiyo kimse yokken valla hepiciğinizi öpt ve özledim :16:

kızlar başka bir topikte topa tutttular beni neredeyse dar ağacında sallandıracaklardı zor kurtuldum ellerinden :22: okuyun da gülün biraz :1:

http://www.kadinlarkulubu.com/bakici-kres/448934-bakiciya-guvenmeyip-evi-kamerayla-doldurdum.html

okudum canım yazılanları bence çocugunu bırakmak zorundaysan kamera dogru bi tercih güvendigim insan diyosun zaten ama bu en tatlı bi okadarda zor dönemlerini çocugunla geçirmeni bende isterdim çünkü bi kere büyüycekler ve en çok sana ihtiyacı var tabi seninde ona şimdiden ne desek boş zaman gösterir herşeyi hayırlısıyla kolaycacık ddogumunu yaparsın inşallah kucagına alınca zaten bırakmak çok zor ben evdeyim biliyosun iki taneyle ugraşmak çok zor ama onları bırakıp çalışamam mutlumusun diye sor çok şükür bırakıp bi yere gittigim zamanaklım hep küçükte kalıyor bişey yapmadı diyolar ama çok özlüyorum belkide alışmadıgımdan ama ben bırakıp çlışamam herhalde bu
nlar benim kendimle ilgili fikirlerim sakın yanlış anlama bi yandanda diyorum zaten büyüycekler kendilerine bi hayat kuracajkar işte bırakılmamalı sana baglı dengeyi kurmak önemli olan geçirdigin zamanın kaliteli olması işim yorucu degil diyosun sana en dogruyu iç güdülerin göstericek zaten sen hamileligin tadını çıkarmaya bak bu

okudum canım yazılanları bence çocugunu bırakmak zorundaysan kamera dogru bi tercih güvendigim insan diyosun zaten ama bu en tatlı bi okadarda zor dönemlerini çocugunla geçirmeni bende isterdim çünkü bi kere büyüycekler ve en çok sana ihtiyacı var tabi seninde ona şimdiden ne desek boş zaman gösterir herşeyi hayırlısıyla kolaycacık ddogumunu yaparsın inşallah kucagına alınca zaten bırakmak çok zor ben evdeyim biliyosun iki taneyle ugraşmak çok zor ama onları bırakıp çalışamam mutlumusun diye sor çok şükür bırakıp bi yere gittigim zamanaklım hep küçükte kalıyor bişey yapmadı diyolar ama çok özlüyorum belkide alışmadıgımdan ama ben bırakıp çlışamam herhalde bu
nlar benim kendimle ilgili fikirlerim sakın yanlış anlama bi yandanda diyorum zaten büyüycekler kendilerine bi hayat kuracajkar işte bırakılmamalı sana baglı dengeyi kurmak önemli olan geçirdigin zamanın kaliteli olması işim yorucu degil diyosun sana en dogruyu iç güdülerin göstericek zaten sen hamileligin tadını çıkarmaya bak bu

teşekkür ederim canım tabi herkes fikrini söylemekte özgür zaten fikir danışmak için buraya yazıyoruz herkesin fikrine saygım var ama bi hayırlı olsun demeden eleştiri üstüne eleştiri tuhaf geldi :44: dediğin gibi hayırlısıyla bir doğsun da içimden nasıl geliyorsa öyle hareket edicem şimdilik düşünmüyorum bu meseleyi... öpüyorum seni kolay gelsin bebişlerle :71:

teşekkür ederim canım tabi herkes fikrini söylemekte özgür zaten fikir danışmak için buraya yazıyoruz herkesin fikrine saygım var ama bi hayırlı olsun demeden eleştiri üstüne eleştiri tuhaf geldi :44: dediğin gibi hayırlısıyla bir doğsun da içimden nasıl geliyorsa öyle hareket edicem şimdilik düşünmüyorum bu meseleyi... öpüyorum seni kolay gelsin bebişlerle :71:

sanada canım ve bütün hamişlere bu sıcakta ALLAH yardımcısı olsun herkesin

merhaba arkadaşlar
Size danışmak istedim.23 haziranda adet oldum.18 inde yani bugün adet olmam gerekiyordu.ama olmadım.ara ara sancım var.sanki akıntı gelecekmiş gibi hissediyorum.peçeteye sildiğim zaman az akıntı geliyor.Normalde adet öncesi kahverengi akıntı gelirdi gelmedi.Şimdi test yapmak istemiyorum için gidiyor ama.Ümitlenmek istemiyorum.Sizce arkadaşlar...

merhaba arkadaşlar
Size danışmak istedim.23 haziranda adet oldum.18 inde yani bugün adet olmam gerekiyordu.ama olmadım.ara ara sancım var.sanki akıntı gelecekmiş gibi hissediyorum.peçeteye sildiğim zaman az akıntı geliyor.Normalde adet öncesi kahverengi akıntı gelirdi gelmedi.Şimdi test yapmak istemiyorum için gidiyor ama.Ümitlenmek istemiyorum.Sizce arkadaşlar...

normal adet döngün her zaman düzenli mi ya da bu ay gecikmesine sebep olacak bişey yaptın mı hava değişimi ya da deniz-havuz gibi..Bunlar etkileyebilir. Bence test için erken biraz daha bekle hem idrar testi yaptırırsan seni yanıltabilir. En azından 1 hafta 10 gün kadar bekle derim canım.

kızlar nerdesiniz burası ıssız sessiz kalmış nasılsınız?yeni haberler varmı?biz yazlıktayız havalar çok sıcak deniz sefası yapıyoruz:1:oğlumda büyüdü resmini yükleyim bakın teyzeleri:emir_bebek:
50378112952530796875.jpg
Hizliupload.com
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

oy yerler onun tombiş yanaklarını :55: maşallah canım çok tatlı :nazar: tam ısırmalık olmuş :1: oh mis gibi yazlıkta keyif yapın valla biz kavruluyoruz istanbulda..

kızlar çoooookkk sıcakkkkk:52:

Oda bişey mi bacım sen bir de burayı gör,yanıyoruzz :47:
Ne yapıyorsun bakim bebiş büyüdü mü kaç kilo oldu?doktor ne diyor?
Bu arada okudum kamera olayını okudum kıs biraz acele etmedin mi nasıl olsa doğumdan sonra da bir kaç ay evde değil misin?
Nasıl bi sistem kurdun ne kadara patladı? Aklımızda bulunsun,hepimiz aynı kafadanız sonuçta yılların özlemi var :9:

merhaba arkadaşlar

Ne yaptın adet oldun mu ,var mı güzel haber?

kızlar nerdesiniz burası ıssız sessiz kalmış nasılsınız?yeni haberler varmı?biz yazlıktayız havalar çok sıcak deniz sefası yapıyoruz:1:oğlumda büyüdü resmini yükleyim bakın teyzeleri:emir_bebek:
50378112952530796875.jpg
Hizliupload.com
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Oyoyoyoo maşallah kuzuma :nazar: :nazar: :nazar:

Küçük adam yerim ben onu ya tosunum :48: annesi iyi bakmış

Zorum,aysenim siz nasılsınız nerelerdesiniz kızlar?

Hepinizi çok özledim seeees virin minnoşlar :24:

oy yerler onun tombiş yanaklarını :55: maşallah canım çok tatlı :nazar: tam ısırmalık olmuş :1: oh mis gibi yazlıkta keyif yapın valla biz kavruluyoruz istanbulda..
sağol canımcım:))sen nasılsın?sıcaklarla aran nasıl ben geçen yaz hamileyken yanıyordum kafamı buzdolabına sokasım geliyodu hamişler sıcaklığı daha çok hissedermiş allah yardfımcın olsun:49:
Bu arada okudum kamera olayını okudum kıs biraz acele etmedin mi nasıl olsa doğumdan sonra da bir kaç ay evde değil misin?
Nasıl bi sistem kurdun ne kadara patladı? Aklımızda bulunsun,hepimiz aynı kafadanız sonuçta yılların özlemi var :9:

Ne yaptın adet oldun mu ,var mı güzel haber?

Oyoyoyoo maşallah kuzuma :nazar: :nazar: :nazar:

Küçük adam yerim ben onu ya tosunum :48: annesi iyi bakmış

Zorum,aysenim siz nasılsınız nerelerdesiniz kızlar?

Hepinizi çok özledim seeees virin minnoşlar :24:

sağol portim 3 ay oldu ek gıdaya başlayalı ama iştahsız çok zor yemek yiyor bu kilosu anne sütünden:1:
sen nasılsın cnm buraları sessiz kaldı herkez yaz geldi dağıldı bi tarafa

sağol canımcım:))sen nasılsın?sıcaklarla aran nasıl ben geçen yaz hamileyken yanıyordum kafamı buzdolabına sokasım geliyodu hamişler sıcaklığı daha çok hissedermiş allah yardfımcın olsun:49:

sağol portim 3 ay oldu ek gıdaya başlayalı ama iştahsız çok zor yemek yiyor bu kilosu anne sütünden:1:
sen nasılsın cnm buraları sessiz kaldı herkez yaz geldi dağıldı bi tarafa

Ee boşuna demiyorlar ilk 6 ay sadece anne sütü verin diye,Ondan daha doğal ve faydalı bişey mi var bebek için. Maşallah çok iyi görünüyor :nazar:

Yaşına yaklaşmış neredeyse,bu arada göz rengide çok güzel,koyu yeşil gördüm resimden ama doğru mu görüyorum?

Ben iyiyim canım ara vermiştim bi süre yeniden başladım bebek çalışmalarına ama bu ay da tutmadı adet olmak üzereyim hemde normalden 3-4gün önce oluyor 2 aydır.

Sessiz kaldı çünkü kimse kalmadı ki topikte siz doğurdunuz da büyüttünüz bile,diğer arkadaşlardan da bir çoğu hamile geriye eskilerden sadece zorxx,aysen,mirage ve ben kaldım.Yazın zaten normalde de herkes tatil modunda oluyordu :)) şimdi biraraya bile gelemiyoruz :50:

Off çok sıcak valla çekilmiyooor burası :31:

porticim seni burada gördüğüme sevindim canım giremiyordun uzun zamandır özlemişim. bebiş iyi tatlım yaklaşık 1300 gr oldu. Doktor çok iyi gidiyor dedi.
Sıcaklar haricinde ben de iyiyim. 7. aya girdim. Artık bundan sonra ağırlaşırım herhalde. Gerçi zaten göbişin maşallahı var normalden büyük duruyor görsen herhalde son günlerin dersin :9:
sen işlerini yoluna koydun mu hala yüksek tempoda mı çalışıyorsun?
kendine iyi bak canım. görüşmek üzere..

aynen canım ara ara başım dönüyor sıcaktan bayılıcam sanıyorum.. evde salonda klima var bazen gece salonda yatıyorum. bu sefer de sabah her yerim ağrımış kalkıyorum. Gerçekten hamileyken sıcaklarla boğuşmak zor ama Allah sağlık versin de başka şeylerle uğraştırmasın diyorum..

Back