Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hayirlisi olsun canim..insallah hersey yolunda gider ve bebegine kavusursun.:emir_bebek:
Merhaba kızlar.son gelişmelerden haberdar olmak isteyeceginizi düşündüm:)
Tüm bebek için bu gün ilk ilacımı içtim.doktor tüp bebeğe karar verdi.bizde kabul ettik.pazartesi iğnelere başlayacagım.yumurtaların durumuna göre yumurta toplama işlemi başlayacak.sanırım 15 gün içinde tüm işlemler sonuçlanmış vede heyecanla bekliyor olacagım.
İlk söylediğinde içimi bir korku aldı.Anlatamam size....
Sonra yavaş yavaş alıştım tüp bebeğe.Zorlu bir sınav beni bekliyor anlayacagınız.Size gelişmelerden haberdar edicem.Hepinizi öpüyorum.........

artik hic kimseler ugramaz oldu..nerdesiniz kizlar yaaa???? aradada olsa ugrardiniz simdilerde kimse yok:34: kendimizden haber vereyim biz iyiyiz:nazar: Allaha sükür, cocuklari büyütüyorum sadece biraz yorgun ve uykusuzum:52:oda gecicek insallah zamanla en azindan ümit ediyorum gececegini:)) izne gelecegimiz günü bekliyoruz bide sabirsizlikla:64:hepinizi öpüyorum:16::16:

artik hic kimseler ugramaz oldu..nerdesiniz kizlar yaaa???? aradada olsa ugrardiniz simdilerde kimse yok:34: kendimizden haber vereyim biz iyiyiz:nazar: Allaha sükür, cocuklari büyütüyorum sadece biraz yorgun ve uykusuzum:52:oda gecicek insallah zamanla en azindan ümit ediyorum gececegini:)) izne gelecegimiz günü bekliyoruz bide sabirsizlikla:64:hepinizi öpüyorum:16::16:

cnm aldınmı kızını kucağına allah analı babalı büyütsün inş...
nasıl ağbisine benziyormu?

slm kızlar ben gibi kimse girmemiş bayadır herkes iyidir umarım keyifler iyi olsundaaaa

portakalım sen naptın kuzum ya bayadır görüşemedik güzel haber gelicek senden buay sanırım cnm 30 gün olmuş bile rabbim hayırlısını versin cnm benim

aysenim sen naptın cnm nasıl keyifler sende özledim çok öpt

skorcum kızına maşallah cnm büyüyo artık fotolara baktım çok güzeller sağlıkla büyüsün cnm evlatların..

aytencim tüpe başlamışsın cnm hayırlısı olsun rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah

tancredi sevtap berrak kızlar heerkes iyidir umarım hepinizi öpt

bende haberler aynı bekleme süresi devam öle takılıyorum ama yinede içimde acıo biyandan :14::14:

slm kızlar ben gibi kimse girmemiş bayadır herkes iyidir umarım keyifler iyi olsundaaaa

portakalım sen naptın kuzum ya bayadır görüşemedik güzel haber gelicek senden buay sanırım cnm 30 gün olmuş bile rabbim hayırlısını versin cnm benim

aysenim sen naptın cnm nasıl keyifler sende özledim çok öpt

skorcum kızına maşallah cnm büyüyo artık fotolara baktım çok güzeller sağlıkla büyüsün cnm evlatların..

aytencim tüpe başlamışsın cnm hayırlısı olsun rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah

tancredi sevtap berrak kızlar heerkes iyidir umarım hepinizi öpt

bende haberler aynı bekleme süresi devam öle takılıyorum ama yinede içimde acıo biyandan :14::14:

sabır cnmm sabır inş. bebeğini kucağına alıcaksın sabrının mükafatı olucak:71:

kızlaaaar,
bir selam vereyim dedim. Ben de ufak tefek ağrılar dışında sıkıntı yok çok şükür. Sabahları idrar sonrası ağrım var biraz. Korktum ama önemli değilmiş. Bebek büyüdüğü için idrar torbasına baskı yapıyormuş. Neyse rahatladım biraz. Bi de bişey olacak diye korkuyorum. Önceden yaşadığım sıkıntılardan herhalde bir korku giriyor içime. Bi de doğumdan sonra çalışacağım için bebeği bir başkasına bırakma düşüncesi de beni tedirgin ediyor. Hormonlar herhalde psikolojimi bozdu :53:
Zorrcum bekleme sürende kafanı dağıtmaya çalış canım kolay olmadığını biliyorum. Ama çalışmalara moralli başlamak lazım..
Ayten ne aşamadasın canım nasıl gidiyor süreç merak ettim ? İnşallah herşey yolunda gidecek dualarım seninle..
Porti kız bi ses ver nerelerdesin??
Diğer arkadaşlar umarım iyisinizdir.
Herkesi öptüm.

Selam iyi geceler kızlar.
Çok yoğunum bu aralar,iş değiştirdim gecem gündüzüm belli değil.inanın hiç vaktim olmuyor.birazdan yatıp 5 saat sonra kalkacağım.herşey düzene girene kadar böyle devam edecek ama hepiniz aklımdasınız.herşey gönlünüzce olsun,hepinizin kandili mubarek duaları kabul olsun inşallah.
öpüldünüz :16:

biz hemen acele ediyoruz ya ondan .Aslında beklemek lazım

:16: :16: :16:

canımm inşallah msjımı okursun aylar önce konuşmuştuk oluyo dr.a gitmedik falan diye tabi ben ve eşim yine gitmedik nasıl oldu nasıl bitti anlamadım ama mayıs ayının 30unda adetimin 5 gün geçtiğini farkederek gayet ümitsiz bi şekilde test yaptım pozitif çıktı,31inde dr a gittim,olanı biteni anlattım olmuyodu dr.a hiç gitmedik falan dedim yoktur yanılmışsındır testte hata olabilir gel bi bakalım dedi ultrasonla bi baktı tam 5 haftalık:nazar:beklicez kalp atışını duymak için dedi şimdi o kadar garip hissediyorum ki korkuyorum ya kalp atışı olmazsa ya düşerse diye çokk mutluyum allah herkeze nasip etsin bir dizi ilaç tahlil hormon yumurta takibi bunları göze alamadım ve daha fazla dayanamayıp kendiliğinden geldi bebeğim:nazar: sevgiler....

Allah tamamina erdirsin canim.hayirlisiyla,sagliklica kucagina almayi nasip etsin.:nazar::emir_bebek:
canımm inşallah msjımı okursun aylar önce konuşmuştuk oluyo dr.a gitmedik falan diye tabi ben ve eşim yine gitmedik nasıl oldu nasıl bitti anlamadım ama mayıs ayının 30unda adetimin 5 gün geçtiğini farkederek gayet ümitsiz bi şekilde test yaptım pozitif çıktı,31inde dr a gittim,olanı biteni anlattım olmuyodu dr.a hiç gitmedik falan dedim yoktur yanılmışsındır testte hata olabilir gel bi bakalım dedi ultrasonla bi baktı tam 5 haftalık:nazar:beklicez kalp atışını duymak için dedi şimdi o kadar garip hissediyorum ki korkuyorum ya kalp atışı olmazsa ya düşerse diye çokk mutluyum allah herkeze nasip etsin bir dizi ilaç tahlil hormon yumurta takibi bunları göze alamadım ve daha fazla dayanamayıp kendiliğinden geldi bebeğim:nazar: sevgiler....

slm kızlar bende geçen ayın 30 da adet oldum adetım 2 sinde bitti.Adettimde 27-28 güne bir oluyor..Ama aşırı başağrısı,karnımda şişlik, karında kaşıntı ve sancı var. ara ara sırtım agrıyor. halsızım ve hep uyku halindeyim.Sabah kalktığım zaman midem bulanıyor.Bu ay hamiş olmak istiyorum..Acaba yumurtlama zamanınımı tutturamıyorum?Anlamadım gitti vallahi ya:((( bakalım ne olacak hayırlısı ....cevap bekliyorum arkadaşlar...

slm kızlar bende geçen ayın 30 da adet oldum adetım 2 sinde bitti.Adettimde 27-28 güne bir oluyor..Ama aşırı başağrısı,karnımda şişlik, karında kaşıntı ve sancı var. ara ara sırtım agrıyor. halsızım ve hep uyku halindeyim.Sabah kalktığım zaman midem bulanıyor.Bu ay hamiş olmak istiyorum..Acaba yumurtlama zamanınımı tutturamıyorum?Anlamadım gitti vallahi ya:((( bakalım ne olacak hayırlısı ....cevap bekliyorum arkadaşlar...

canım gebelik belirtileri kişiden kişiye değişebiliyor ama belli başlı şeyler var elbet,bende bu belirti işini 1 yıldr araştırıp okumaktan kendimi dinlemekten bi hal olmuştum,ilk defa mayıs ayında artık bebek beklemiyodum,son adetimden 20 gün sonra bel ağrısı gün ortasında uyku ve ruhsal olarak sıkıntı oldu ama ben gebeliğe yormadım ummadığım beklemediğim için aklıma bile gelmedi,ne zamanki adetim 1 hafta geçip gebelik belli oldu ondan 4 gün sonra falan acayip şekilde sabah bulantıları olmaya başladı yani 5buçuk haftalıkken bulantılar başladı,bende bu zamana kadar çookkk yaptım ama bebek isteyen herkeze tavsiyem adetin geçmesini bekleyip rahat olmaya çalışmları,ben sıkıntısını çok çektim şimdi hiç gerek yokmuş diyorum,inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeğine canım benim,hala adet olmadıysan test yap ve haber ver buradan,sevgiler...

slm kızlarrrrrr ay hepimiz dağıldıkm resmen kimse girmiyo artık:14:

skorcum hoşgeldin türkiyeye cnm kahveye bekleriz artık:16::9: kızın nasıl büyüyodur :nazar:sağlıkla inşallah

herkes iyidir umarım hepinizi öpt geldi benimki karnım ağrıyo ne biçim öpt:16::16: hepiciğiniziiiii

Back