04.09.1993 benim d.t. SAT: 03 nisan
benim için de bir yorumunuz olacak mı MINURE :44:
canim sende bebek ...ERKEK...daha yenimi hamilesin???daha 3 haftalik...arkadas sanada kiz der dedi ama doktor hesaplamasi erkek dedi...
kızlar
in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya
bu sayfayı tıklayın cinsiyetini öğrenin..zaten buna bakıpta söyleniyor size ne söyleniyorsa
yok canım herhangi bi şey söylemedi doktorum. ameliyattan 15 gün sonra kontrole gittiğimde hayatına her anlamda devam edebilirsin dedi.
kesinlikle yasak falan yok dedi.
ya doktor bana 4 haftalık demişti bundan 1 hafta önce dünde kalp atışlarını dnlemek için çagrdı bebeğin kalp atısı duyulmadı kan tahlılı yaptırdı haftaya salı gel duyulmazsa kürtaj olucksn dedi.Tabi gitmicem ama neden byle bişey söylemiş olabilir.
gecti galiba tekrar yazarmsin?
senin sat 3 nisan dimi??? 14-15 gun sonra yumurtlaman vardi...demekki,17-18 nisan hamile kalmissin...bugune kadar hesapla bakalim kac haftalik.doktorlarin cogu hamile kalininan gunu kesin bilmedikleri icin son adetden hesaplarlar,ona gore 1-2 hafta fazla gosterir...
senin sat 3 nisan dimi??? 14-15 gun sonra yumurtlaman vardi...demekki,17-18 nisan hamile kalmissin...bugune kadar hesapla bakalim kac haftalik.doktorlarin cogu hamile kalininan gunu kesin bilmedikleri icin son adetden hesaplarlar,ona gore 1-2 hafta fazla gosterir...
Münire bende istiyorum acaba ne olcak :)
06/06/1975 doğum tarihim 04/04/2012 SAT
Anliyorum canim,
ya birsey daha sormaliyim,canim senin kistinin tipini tespit etmek icin hangi kontrolleri yaptilar??
kan tahlilinden haric?
:18: bende istiyorum bendeee :))) nooolurr
07/10/1984 doğum tarihim
15/4/2012 sat
canim sen daha 15 mayis regl olmalisin,hamile olduguna eminmisin??? eyer hamileysen ERKEK
daha yenimi hamile kaldin??? sende ERKEK ve yumurtlama gununden hesaplarsak...19-20 mayis 4 hafta lik olucak
MR çekildi, detaylı ultrasonla bakıldı canım bi de tomo ya girmiştim. MR dan sonra dermoid kist olduğuna karar verdi doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?