• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

münirecim dün doktor emin değilim ama kız dedi 2 hafta daha bekleyelim dedi bu arada sizde kız dediniz benimde içime kız doğuyor herşeyin hayırlısı beni mutlu ettiniz teşekkür ederim cevabınız için umarım doğrudur haber vericem :54:

evet canım aylara gore cnsıyet degısır,yanı ben sata gore dıyıl yumurtlamaya gore hesaplıyorum,ornegın sat nısanda olurken yumurtlama mayısta oluyor.

erkek

canım dollenmen tam mayısın sonuna deng gelıyor,buyuk ıhtımalle kız ama,hazırana gecmısse erkek.sana tam emın cevap veremıyıcem.nerdeyse 70% kız.

kız

duzensız olsa bıle yumurtlaman hazırana gecıcek kadar gecıkmez mayısta hamıle kalmıssın.erkek

sen 2012 de hamıle kalmıssın erkek.ultrason soylemedımı/

kalırsan kız

kız

hazıran erkek temmuz kız

bu bebıs erkek.ve tabıkı yaza bılırsın gecmıse donuk hesaplamalarda yapıyorum.eyer satı falan tam hatırlıyorsan yaz,cunkı,1 rakam bıle hesabımı yanılta bılır.

kız
hıı anladım yumurtlama kız ayında oluyorsa kız, erkek ayında oluyorsa erkek oluyor gözüme çarpan bazı mesajlarda da temmuz ve mayıs kız yanlış mı anladım acaba

Son düzenleme:
teşekkür ederim ağzınızdan bal damlıo :16: diğer çocuğumdaki bilgilerim SAT: 22/kasım/2005 DT:15/01/1986 yine döngüm 28günde bir ..... ve 1de düşen bebeğiminki bunuda sırf mrkımdan soruorum: SAT: 26/haziran/2011

ay gercekten ınanmıyormusun???cok uzuldum bırazdan aklıma gelırse aglarım.gıt allah askına kendıne baska ugras bul.gecmıse donuk hesaplama yaptıklarım ve ultrasonun dogruladıgı cevapları verdıyım kızlar senın cevabını verırler...

münire hanım geçmişe dönük hesaplama yaptıklarım cvbını versin demişsiniz,yukardaki msjımı beğenmişsiniz ve benden sonra yazan herkesin sorusuna cvp vermişsiniz ama beni atlamışsınız!!mrkla bekliorum

Son düzenleme:
Munire hanim ben size 2 kere ayni mesaji atim.cinsiyet tahmininde bir mesajima kiz bir mesajima erkek diye cevap yazmissiniz.dogum tarihim 10.09.1983 son adet tarihim:30 nisan 2012 adet dongum:30-35 gun lutfen son defa hesaplayip kesin bir sey yazarmisiniz.simdiden tesekurler

Munire hanim ben size 2 kere ayni mesaji atim.cinsiyet tahmininde bir mesajima kiz bir mesajima erkek diye cevap yazmissiniz.dogum tarihim 10.09.1983 son adet tarihim:30 nisan 2012 adet dongum:30-35 gun lutfen son defa hesaplayip kesin bir sey yazarmisiniz.simdiden tesekurler

benimde dikkatimi çekti ordaki karışıklık :S

merhaba münire hanım allahın hakkı 3 diyerek dilerimki son kez soruyrdurm tabiii cevap verirseniz.

2 defa sordum ama ikisindede hamiş kalamadım...

rica etsem birbaha cevap verirmisiniz..2 kere erkek demişdiniz....

d.t 10.06.1985 son adetim . 01.07.2012 adetim 30 günde bir ..

şimdiden çok teşekkür ederim...

merhaba münire hanım allahın hakkı 3 diyerek dilerimki son kez soruyrdurm tabiii cevap verirseniz.

d.t 10.06.1985 son adetim . 01.07.2012 adetim 30 günde bir ..

Munire hanim cevap vermenizi yurekten istiyorum :16:
Bana bu ay rahim filmi cekildi o yuzden korunuyorum adetim 13 gun snra tahmnim temmuz ayinda hamile kalicam eger olmazsada agustosta dogum tarihim 20.08.1988
Sizce temmuzda ve ya agustos ayi icerisinde hamile kalirsam bebegimin cinsiyeyi ne olur simdiden tesekkurler :16:

Son düzenleme:
münire hanım bende çok merak ediyorum banada bakbilirmisiniz
d.t.01.10.1981
sat 25.04.2012
ilişki tarihi 3-4 mayıs
şimdiden teşekkürler :))

banada bakabilirmisiniz?doğum tarihi 14.04.1985 sat 21 mayıs döngü 30
ERKEK

31.mart ilk adet tarihi
11.01.1984 doğum tarihim
28 gün olduğunu düşünüyorum
13+5 hamileyim banada söylermisiniz
TATLIM 31 MART ILK ADET DIYIL.SON ADET YAZICAKSIN...KIZ...

münirecim dün doktor emin değilim ama kız dedi 2 hafta daha bekleyelim dedi bu arada sizde kız dediniz benimde içime kız doğuyor herşeyin hayırlısı beni mutlu ettiniz teşekkür ederim cevabınız için umarım doğrudur haber vericem :54:
TATLIM HER DEFA DOGRU TAHMINLERDE BULUNDUKCA SEVINIYORUM.NE GUZEL...BEN KENDI HASTALARIMADA 11-13 HAFTALARI BEKLEDEN ULTRASONDA SOYLEMEDEN ONCE HESAP YAPIP SOYLERIM.AMA BAZEN YALNISLARDA CIKIYOR.

23:07:1982...siklus 24 gunluk...son adet 13 nisan
KIZ...

Merhaba minure hanım.
D.T: 29.09.1987, siklus: 28, Sat: 21.04.2012
ERKEK...

ERKEK YAZDIGIMI YALNIS YAZMISIM,HERHALDE BASKASINA YAXDIGIMI SANA YAZMISIM.BOYLE SUBHELERINIZ OLUNCA TEKRAR TARIH YAZIP SORMANIZ EN IYISI.SENINKI KIZ...

d.t 10.06.1985 son adetim . 01.07.2012 adetim 30 günde bir

..INSALLAH 3uncude olur.2 defa erkek dedim ama bu ay KIZ...belkide kismetide kiz varmis.,bu ay hamile kalicaksin.

27.12.1977
sat: 20 mayıs
28-30 gün.

teşekkürler.
KIZ...senin tahmini sladiye aticam tabloya eklesin...

Munire hanim cevap vermenizi yurekten istiyorum :16:
Bana bu ay rahim filmi cekildi o yuzden korunuyorum adetim 13 gun snra tahmnim temmuz ayinda hamile kalicam eger olmazsada agustosta dogum tarihim 20.08.1988
Sizce temmuzda ve ya agustos ayi icerisinde hamile kalirsam bebegimin cinsiyeyi ne olur simdiden tesekkurler :16:
tatlim temmuz da olsa KIZ olmasa bile agustosta kalirsan yinede KIZ...

münire hanım bende çok merak ediyorum banada bakbilirmisiniz
d.t.01.10.1981
sat 25.04.2012
ilişki tarihi 3-4 mayıs
şimdiden teşekkürler :))
SAT 25nisansa mutlaka mayista hamile kalmissin.KIZ...

meni goruse cagirirsan?sen kimsen ki men durup yoldasimi,qizimi qoyub saat yarimliq yolu seninle gorusmeye senin ayagina gelim
Allaha sukur bos islerle mesgul olmuram BDU nu qiyabi oxuyub evimde xanim kimi qizima baxiram
ama deyesen sen cox meshur hekimsen ki bu qeder bos zamanin olur
usaq usaq sozler yazib ozunu biyabir eleme
dediyin tehqir edici sozleri de sene 2 qati ile qaytariram canim cunku menden cox sene yarasir o sozler
bu arada gozleri yaxsi gormeyenin kim oldugu ortadadi geriye bax yaxsi oxu sene turkcen bozuk deyen kimdi
senin neslin necabetin mene maraqli deyil
ne de sene yalanci dememistim men hami kimi sual vermistim sene
ama sen ozunu cox bilmis gosterib meni yalanci cixartmaga calistin ama gordun ki sirvani tanimadin ve men azeriyem desen sen nece azerisen ki Azerbaycanin seherini tanimirsan deyeceyimi bildiyin ucun ozunu turk kimi apardin
ama bax nece pazor eledim seni
sen hele bilmirsen kimdi qarsindaki sen o gun mene qarsi casanda men senin cavabini vereceyim gunu gozleyirdim al bu da o gun
bir de Azeriyem sozunu diline getirme vetendasi oldugu olkenin seherini tanimayan insan men azeriyem deye bilmez
bi de institut oxumusan guya
BU DA SENE KAPAK OLSUN EZiZIM

bir de sene cavab yazmayacam cunku men isteyime catdim bundan sonra ozunu dagitma bos yere optum:54:

yazilarivin yarisini oxudum,yarisinida gulmek tutdu oxumadim.deyirem dogurdanda evde usaga baxan qadinla is qadinin arasinda dunyalara qeder ferq olurmus.cox gulmelisen ha.bizim evdar qadinlarin goresen hamisi beledi?xususilede rayon gelinlerinin.eslinde senin kimilere sadece yazigim gelir.
sen indi bunlari oxu ureyin partlasin yene cavab yaz.mende arada isde hirslenende girim nete oxuyum gulum.yadima sal sirvana yolum dusse sene medal getirecem,ne boyuk isler gormusen ey sen internette.esl ev mesguliyetidirde.oxu yene yaz yaxsi???gulmek ucun sebrsizlenirem.ay yaziq seni kimdi rayondan sehere buraxanki,gelib menle gorusensen.>>>>>
sen mene yene qeseng seyler yaz men arada vaxt tapanda oxuyub gulecem,ama cox gozleme cunki,sene birde cavab yazmiyacam.cunki,seviye ferqi var...sagol evxanimi...

meni goruse cagirirsan?sen kimsen ki men durup yoldasimi,qizimi qoyub saat yarimliq yolu seninle gorusmeye senin ayagina gelim
Allaha sukur bos islerle mesgul olmuram BDU nu qiyabi oxuyub evimde xanim kimi qizima baxiram
ama deyesen sen cox meshur hekimsen ki bu qeder bos zamanin olur
usaq usaq sozler yazib ozunu biyabir eleme
dediyin tehqir edici sozleri de sene 2 qati ile qaytariram canim cunku menden cox sene yarasir o sozler
bu arada gozleri yaxsi gormeyenin kim oldugu ortadadi geriye bax yaxsi oxu sene turkcen bozuk deyen kimdi
senin neslin necabetin mene maraqli deyil
ne de sene yalanci dememistim men hami kimi sual vermistim sene
ama sen ozunu cox bilmis gosterib meni yalanci cixartmaga calistin ama gordun ki sirvani tanimadin ve men azeriyem desen sen nece azerisen ki Azerbaycanin seherini tanimirsan deyeceyimi bildiyin ucun ozunu turk kimi apardin
ama bax nece pazor eledim seni
sen hele bilmirsen kimdi qarsindaki sen o gun mene qarsi casanda men senin cavabini vereceyim gunu gozleyirdim al bu da o gun
bir de Azeriyem sozunu diline getirme vetendasi oldugu olkenin seherini tanimayan insan men azeriyem deye bilmez
bi de institut oxumusan guya
BU DA SENE KAPAK OLSUN EZiZIM

bir de sene cavab yazmayacam cunku men isteyime catdim bundan sonra ozunu dagitma bos yere optum:54:

bir de sene cavab yazmayacam cunku men isteyime catdim bundan sonra ozunu dagitma bos yere optum:54:[/QUOTE]

yazilarivin yarisini oxudum,yarisinida gulmek tutdu oxumadim.deyirem dogurdanda evde usaga baxan qadinla is qadinin arasinda dunyalara qeder ferq olurmus.cox gulmelisen ha.bizim evdar qadinlarin goresen hamisi beledi?xususilede rayon gelinlerinin.eslinde senin kimilere sadece yazigim gelir.
sen indi bunlari oxu ureyin partlasin yene cavab yaz.mende arada isde hirslenende girim nete oxuyum gulum.yadima sal sirvana yolum dusse sene medal getirecem,ne boyuk isler gormusen ey sen internette.esl ev mesguliyetidirde.oxu yene yaz yaxsi???gulmek ucun sebrsizlenirem.ay yaziq seni kimdi rayondan sehere buraxanki,gelib menle gorusensen.>>>>>
sen mene yene qeseng seyler yaz men arada vaxt tapanda oxuyub gulecem,ama cox gozleme cunki,sene birde cavab yazmiyacam.cunki,seviye ferqi var...sagol instutu qurtarib evde curuyen rayon xanimi...

minure hanım sanırım hamileyim ilk adet 13 haziran beklenen adet 10 temmuz 28 günde bir oluyom doğum tarihim 30.07.1982 cinsiyeti ne olabilir?

ay gercekten ınanmıyormusun???cok uzuldum bırazdan aklıma gelırse aglarım.gıt allah askına kendıne baska ugras bul.gecmıse donuk hesaplama yaptıklarım ve ultrasonun dogruladıgı cevapları verdıyım kızlar senın cevabını verırler...

münire hanım geçmişe dönük hesaplama yaptıklarım cvbını versin demişsiniz,yukardaki msjımı beğenmişsiniz ve benden sonra yazan herkesin sorusuna cvp vermişsiniz ama beni atlamışsınız!!mrkla bekliorum
teşekkür ederim ağzınızdan bal damlıo diğer çocuğumdaki bilgilerim SAT: 22/kasım/2005 DT:15/01/1986 yine döngüm 28günde bir ..... ve 1de düşen bebeğiminki bunuda sırf mrkımdan soruorum: SAT: 26/haziran/2011
ilk yazdigin yani sati 22 kasim olan KIZ...ikinci bebise sanirim temmuzda hamile kalmissin oda KIZ...tabi ikinciyi bilmezsin ama birinci tahmin dogru veya yalnissa cevap yazarsin...

Back