Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim ağzınızdan bal damlıo diğer çocuğumdaki bilgilerim SAT: 22/kasım/2005 DT:15/01/1986 yine döngüm 28günde bir ..... ve 1de düşen bebeğiminki bunuda sırf mrkımdan soruorum: SAT: 26/haziran/2011
Munire hanim ben size 2 kere ayni mesaji atim.cinsiyet tahmininde bir mesajima kiz bir mesajima erkek diye cevap yazmissiniz.dogum tarihim 10.09.1983 son adet tarihim:30 nisan 2012 adet dongum:30-35 gun lutfen son defa hesaplayip kesin bir sey yazarmisiniz.simdiden tesekurler
ERKEKbanada bakabilirmisiniz?doğum tarihi 14.04.1985 sat 21 mayıs döngü 30
TATLIM 31 MART ILK ADET DIYIL.SON ADET YAZICAKSIN...KIZ...31.mart ilk adet tarihi
11.01.1984 doğum tarihim
28 gün olduğunu düşünüyorum
13+5 hamileyim banada söylermisiniz
TATLIM HER DEFA DOGRU TAHMINLERDE BULUNDUKCA SEVINIYORUM.NE GUZEL...BEN KENDI HASTALARIMADA 11-13 HAFTALARI BEKLEDEN ULTRASONDA SOYLEMEDEN ONCE HESAP YAPIP SOYLERIM.AMA BAZEN YALNISLARDA CIKIYOR.münirecim dün doktor emin değilim ama kız dedi 2 hafta daha bekleyelim dedi bu arada sizde kız dediniz benimde içime kız doğuyor herşeyin hayırlısı beni mutlu ettiniz teşekkür ederim cevabınız için umarım doğrudur haber vericem
KIZ...23:07:1982...siklus 24 gunluk...son adet 13 nisan
ERKEK...Merhaba minure hanım.
D.T: 29.09.1987, siklus: 28, Sat: 21.04.2012
ERKEK YAZDIGIMI YALNIS YAZMISIM,HERHALDE BASKASINA YAXDIGIMI SANA YAZMISIM.BOYLE SUBHELERINIZ OLUNCA TEKRAR TARIH YAZIP SORMANIZ EN IYISI.SENINKI KIZ...Munire hanim ben size 2 kere ayni mesaji atim.cinsiyet tahmininde bir mesajima kiz bir mesajima erkek diye cevap yazmissiniz.dogum tarihim 10.09.1983 son adet tarihim:30 nisan 2012 adet dongum:30-35 gun lutfen son defa hesaplayip kesin bir sey yazarmisiniz.simdiden tesekurler
..INSALLAH 3uncude olur.2 defa erkek dedim ama bu ay KIZ...belkide kismetide kiz varmis.,bu ay hamile kalicaksin.merhaba münire hanım allahın hakkı 3 diyerek dilerimki son kez soruyrdurm tabiii cevap verirseniz.
2 defa sordum ama ikisindede hamiş kalamadım...
rica etsem birbaha cevap verirmisiniz..2 kere erkek demişdiniz....
d.t 10.06.1985 son adetim . 01.07.2012 adetim 30 günde bir
şimdiden çok teşekkür ederim...
KIZ...senin tahmini sladiye aticam tabloya eklesin...27.12.1977
sat: 20 mayıs
28-30 gün.
teşekkürler.
tatlim temmuz da olsa KIZ olmasa bile agustosta kalirsan yinede KIZ...Munire hanim cevap vermenizi yurekten istiyorum
Bana bu ay rahim filmi cekildi o yuzden korunuyorum adetim 13 gun snra tahmnim temmuz ayinda hamile kalicam eger olmazsada agustosta dogum tarihim 20.08.1988
Sizce temmuzda ve ya agustos ayi icerisinde hamile kalirsam bebegimin cinsiyeyi ne olur simdiden tesekkurler
SAT 25nisansa mutlaka mayista hamile kalmissin.KIZ...münire hanım bende çok merak ediyorum banada bakbilirmisiniz
d.t.01.10.1981
sat 25.04.2012
ilişki tarihi 3-4 mayıs
şimdiden teşekkürler :))
meni goruse cagirirsan?sen kimsen ki men durup yoldasimi,qizimi qoyub saat yarimliq yolu seninle gorusmeye senin ayagina gelim
Allaha sukur bos islerle mesgul olmuram BDU nu qiyabi oxuyub evimde xanim kimi qizima baxiram
ama deyesen sen cox meshur hekimsen ki bu qeder bos zamanin olur
usaq usaq sozler yazib ozunu biyabir eleme
dediyin tehqir edici sozleri de sene 2 qati ile qaytariram canim cunku menden cox sene yarasir o sozler
bu arada gozleri yaxsi gormeyenin kim oldugu ortadadi geriye bax yaxsi oxu sene turkcen bozuk deyen kimdi
senin neslin necabetin mene maraqli deyil
ne de sene yalanci dememistim men hami kimi sual vermistim sene
ama sen ozunu cox bilmis gosterib meni yalanci cixartmaga calistin ama gordun ki sirvani tanimadin ve men azeriyem desen sen nece azerisen ki Azerbaycanin seherini tanimirsan deyeceyimi bildiyin ucun ozunu turk kimi apardin
ama bax nece pazor eledim seni
sen hele bilmirsen kimdi qarsindaki sen o gun mene qarsi casanda men senin cavabini vereceyim gunu gozleyirdim al bu da o gun
bir de Azeriyem sozunu diline getirme vetendasi oldugu olkenin seherini tanimayan insan men azeriyem deye bilmez
bi de institut oxumusan guya
BU DA SENE KAPAK OLSUN EZiZIM
bir de sene cavab yazmayacam cunku men isteyime catdim bundan sonra ozunu dagitma bos yere optum
meni goruse cagirirsan?sen kimsen ki men durup yoldasimi,qizimi qoyub saat yarimliq yolu seninle gorusmeye senin ayagina gelim
Allaha sukur bos islerle mesgul olmuram BDU nu qiyabi oxuyub evimde xanim kimi qizima baxiram
ama deyesen sen cox meshur hekimsen ki bu qeder bos zamanin olur
usaq usaq sozler yazib ozunu biyabir eleme
dediyin tehqir edici sozleri de sene 2 qati ile qaytariram canim cunku menden cox sene yarasir o sozler
bu arada gozleri yaxsi gormeyenin kim oldugu ortadadi geriye bax yaxsi oxu sene turkcen bozuk deyen kimdi
senin neslin necabetin mene maraqli deyil
ne de sene yalanci dememistim men hami kimi sual vermistim sene
ama sen ozunu cox bilmis gosterib meni yalanci cixartmaga calistin ama gordun ki sirvani tanimadin ve men azeriyem desen sen nece azerisen ki Azerbaycanin seherini tanimirsan deyeceyimi bildiyin ucun ozunu turk kimi apardin
ama bax nece pazor eledim seni
sen hele bilmirsen kimdi qarsindaki sen o gun mene qarsi casanda men senin cavabini vereceyim gunu gozleyirdim al bu da o gun
bir de Azeriyem sozunu diline getirme vetendasi oldugu olkenin seherini tanimayan insan men azeriyem deye bilmez
bi de institut oxumusan guya
BU DA SENE KAPAK OLSUN EZiZIM
bir de sene cavab yazmayacam cunku men isteyime catdim bundan sonra ozunu dagitma bos yere optum
teşekkür ederim ağzınızdan bal damlıo diğer çocuğumdaki bilgilerim SAT: 22/kasım/2005 DT:15/01/1986 yine döngüm 28günde bir ..... ve 1de düşen bebeğiminki bunuda sırf mrkımdan soruorum: SAT: 26/haziran/2011ay gercekten ınanmıyormusun???cok uzuldum bırazdan aklıma gelırse aglarım.gıt allah askına kendıne baska ugras bul.gecmıse donuk hesaplama yaptıklarım ve ultrasonun dogruladıgı cevapları verdıyım kızlar senın cevabını verırler...
münire hanım geçmişe dönük hesaplama yaptıklarım cvbını versin demişsiniz,yukardaki msjımı beğenmişsiniz ve benden sonra yazan herkesin sorusuna cvp vermişsiniz ama beni atlamışsınız!!mrkla bekliorum