• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

canim seni takip ediyordum iki kizin vardi sanirim
hayirli olsun yeni kizin
gaybi ancak rabbimiz bilir boyle sevinip sonra uzuluyoruz iste
cin takvimi bile %90 tutuyor
inanmamak gerek
biseyler yapmismiydin erkek olsun diye
belirtiler çin takvimi hersey erkek di ama kızmış canım geçen hafta dr kız dedi şimdiye kadar göstermiyordu kendini kızım rabbim herseyin en iyisini bilir:26:
bu bebek bana piyangodan çıkmıştı canım habersiz aniden hiç olmaz dediğim bir anda çıktı geldi:16:

sanırım bende de yanılacak minure hanım :1: doktorum daha erken dedi bugun ama bizim ısrarımızdan sonra baktı kız gibi dedi :nazar::emir_bebek: bana erkek demiştiniz de...

sanırım bende de yanılacak minure hanım :1: doktorum daha erken dedi bugun ama bizim ısrarımızdan sonra baktı kız gibi dedi :nazar::emir_bebek: bana erkek demiştiniz de...

slm canim bebegin hayirli olsun saglikli sihatli insallah benimde 10 ocak 2013 ayni anlarda kalmisiz ikimizde merak ettim siz kiz gibi demissiniz ya bende cok kiz evlat önce hayirli saglikli versin rabbimde sizin hamileliginizde neler cok oldu bulanti aserme rüya gibi biraz anlatirsaniz sevinirim sizin icin bir mahsuru yoksa simdiden tesekkürler tekrar hayirli olsun insallah allah herkezin gönlüne göre versin insallaah.

banada söylermisin hamile değilim ama adetimi bekliyorum inş. hamile kalırım (24.05.1982 doğum tarihim -28 döngüm - 6 haziran

erkek

erkek

tatlim kendi dogum gununu yazmalisin hesaplamam icin.

Tuyomu?istersen ilk sayfayi bikere oku.

Erkek
ve diyer ozelde gelen tahminler
egeada-kızzz
berıne-kızzz
masalberra -erkekkk

07/02/1986
en son regl günümün başlangıcı 21/05/2012
döngüm 30 gün son 3 aydır :) bekliyorummm

............................................................MERHABA HAMISLER VE HAMIS OLMAYA CALISANLAR..........................................................
bebeklerinizin cinsiyetini merak ediyorsaniz,ultrasondan once hesaplama yapip soyleye bilirim.ben kendim 1 ultrason doktoruyum....................
BU hesaplama yontemini amerikada kursdayken doktorlarimdan oyrendim,bunu 1 cok ulkelerde yapiyorlar.ama bu sadece doktorlarin yapa bilecegi 1 yontem...koromosom ve yumrtlama ile ilgili hesaplama................bu ne cin takvimi nede rus ve baska menbeyinin ne oldugu bilinmeyen takvimlere benzemiyor..................................dogruluk payi 100 de 95%,,,ama 5 % yanilma payi vardir.....................................
bildiyiniz gibi ilk mayalanma oldugu gunden bebegin cinsiyeti sacinin sekli gozunun rengi genetik olan her 1 seyi belli olur.bunlari 100 de 100 bilen 1 tek ALLAHTIR.tabiki herkes cinsiyeti merak ediyor,ultrasonda hastalara bakip soyluyoruz...bu merak.......ama tabi cinsiyeti oyrenipte ...bebegini aldiranlar var,onlar ayri ben cinsiyeti istediyi gibi cikmadi diye bebegini oldurenlere ALLAHIN verdiyi cani alanlara ANNA demem.asla..
........................................................tabiki oncelik bizim icin BEBKLERIMIZIN SAGLIGI...................................................................
.................BEBEKLERININ CINSIYETINI MERAK EDENLER BANA OZELDE VEYA TOPIK ICINDE SU BILGILERI YAZA BILIRLER .........................
................dogum tarihi...sat...siklusun kac gun oldugu......ornegin...[[[07:06:1986...siklus 28 gunluk...son adet 13 mayis]]].......................
Merhaba,
30.09.1979
Siklus 27 gün
SAT: 23.04.2012

Erkek mi kız mı sence?

............................................................MERHABA HAMISLER VE HAMIS OLMAYA CALISANLAR..........................................................
bebeklerinizin cinsiyetini merak ediyorsaniz,ultrasondan once hesaplama yapip soyleye bilirim.ben kendim 1 ultrason doktoruyum....................
BU hesaplama yontemini amerikada kursdayken doktorlarimdan oyrendim,bunu 1 cok ulkelerde yapiyorlar.ama bu sadece doktorlarin yapa bilecegi 1 yontem...koromosom ve yumrtlama ile ilgili hesaplama................bu ne cin takvimi nede rus ve baska menbeyinin ne oldugu bilinmeyen takvimlere benzemiyor..................................dogruluk payi 100 de 95%,,,ama 5 % yanilma payi vardir.....................................
bildiyiniz gibi ilk mayalanma oldugu gunden bebegin cinsiyeti sacinin sekli gozunun rengi genetik olan her 1 seyi belli olur.bunlari 100 de 100 bilen 1 tek ALLAHTIR.tabiki herkes cinsiyeti merak ediyor,ultrasonda hastalara bakip soyluyoruz...bu merak.......ama tabi cinsiyeti oyrenipte ...bebegini aldiranlar var,onlar ayri ben cinsiyeti istediyi gibi cikmadi diye bebegini oldurenlere ALLAHIN verdiyi cani alanlara ANNA demem.asla..
........................................................tabiki oncelik bizim icin BEBKLERIMIZIN SAGLIGI...................................................................
.................BEBEKLERININ CINSIYETINI MERAK EDENLER BANA OZELDE VEYA TOPIK ICINDE SU BILGILERI YAZA BILIRLER .........................
................dogum tarihi...sat...siklusun kac gun oldugu......ornegin...[[[07:06:1986...siklus 28 gunluk...son adet 13 mayis]]].......................

son adet tarihim 13 haziran 28 günde bir oluyorum dogum tarihim 30.07.1982 bu ay veya ömür ay kalırsam cinsiyeti ne olacakk cevaplarsanız sevinirm....

merhaba topik dikkatimi çekti, acaba cinsiyeti ne die de mrktan çatlıoz yazim dedim :44: 15/01/1986 28gün döngüm satda 8nisan ama geç döllenme olduğu için 8gün geriden gelio....1de denemek istediğim 1şey var müsade ederseniz 1çocuğum daha var onunda bilgilerini versem bu testin %liğini öğrenmiş oluruz izninizle tabiki

mrbalar...nolur banada banada bakın bende istyrum bebeğim sağlıklı olsun allahtan en büyük duam ama cinsiyetinide merak ediyoruuuuuuum :)) doğum tairihimm 01.01.1985......siklus 24 günlük.....son adet 18 nisan :)

ya ben özel msj da gönderdim ama msj kutunuz doluymuş silmeniz gerekiyomuş ya burayada yazdım bakıverin bi zahmet lütfen yaa:40:

merhabalar.doğum tarihim 08.08.1988... sikluslerim genellikle 28 gün...son adet tarihim ise 25.02.2012...çok merak ediyorum henüz öğrenemedim kimse söylemedi bebeğimin cinsiyetini...yardımcı olursanız minnettar olurum...şimdiden çooook teşekkürler...

kusura bamayın ama Türkçenizdeki bozukluk dikkatimi çekti...
tabiki turkcemde bozukluk dikkatimi ceker cunki ben AZERIYIM.
milletin netur meraki,netur derdi varken sende bunumu buldun?doktoru bulmusken soru sormak yerine turkcende bozukluk var diyor.
azeri oldugum halde bukadar turkce konusa biliyorsam ne mutlu.

canim seni takip ediyordum iki kizin vardi sanirim
hayirli olsun yeni kizin
gaybi ancak rabbimiz bilir boyle sevinip sonra uzuluyoruz iste
cin takvimi bile %90 tutuyor
inanmamak gerek
biseyler yapmismiydin erkek olsun diye
bende seni takip ediyorum.kimde yalnis ciksa beyen butonunu basiyorsun madem hesaplamamla bukadar ilgilisin o zaman dogrular cikincada beyen butonunu bassana.
ve oturup hesaplasana nekadar dogru ve nekadar yalnis cikmis,cin takvimi hic 1 tibbi aciklamasi olmayan bir yontem ve yapan arkadaslarin cogunda yalnis cikmis.
bendede 100de 5% yalnis cikma payi var.bu tibbi yontem ve ayrica.
burda arada bir tesadufen cikan yalnislara diyilde gecmise donuk hesaplayip bazilarina iki kizin var dedim evet dogru dedi bazilarina 1 oog;lun 1 kizin var dedim evet dogru dedi,ve bircok arkadas ultrasondan sonra gelip bana dogru yazdi bunlara beyen butonunu bassana.yani illada topige giripte bir qiciklik eden olucak.yani 1 kisi boyle giripte boyle seyler yapmasa topigin tradi olmaz dimi.
ve ayrica ANCAK RABBIMIZ BILIR demissin ama,erkek olsun diye bisey yaptinmi/diyorsun.bak iste bu yazina cok guldum.
ERKEYI VEYA KIZI ANCAK RABBIMIZ verir.insan oglu erkek olmasi icin bisey yapamaz.
bana soruyorlar hangi ayda kalirsam kiz olucak,bende diyorum ornegin haziran kiz,ama ALLAH erkek vericekse haziranda hamile kalamazsin,erkek ayinda hamile kalirsin.
bu kadar aciklama yeter.

Back