• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

aynen aynen aç kaldığımda bende de oluyor bulantı ama onu saymıyorum ben:) ama dediğin gibi uykuuuuuu.. hala uyuyorum ben.. ikili test yaptırmadım daha. doktorumla en son 2 hafta önce görşmüştük. yarına tekrar randevum var. sanırım yarın 2li testin tarihini verir diye düşünüyorum. sen yaptırdın mı?

Ayyy ne güzel bulantınız yok denecek kadar az ben 1,5 aydır çok fenayım şiddetli bulantı kusma ağlama hepsi var bende serum takıldı ama 2 gün iyiydim sonra yine kötü oldum ama çok şükür bugün iyiyim azıcık bulantım var arada kokular gelince burnuma öğürüyorum okadar :1: Gerçekten anne olmak (rahme düştüğü ilk andan itibaren) çok zormuş :14:

merhaba münire hanım

d.t 10.06.1985 son adetim .

01.07.2012 adetim

..INSALLAH 3uncude olur.2 defa erkek dedim ama bu ay KIZ...belkide kismetide kiz varmis.,bu ay hamile kalicaksin.

çok ama çok teşekkür ederim...

erkek olma ihtimalim sanırım hiç yok :)) hayırlısı olsn ama bi kzıım var oğlum olsn çok istyrdm :(((( eşimin ismin koymak için bukdr çok istiyrmda:((

8. haftamdaydım ben de en son gittiğimde. 3 hafta sonra gelin dedi 5 inde müsaitti o tarihe aldık. o gün yapılacak ikili testimiz. ense kalınlığına falan bakacak işte. zaten o büyük ölçüde fikir veriyormuş. aileden de genetik bir rahatsızlık yoksa her iki tarafta da korkulacak birşey yok diyor tecrübeli arkadaşlarımız :)) inşallah hayırlı haber alırız canım dua ediyorum yapcak bişey yok başka. allahım herkesin yavrusunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.

inşallah canım ya.. dualarımız hep aynı.. anneyiz biz:) amin inşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız..

Ayyy ne güzel bulantınız yok denecek kadar az ben 1,5 aydır çok fenayım şiddetli bulantı kusma ağlama hepsi var bende serum takıldı ama 2 gün iyiydim sonra yine kötü oldum ama çok şükür bugün iyiyim azıcık bulantım var arada kokular gelince burnuma öğürüyorum okadar :1: Gerçekten anne olmak (rahme düştüğü ilk andan itibaren) çok zormuş :14:

canım ya inşallah geçer bulantıların. çok kötü olsa gerek..:(

serum takıldı dediğinde soracaktım ama kaynadı konu.. demek bulantın çok. üzüldüm AleyynA. iki yakın ark da senin gibi cok zor geçirdiler. 3-4 aydan sonra rahatladılar. allah yardımcın olsun canım. ben iki kez kustum sadece. onda da dışarda yemek yemiştik onun etkisiydi sanırım. iki gün sürdü. hatta birinde sabah işe gidiyordum ve otobüsten inip kusmak zorunda kaldım. feci bir durumdu.. gerçekten çok zordu. sürekli olanlara allah sabır versin. ama en azından belli bir süre sonra geçeceğini biliyoruz. napalım gülü seven dikenine katlanır diycez yapcak bişey yok canım.

serum takıldı dediğinde soracaktım ama kaynadı konu.. demek bulantın çok. üzüldüm AleyynA. iki yakın ark da senin gibi cok zor geçirdiler. 3-4 aydan sonra rahatladılar. allah yardımcın olsun canım. ben iki kez kustum sadece. onda da dışarda yemek yemiştik onun etkisiydi sanırım. iki gün sürdü. hatta birinde sabah işe gidiyordum ve otobüsten inip kusmak zorunda kaldım. feci bir durumdu.. gerçekten çok zordu. sürekli olanlara allah sabır versin. ama en azından belli bir süre sonra geçeceğini biliyoruz. napalım gülü seven dikenine katlanır diycez yapcak bişey yok canım.

Bulantılarım başladığından beri dışarıda yemek yemeyi, gezmeyi unuttum ben :1: iyi ki çalışmıyorum çalışıyor olsaydım gidemezdim işe başımı kaldırmaya halim olmuyor çünkü annem kalıyor bende herşeyi eşimle birlikte ikisi yapıyor ben hep yatıyorum. Evet canım umarım geçecek az kaldı bu durumu 9 ay yaşayanlara allah sabır ve dayanma gücü versin. Dediğin gibi gülü seven dikenine katlanır özellikle de kaybın olunca...

18.12.2012 bebeğimin doğum tarihi
14.12.1982 benim doğum tarihim
Sat 13.03.2012
Adet siklusu 30-35 arası
çok merak ettim?? :26:

Bulantılarım başladığından beri dışarıda yemek yemeyi, gezmeyi unuttum ben :1: iyi ki çalışmıyorum çalışıyor olsaydım gidemezdim işe başımı kaldırmaya halim olmuyor çünkü annem kalıyor bende herşeyi eşimle birlikte ikisi yapıyor ben hep yatıyorum. Evet canım umarım geçecek az kaldı bu durumu 9 ay yaşayanlara allah sabır ve dayanma gücü versin. Dediğin gibi gülü seven dikenine katlanır özellikle de kaybın olunca...

daha önce bir kayıp mı yaşadın canım ? doğru mu anladım?

çok üzüldüm... büyük travma olmalı.. ama bak allah aratmamış yine vermiş canım. inş sağlıkla doğacak bebeğin. allahım sağlık versin sana da ona da..

evet çok zor günler geçirdim daha önceden psikolojik bir rahatsızlık geçirdiğim için daha da çok sarsılıyorum beni üzen durumlarda. Bebeğimin yiyecek ekmeği yokmuş napalım kısmet..

ablamın çift yumurta ikizleri var biri kız biri erkek doğal yolla oldu tedaviyle falan değil şimdide ben ikizlere hamileyim
SAT:10 NİSAN DT:1979 SİZCE BENİMKİLERDE FARKLI OLABİLİRMİ

evet çok zor günler geçirdim daha önceden psikolojik bir rahatsızlık geçirdiğim için daha da çok sarsılıyorum beni üzen durumlarda. Bebeğimin yiyecek ekmeği yokmuş napalım kısmet..

rabbim yazısını öyle yazmış.. biz kullar isyan edebiliyoruz böyle durumlar karşısında aciziz neticede.. ama derdi veren allah sabrını da veriyor canımm.. bak sana bir melek daha gendermiş, yaralarını sarsın diye. allah ona sağlıklı uzun ömür versin inşallah, acılarını göstermesin.

rabbim yazısını öyle yazmış.. biz kullar isyan edebiliyoruz böyle durumlar karşısında aciziz neticede.. ama derdi veren allah sabrını da veriyor canımm.. bak sana bir melek daha gendermiş, yaralarını sarsın diye. allah ona sağlıklı uzun ömür versin inşallah, acılarını göstermesin.

amin canım inşallah :16: rabbim hayırlı ve sağlıklı bir ömür versin yavrularımıza. Rabbime şükürler olsun bekletmeden bir melek daha yolladı bana..

amin canım inşallah :16: rabbim hayırlı ve sağlıklı bir ömür versin yavrularımıza. Rabbime şükürler olsun bekletmeden bir melek daha yolladı bana..

evet sahip olduklarımızın değerini bilmek lazım.. güzel bir sohbetti AleyynA. mesaim bitti birazdan çıkacağım. yarın buralarda olursan yine görüşürüz. iyi akşamlar. bulantısız, rahat bir gece geçirirsin umarım.. :)

evet sahip olduklarımızın değerini bilmek lazım.. güzel bir sohbetti AleyynA. mesaim bitti birazdan çıkacağım. yarın buralarda olursan yine görüşürüz. iyi akşamlar. bulantısız, rahat bir gece geçirirsin umarım.. :)

Teşekkür ederim sen de kendine iyi bak görüşmek üzere hoşçakal... :3:

iyi günler minure hanım,
cinsiyetimiz kesinleşti. bebeğimiz erkek olacak, siz de erkek demiştiniz. teşekkürler...

Back