KIZ...doğum tarihim 23.07.1981
sat : 21 nisan 2012
hamileysen KIZ...minure hanım sanırım hamileyim ilk adet 13 haziran beklenen adet 10 temmuz 28 günde bir oluyom doğum tarihim 30.07.1982 cinsiyeti ne olabilir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZ...doğum tarihim 23.07.1981
sat : 21 nisan 2012
hamileysen KIZ...minure hanım sanırım hamileyim ilk adet 13 haziran beklenen adet 10 temmuz 28 günde bir oluyom doğum tarihim 30.07.1982 cinsiyeti ne olabilir?
teşekkür ederim ağzınızdan bal damlıo diğer çocuğumdaki bilgilerim SAT: 22/kasım/2005 DT:15/01/1986 yine döngüm 28günde bir ..... ve 1de düşen bebeğiminki bunuda sırf mrkımdan soruorum: SAT: 26/haziran/2011
ilk yazdigin yani sati 22 kasim olan KIZ...ikinci bebise sanirim temmuzda hamile kalmissin oda KIZ...tabi ikinciyi bilmezsin ama birinci tahmin dogru veya yalnissa cevap yazarsin...
bende cevap istiyorum:)
doğum tarihim: 02.11.1983
SAT: 22 nisan
adet döngüm 27-28 gün.
sat tarihlerimiz arasında 1 gün var :) benim 21 nisan.. hayırlı olsun hamileliğin. nasıl geçiyor bulantı vs var mı?
teşekkür ederim ağzınızdan bal damlıo diğer çocuğumdaki bilgilerim SAT: 22/kasım/2005 DT:15/01/1986 yine döngüm 28günde bir ..... ve 1de düşen bebeğiminki bunuda sırf mrkımdan soruorum: SAT: 26/haziran/2011
ilk yazdigin yani sati 22 kasim olan KIZ...ikinci bebise sanirim temmuzda hamile kalmissin oda KIZ...tabi ikinciyi bilmezsin ama birinci tahmin dogru veya yalnissa cevap yazarsin...
aaaaa evett :) muhtemel doğum tarihim 26 ocak benim de :) ikili test yapılacak perşembe günü. senin ne zaman?
sat tarihlerimiz arasında 1 gün var :) benim 21 nisan.. hayırlı olsun hamileliğin. nasıl geçiyor bulantı vs var mı?
:) sağolasın teşekkür ederim.. hamileliğim güzel geçiyor. maşallah diyeyim. bulantım falan hiç olmadı olmaz inşallah.. senin nasıl?
Benim 15 temmuzda yapılacak yani 12. haftanın son günü. 15 temmuzu iple çekiyorum biran önce bebeğimi görmek istiyorum [/QUOTE
benim 5 temmuzda yapılacak.. ben de cok merak ediyorum. en son gördüğümde fasulye gibiydi :) şimdi baya baya minyatür bir bebek göreceğiz düşünsene.. çok heyecanlıyım çookk :) inşallah test sonuçlarımız da hayırlısı ile temiz gelir. sağlıklı bebeklerimiz olur.
benim 5 temmuzda yapılacak.. ben de cok merak ediyorum. en son gördüğümde fasulye gibiydi :) şimdi baya baya minyatür bir bebek göreceğiz düşünsene.. çok heyecanlıyım çookk :) inşallah test sonuçlarımız da hayırlısı ile temiz gelir. sağlıklı bebeklerimiz olur.
Ben serum taktırmaya gittim geçen çarşamba gelmişken bebeğe de bakalım dedi doktor aman allahım inanamadım eller, ayaklar tepiş tepiş nasıl hareket ediyordu şaka gibiydi inşallah canım yaa hayırlısıyla atlatırız bunu ve bundan sonraki tüm testleri
inanmıyorum.... gerçekten o kadar hareketli miydii ?? bak şimdi merakım daha da arttıı.. onu öyle hareketli görmek harika bişey olmalı.. allahtan iki gün kaldıı yoksa dayanamazdımm :)) bu arada münire sana ne dedi cinsiyeti içinn, bana kız dedi de :)
benim de fena geçmiyor. yani kusmalarla sonuçlanan bulantılarım olmadı çok şükür.. ama aç kaldığımda bulantım oluyor, bazen de sabahları. bir de uykuu.. hele ilk haftalar inanılmaz uyuyordum.. :) uyandığımda da ne sersemlik ne bir rahatsızlık, gayet normal uyanıyodum. ikili test yaptırdın mı derya16??
evet canım hareketliydi 2 büyük şişe serum yedim serumu yiyince kudurmuş dedi doktorum da Münire hanım bana erkek dedi doktorum da çarşamba gittiğimizde erkeğe benzettim dedi. Gönlümdeki kızdı ama hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli, eli ayağı düzgün olsun da erkek kız farketmez.
aynen aynen aç kaldığımda bende de oluyor bulantı ama onu saymıyorum ben:) ama dediğin gibi uykuuuuuu.. hala uyuyorum ben.. ikili test yaptırmadım daha. doktorumla en son 2 hafta önce görşmüştük. yarına tekrar randevum var. sanırım yarın 2li testin tarihini verir diye düşünüyorum. sen yaptırdın mı?