...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

gecmise yonelik bakarmisin birde eltim icin 23 yas 2008 temmuzda gebe kaldiydi
birde 19 yas nisan ayi 2008

Son düzenleme:
bak canim sen konuyu karistirdir,tabiki cinsiyeti ve hangi ayda kiz erkeyi soyler.ama once saglikli bebek,cinsiyeti herkez merak eder,bu dogal bisey,benim karsi ciktigim kiz istiyorum kiz olsun veya oglan olsun,,,veya hangi ayda olursam kiz erkek olu sorulari,beni soruya cevap soylerimkiz veya erkek derim.ama allah istemese sen kiz istediyin ay kalmazsin,erkek ayinda hamile kalirsin,yani demem suki,bizim istememizle diyil,sadece allah istediyini verir,allah bebisi versin.20. Haftada tahliller,ultrason yapilsin,saglikli oldugundan emin olduktan sonra cinsiyet oyrenilsin.ben kiz kiz diyip durdu,kizim vardi,ama 20,haftada mecbur kurtaj,simdi herkeze cinsiyet soylesemde,hastalirima ilk tavsiyem,sizi ilgilendiren once bebegin sagligi olsun.ben 2ci defa allah verirse hamile kalirsam once saglikli bebis isterim.

bu yazdiklarim hakkinda ne dusunuyosunuzzz

alan memnun satan memnum,burda herkez memnun ve egleniyor,coguda cevabin dogru oldugunu beni denemek icin yazdiklarini soyluyorlar.burda sadece 1kisi kendine sorun etmis,24 saatbenim yazdiklarima odaklanmis ugrasiyor,oda sanirim provlemli bir ev hanimi.birak ugrassin.bazi okumamis,gorgusuzlere hic bir seyi isbat edemezsin.

canim okudum hepsini gercekten sabirsizmissin,sen dogumu nasil bekleyeceksin,cok merak ediyorum,sabir ve heyecan.zaman cabuk gecsin ve sabirsiz kiz bebisini kucagina alsin ve bekleyen tum anne adaylari.

haklısınız mınure hnm çok heycanlı bir yapım var elimde deil. ama bana 32 yaşındasın die yazmışsınız şuan 31 im ona göre ne oluyor?

sizi yordum ama kusura bakmayın lütfen:))

........…;;............................

Son düzenleme:
gecmise yonelik bakarmisin birde eltim icin 23 yas 2008 temmuzda gebe kaldiydi
birde 19 yas nisan ayi 2008

canim simdi sen o 3-4 yasli cocugun annesinin hamile kaldigi ayi,yani hamilelikten onceki son adeti hatirliyorsa ve o annenin dogdugu yil,gun,ay,yaz bende o cocugun cinsiyetin yazcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…