Bebek calismasinda esimin kumar oynadigini ögrenmek! Lütfen yardim

evlimisin?
Hicbir kadin hemen öyle bosanmayi secmez... katlanir bence ilk önce eger son cagreyse bosanir

Evliyim yine de boşardım.

Aksi düşünce duymak istemiyorsanız konu açmayın lütfen.

Tabi ki yuva kolay yıkılmaz ama hırsızlık yapan beni kandıran kocayı boşarım

Babam geldi aklima serefsiz herif nefret ediyorum bu tarz erkekler den babamda annemi. Yillarca 3 kurusa biyerde calisip biriktirip kiyiya koseye attigi dolarlarini calip yemisti birde utanmadan bileziklerini calip yerine sahte bilezik koymustu daha neler neler nefret ediyorum o adamdan karaktersiz allahim ikiyakasini bir araya getirmesin surunsun

benim eşim benden habersiz dayısına borç verdi diye ağzından burnundan getirdim geri alana kadar.

hergün sordum ne zaman geri gelcek diye.

bahsettiğiniz paralar çok büyük meblağlar.

ya boşamasam bile nefret olurdum. yüzüne tükürürdüm her gün.

Bu yorucu hayata hoşgeldin.
Üzgünüm ama artık gözlerini, hatta tüm organlarını 4 değil 104 açmalısın.

Allah yardımcınız olsun,eşinizi doğru yola çevirsin.
Boşanmak öyle basit birşey değil,sevgilin değil ki ayrıl bitsin. İnşallah hatasını anlamıştır ki bütün ipleri size verdiğine göre yaptığının yanlışlığının farkında.inşallah iradesini aktif edebilir.

yurt dısındaki boşanma sebeplerinde kumar en başta geliyor.
Bu cok büyuk bir bagimlilik.Eşinizi gozlemleyin.

Bir arkadaşimın evliligi kumar yüzünden çok zarara uğradı. Adam maaşı geldiği gün kumar makinelerinde harcıyor, sonra çok pisman olup bir ay boyunca aglıyordu. Bir sonraki ay yine aynısını yapıyordu.

Tamam bir daha yapmayacağım demekle hemen bırakılcak birşey değil. Bilginiz olsun diye yazdım.

Eski sevgilime anasi olacak kadin günde 5 lira verir nereye harcadiğina emin olurdu ki uyusturucu almasin diye.
Sonuc?
Bi sekilde uyusturucu kullanmaya devam ederdi. Annesi de saf saf çocugu denetledigini sanardi.
Bilmem ne demek istedigimi anliyor musunuz?

Genelde kimseye cevap yazmam ama bende ayni şeyleri yaşadığım için kendimi yazmadan alamadım.1.gerçekten huylu huyundan vazgeçmiyor.2.çocuk kesinlikle düşünme 3. Kartlarını almış olman bisey değiştirmez internet bankaciligi ndan herşeyi halleder.
Maalesef bende senin gibi düşündüm ilk zamanlar sözler verdi koca bir hic sonuç.ve burtane çocuğumuz var.adam yine ayni adam.ve ben boşanmaya karar verdim .o hala kendi çapında söz vermeye devam ediyor.
Kesinlikle bosan.

Ben insanlarin degisebilecegine inaniyorum.Kendi akil sagligin icin guvenmeyi sec yoksa boyle yasanmaz.Bir daha yaparsa bosarsin.

İnşallah düzelir. Ben de insanların değişebileceğine inanıyorum. Ama o illet çok kötü. Allah yardımcınız olsun.

Dedigin gibi korunarak bi sans daha verebilirsin.evet bazi genellemeler vardir vazgecmeye bilir.ama nadir de olsa istisnai bisey de olabilir.denemekle pek bisey kaybetmizsin bence.cocuk isini askiya alip zaman vermelisin.geri donusu olamiycak bi hata deil ins. Tekrarlanmaz

Dua,dua,dua. Önce o tövbe etmiş zaten. Sende dua et tövbesini tutabilir inş. Bekara karı boşamak kolay diye bi atasözü var boşa dememişler atalarımız.herkez 2. Şansı hakkeder. Belki eşin değilde sen bi hata yapacaktın bu fartetmez önemli olan pişman olması. Bir daha yapmıcak olması arkadaşım güvenmiş gibi yap ama bi dönem gözün üstünde olsun. Buarada evet banka kartlarını aldın ama tlf int olarak kartlara giriş yapılıp havale yapılıyo biliyosundur.bunlara dikkat et. Sabır diliyorum benimde tahammülüm yok asla ama haram olanı hala yapıyorsa katlanmam o para boğazımdan geçecek sonuçta. Kısa zaman kontrol baktın olmuyo ozaman mecbursun ayrılmaya

cok dogru diyorsunuz dua cok ise yariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…