KESİNLİKLE güvenmeyin o adama yine oynar bir de üzerine bebek mahfolur, altınınızı satacak raddeye geldiyse tedavi olmalı, onu yapan yarın tefeciye gider Allah kolaylık versin.
Ben olsam boşanmam hemen. Yaninda ve destek olurum, bu bagimliliktan kurtulmasi icin ugrasirim. En son baktim duzelmiyor oyle bosanirim. Psikologa gotursen esini iyi olur bence.
bu çok zor bir durum. kumar neredeyse dürtüsel ve insanın en karanlık iradesinin üzerine bir yatırım. şu anda elindeki tüm herşeyi almak bence daha da fazla tetikleyecek tutkusunu. bu kesinlikle çözüm değil. tefeciden para alır yine oynar, kumar eroin gibi şeyler kullanmayanın oynamayanın anlamayacağı şeyler. sizin altınınıza kadar düştüyse mutlaka onu hastaneye, kliniğe götürmelisiniz. bence bebek işini şimdilik unutun.
Hayır yani maden yaptın sahte bilezik niye koyarsın be adam, eninde sonunda ortaya çıkacak bu belli. Bari böyle yapıpta kendini küçük düşürmeseydin karının gözünde. Şimdi güven müven her b..k bitti gitti işte geçmiş ola...
Bu sorunu yaşayan gençlere sesleniyorum çocuğunuz da olsa ayrilin kesinlikle duzelmiyor 25 senemi heba ettim herseyi denedim herseferinde yeminler etti bidaha olmicak dedi hep sans verdim çocuklarım var dedim ama çocuklar da hep huzursuz bir ortamda büyüdü ve şu an babalarindan nefret ediyolar yani sonuç hüsran boşa geçen bir ömür malesef
Bosanma ama cocukta yapma. Guvenini kirmis bir kere ne yaparsa yapsin hep acaba diyeceksin bu bir gercek. Oturup guzelce konus hastalik boyutundaysa beraber doktora gidelim tedavi ol de. Insallah bagimli degildir. Allah yardimcin olsun.
Ay Canm bende kumar yüzünden ayrıldım.altındaki arabayı malı mülkü satıp Yok edecek kadar sürüklenmişti.defalarca söz verip yalvarıp yakardıgı halde üstelik.hastalık bu illet.ben bırakanı duymadım valla.çocuk işini kesinlikle ertele bekle bakalım nolucak gidişatı