• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek calismasinda esimin kumar oynadigini ögrenmek! Lütfen yardim

benim aylik kendi kontoma geliyor. Kasayi benim üzerime degilde annemin oturdugu sehirde bir kasa kiralicam. Onu iptal etcem. Evin tapusu onun üzerine kendisi bekar ken almis borcu ödeniyor daha borcu cok. Posta kutusunun anahtarlarinida alirim ama gehaltsbriefleri gelsede ben zaten gelen gideni görüyorum kontoda...

Demek istedim....gehaltnachweis'lerle gider kredi cekebilir.
Veya evi satarsa...parayi kumara yatirirsa geriye kalan krediyi mecbur sende ödüyorsun. Bunlar hukuksal bakiş acisi.

Manevi olarak haksizlik olabilir...ama o evin daha borcu var diyorsun...yani şimdi ödeniyor...ve senin riskindan.

Daher....es ist nicht nur sein Haus. Sondern auch deins. Da der Kauf nicht vor der Ehe durchgeführt wurde.

• Beğen
Reactions: Yeu
haklisin öyle yaptim zaten tatli dille kandirdim agladi hatta dinim icin hicbirsey yapmadim bu zamana kadar ögrenmek istiyorum herseyi dedi bilmiyorum icten agladi yani göstermelik degildi...
Şevindim çok iyi o zaman...inşallah dediğini yapar..Şen'de destekçisi olduğunu göster .bankadaki hesapta NE olur olmaz kontrolünde olsun .

Demek istedim....gehaltnachweis'lerle gider kredi cekebilir.
Veya evi satarsa...parayi kumara yatirirsa geriye kalan krediyi mecbur sende ödüyorsun. Bunlar hukuksal bakiş acisi.

Manevi olarak haksizlik olabilir...ama o evin daha borcu var diyorsun...yani şimdi ödeniyor...ve senin riskindan.

Daher....es ist nicht nur sein Haus. Sondern auch deins. Da der Kauf nicht vor der Ehe durchgeführt wurde.

der Kauf wurde vor der Ehe durchgeführt. Die Wohnung gehört ihm. Evliyken almadi yani. O onun borcunu ödeyemez schufalik olursa kendi sorunu degilmi? Benim üzerime degil ev sonucta ben yokken aldi.

Şevindim çok iyi o zaman...inşallah dediğini yapar..Şen'de destekçisi olduğunu göster .bankadaki hesapta NE olur olmaz kontrolünde olsun .
aynen dedigim gibi o kasayi kapattircam baska sehirde accam haberi olmadan. Istesede dokunamicak olur ya gizli isler cevirir....

Hatasının farkına varmıs ve gelırı gıderı sız hesaplayın demıs elıne de parasını verıyosunuz. Para yoksa oynayamaz zaten. Vermeyın fazla para.

Eşler arasında güvensizlik çok kötü bir durum.Bebeği ertele dediğin gibi.Bir süre gözlemle ama huylu huyundan vazgeçmez.

Suchtpräventionszentrum'dan randevu al. Ve Hausarzt onu direkt Piskologa überweisen yapsin.
Başka cikar yolu yok.

Ve kesinlikle posta kutusunun anahtarini ve Einkommensnachweise ve Arbeitsvertrag filan sakla.
Kasayi kendi adina gecir...
Ve gehaltskonto olarak kendi kontonu bildir işyerine.

Cünkü heran kredi cekip oynayabilir.

Veee...evin Tapusunu sakla.
Bu da almanca plazası herhal :)))

En azından kartlardan vazgeçmiş, değişmezse bu durumu uzun bi sure zaman ver. Ama istemeye başlarsa kısa süre sonra bilemem. Bi bakmak lazım.

bilmiyorum ki asiri bagimlimi degilmi dairesi var asiri olsaydi onu kaybetmeezmiydi?
ne kadar bir bütceden sonra bagimlilik oluyor bilmiyorum ki
kumar oyununu oynayanları gözlemlediğimizde hepsi direk dairelerini büyük paraları kaybederek başlamıyorlar.ufak ufak hamlelerle doz arttırımı yapıp ilerliyorlar. bugun maaşdan elektrik faturası feragat eder yarın biriken paradan doğalgaz.sonra kasada ki bir iki bilezik sonra vb.... uzayıp gider. ama herkeste böyle olacak diye düşünmemekte gerekir.gözlemleyerek yaşayın su zamanlarınızı. günah almakta kötü birşey nihayetinde.

Cidden çok üzücü bi durum ya inşallah durum çözülür.. ve bi daha böyle bişey tekrarlanmaz.

Gerçekten kumaramı harcamış peki?

ama elden baska birsey gelmez ki ne yapabilirim? Cevreside fazla genis degilki borc alsin.... Duyulur yani alsada
Durumu kredi çekmeye uygun mu ?benim de başımdan böyle bir durum geçti ,erkek arkadasım oynuyormuş ,
Sendeki kredi kartlarını kaybettim diye tekrar çıkarabilir dikkatli ol ..

Aferdersiniz bu adam bekaret kemeri taksa gezse yine de tamah etmezdim.
Adi bir kocanız var
Ne demek sahte bilezik alıp koymak.

Bu adamdan soğurdum, nefret ederdim.Böylece boşanmak zor olmazdı.Bundan sonra bu adam nasıl sevilir , nasıl sevişilir bilmem.

ya evlimisin ki sen?
Beni böyle yargilamaya hakkin yok icimi bilmeden.
Bosamak okadar kolay yani? Hangi normal bir kadin yuvasini hemen yikar gecer anlamadim bu neb icim bir yorum!
Ben de ilk evliliğimi Almanya'da yaptım.5 yıl devam ettirdim,2. ay boşasaydım keşke hata yaptım.Aynı sorunları yaşadım,elimizde avucumuzda 5 kuruş para bırakmazdı,hiç güvenmezdim,üstelik üst düzey yalan söylerdi,kendi de inanırdı..Harcadığım zamana üzülüyorum,yine de kendisine başarılar diliyorum hayatta ..
Şuan çok şükür iyi ki ayrılmışım ondan diyorum.Valla ben düzeltememiştim eski eşimi umarım sen başarırsın..

kumar çok pis bir hastalık...bundan sonrası için çok dikkatli olun, her türlü yalan beklenir eşinizden, altınları satıp yerine sahte koymak ne demek...
bunun üstüne bidaha ona güvenebilecek misiniz?
eğer evliliğinizi sürdürecekseniz ömür byu tetikte olmalısınız.
bebek planını da erteleyin, ya da tek başınıza büyütmeyi göze alabileceğiniz zaman bebek düşünün.

Bunlar baya karişik şeyler.
Kredisini hala ödedigi icin seninde hukuksal acidan o evde hakkin var.
Da ihr eine Gütergemeinschaft habt.

Ve birgün schufa'lik olursa veya Gehaltspfändung filan...sen yardim almakda zorlanirsin.
Veya mesela cocuk icin nafaka alamazsin.

Schufalik olmak degilde Gehaltspfändung mesela fena olur.

Oyüzden herşeyi

anladıgım kadarıyla eşinizi seviyorsunuz bir yuva kolay kurulmuyor.ama herkes ikinci bir şansı hakeder.benim aklıma takılan siz evlenmeden önce bagımlımıydı acaba.yani yıllarca mı oynamış yoksa gafletine mi denk gelmiş bunu sorgulayın bu önemli.

Back