- 26 Ekim 2015
- 8.398
- 20.258
- 348
benim aylik kendi kontoma geliyor. Kasayi benim üzerime degilde annemin oturdugu sehirde bir kasa kiralicam. Onu iptal etcem. Evin tapusu onun üzerine kendisi bekar ken almis borcu ödeniyor daha borcu cok. Posta kutusunun anahtarlarinida alirim ama gehaltsbriefleri gelsede ben zaten gelen gideni görüyorum kontoda...
Şevindim çok iyi o zaman...inşallah dediğini yapar..Şen'de destekçisi olduğunu göster .bankadaki hesapta NE olur olmaz kontrolünde olsun .haklisin öyle yaptim zaten tatli dille kandirdim agladi hatta dinim icin hicbirsey yapmadim bu zamana kadar ögrenmek istiyorum herseyi dedi bilmiyorum icten agladi yani göstermelik degildi...
Demek istedim....gehaltnachweis'lerle gider kredi cekebilir.
Veya evi satarsa...parayi kumara yatirirsa geriye kalan krediyi mecbur sende ödüyorsun. Bunlar hukuksal bakiş acisi.
Manevi olarak haksizlik olabilir...ama o evin daha borcu var diyorsun...yani şimdi ödeniyor...ve senin riskindan.
Daher....es ist nicht nur sein Haus. Sondern auch deins. Da der Kauf nicht vor der Ehe durchgeführt wurde.
aynen dedigim gibi o kasayi kapattircam baska sehirde accam haberi olmadan. Istesede dokunamicak olur ya gizli isler cevirir....Şevindim çok iyi o zaman...inşallah dediğini yapar..Şen'de destekçisi olduğunu göster .bankadaki hesapta NE olur olmaz kontrolünde olsun .
Bu da almanca plazası herhal :)))Suchtpräventionszentrum'dan randevu al. Ve Hausarzt onu direkt Piskologa überweisen yapsin.
Başka cikar yolu yok.
Ve kesinlikle posta kutusunun anahtarini ve Einkommensnachweise ve Arbeitsvertrag filan sakla.
Kasayi kendi adina gecir...
Ve gehaltskonto olarak kendi kontonu bildir işyerine.
Cünkü heran kredi cekip oynayabilir.
Veee...evin Tapusunu sakla.
kumar oyununu oynayanları gözlemlediğimizde hepsi direk dairelerini büyük paraları kaybederek başlamıyorlar.ufak ufak hamlelerle doz arttırımı yapıp ilerliyorlar. bugun maaşdan elektrik faturası feragat eder yarın biriken paradan doğalgaz.sonra kasada ki bir iki bilezik sonra vb.... uzayıp gider. ama herkeste böyle olacak diye düşünmemekte gerekir.gözlemleyerek yaşayın su zamanlarınızı. günah almakta kötü birşey nihayetinde.bilmiyorum ki asiri bagimlimi degilmi dairesi var asiri olsaydi onu kaybetmeezmiydi?
ne kadar bir bütceden sonra bagimlilik oluyor bilmiyorum ki
Durumu kredi çekmeye uygun mu ?benim de başımdan böyle bir durum geçti ,erkek arkadasım oynuyormuş ,ama elden baska birsey gelmez ki ne yapabilirim? Cevreside fazla genis degilki borc alsin.... Duyulur yani alsada
Maykay yaaYoo gördüğün gibi herkes de boşuyor. Aman sen boşama da bütün altınlarını yesin kocacın
Bu da almanca plazası herhal :)))
Ben de ilk evliliğimi Almanya'da yaptım.5 yıl devam ettirdim,2. ay boşasaydım keşke hata yaptım.Aynı sorunları yaşadım,elimizde avucumuzda 5 kuruş para bırakmazdı,hiç güvenmezdim,üstelik üst düzey yalan söylerdi,kendi de inanırdı..Harcadığım zamana üzülüyorum,yine de kendisine başarılar diliyorum hayatta ..ya evlimisin ki sen?
Beni böyle yargilamaya hakkin yok icimi bilmeden.
Bosamak okadar kolay yani? Hangi normal bir kadin yuvasini hemen yikar gecer anlamadim bu neb icim bir yorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?