Bebek calismasinda esimin kumar oynadigini ögrenmek! Lütfen yardim

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Merhaba arkadaslar,

ben 1,5 senedir evliyim. Gecen hafta dügüne gitcez diye bankada bulunan kasamizdaki bulunan altinlari almaya gittik. Bana esim sen arabada dur ben getirim dedi. Bende korakrim bende gelcem dedim. Sonra kasanin bulundugu odaya girince adam bir sekil oldu. Noldu diye kac kere sordum ve sonunda ben bir halt isletim dedi. Bende ne yaptin diye sorunca bana para harcadigini ve otomatige verdigini yani birnevi kumar oynadigini söyledi. Harcadigi miktar ise 3000 euro civari. Bu miktari bir senede yapmis. Yani ara ara oynamis durmus. Hep 100 euro yatirmis her oyunda. Ertesi gün dügüne gittim yakinim oldugu icin yoksa oraya gidecek halim bile yoktu. Tam bileziklerimi takiyordum ücü dikkatimi cekti. Cok hafif ve adiydi. Gercek altin olmadigini fark ettim direk esime yazdim yoksa sen bunlaridami aldin diye. Evet dedi. Meger bankada eksiye cok düsüyor dikkat cecek diye bileziklerimin ücünü bozdurmus ordanda 1500 euro almis ve yernede sahte bilezik koymus! Sok oldum mahfoldum…Bana yalvardi yakardi tövbe etti. Birdaha yapmicam dedi. Ailemede dedim artik gizlemek istedmedm onalrda geldiler konustular onalrada söz verdi tövbe etti. Elinden banka ve kredi kartini aldim. Kasamizinda anahtarlarini aldim. Hepsini anneme verdim. Kendisine sadece günlük veya haftalik kit kanaat yetecek kadar harclik veriyorum. Bana dedi sen bundan sonra bak gelire gidere diye. Bizde tam cocuk calismalarina girmistik aile olalim demistik. Simdi ise dua ediyorum insallah hamile degilimdir diye…. Bundan sonrada dogum kontrol hapi alacagim…. Güvenemiyorum cünkü korkuyorum bu forumda yazmadan önce cok arastirdim herkes huylu huyundan vazgecmez demis… nolur bana akil verin baska ne yapabilirim engel olabilmek icin? Kartlarini birdaha vermicem bu böyle devam edecek harclikla…. Onda eminim güvendim tamam veriyim olmicak..!

Kötü bir durum da elinden kartları vs alıp harçlık vermek bana tuhaf geldi. Oynayacak adam borç bulur sağdan soldan yine oynar bu bir çözüm değil.

Oynamak isteyen her türlü para bulur. Adam karısını kandırıyor üstüne sahte bilezik alıp koyuyor

Çok sinsi ve yalancı. Ben böyle biri ile evli kalmak istemezdim.

ama bosanamamki hemen. Herseyi silmek istemiyorum.... okadar kolay degilki bosanmak... helede hamile olup olmadigimi bile bilmiyorum

Kötü bir durum da elinden kartları vs alıp harçlık vermek bana tuhaf geldi. Oynayacak adam borç bulur sağdan soldan yine oynar bu bir çözüm değil.

ama elden baska birsey gelmez ki ne yapabilirim? Cevreside fazla genis degilki borc alsin.... Duyulur yani alsada

Hayır bi de sahte bilezik takmış oldunuz düğünde..ben onun akıbetini merak ettim.

yok ben kendim taktim kendi dügünümde takilan bilezikleri.... ama o ücünü takmadim ki baskalarida fark etmesin diye.

cünkü evde durursa bulur belki tesvik eder bulur yine oynar diye. Onun bundan haberi yok.

Çok zor bir durum gerçekten ve güveninizin kolay kolay geri geleceğini sanmıyorum Bir süre takip edin,bebeği de erteleyin bence.

ama elden baska birsey gelmez ki ne yapabilirim? Cevreside fazla genis degilki borc alsin.... Duyulur yani alsada
İşte duyulsa daha kötü zaten. Valla 1 yıldır oynuyorsa gizli gizli heyecan seviyor demek ki. Bu tarz olaylar psikolojide davranış bozukluğuna giriyor. Vardır bir çaresi de burada değildir o çare

yok ben kendim taktim kendi dügünümde takilan bilezikleri.... ama o ücünü takmadim ki baskalarida fark etmesin diye.
İyim yapmışsın canım ya...bence de çocuk fikrini ertele..bu aşamada hamile kalsanda çok duygusal bi dönem geçirirsin sağlıklı Ve huzurlu olman daha önemli..eşinle güzelce konuş karşına alıp gerekirse aile büyüğü ile konuşun.eğer konuyu aşamazsanız..bu çok ciddi bi mesele.kumar bi on derken yer bitirir herseyi..çok çok ciddi bi problem.eşin farkına varması Lazım

Doğum kontrol hapı kullanıcam diyorsunuz, böyle iş çeviren belli olmasın diye gerçeğini alıp sahte bilezik koyan adamla birlikte olacaksınız yani. Hmm.

cünkü evde durursa bulur belki tesvik eder bulur yine oynar diye. Onun bundan haberi yok.
Olası tehlikelere karşı tedbirinizi almanız iyi olmuş ama eşinize söylemeyin ki demogoji yapmaya başlamasın.neticede bu bağmlılıktan vazgeçmek kolay değil,fırsatını bulursa yüksek ihtimal oynayacaktır

cok dogru diyorsun öyle gercekten cok kötü bir durum.
Cocugu erteledim insallahda hamile kalmam gelecek aya…. Babam onunla konustu eger birdaha yaparsan senin arkandan fatiha okurum biter dedi… kumari secersen esini kaybedersin dedi. Esim agladi ve babama sarildi özür diledi.

Doğum kontrol hapı kullanıcam diyorsunuz, böyle iş çeviren belli olmasın diye gerçeğini alıp sahte bilezik koyan adamla birlikte olacaksınız yani. Hmm.

ya evlimisin ki sen?
Beni böyle yargilamaya hakkin yok icimi bilmeden.
Bosamak okadar kolay yani? Hangi normal bir kadin yuvasini hemen yikar gecer anlamadim bu neb icim bir yorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…