Oynamak isteyen her türlü para bulur. Adam karısını kandırıyor üstüne sahte bilezik alıp koyuyor
Çok sinsi ve yalancı. Ben böyle biri ile evli kalmak istemezdim.
Kötü bir durum da elinden kartları vs alıp harçlık vermek bana tuhaf geldi. Oynayacak adam borç bulur sağdan soldan yine oynar bu bir çözüm değil.
Hayır bi de sahte bilezik takmış oldunuz düğünde..ben onun akıbetini merak ettim.
Bebek hayallerinizi bir rafa kaldırın,kesinlikle eşinizi 2/3 sene izleyin bu alışkanlıktan vazgeçip vazgeçmediğini görmek için.kartlarına el koymanız yerinde olmuş ama annenize neden verdiğinizi anlamadım
Çok zor bir durum gerçekten ve güveninizin kolay kolay geri geleceğini sanmıyorumBir süre takip edin,bebeği de erteleyin bence.
İşte duyulsa daha kötü zaten. Valla 1 yıldır oynuyorsa gizli gizli heyecan seviyor demek ki. Bu tarz olaylar psikolojide davranış bozukluğuna giriyor. Vardır bir çaresi de burada değildir o çareama elden baska birsey gelmez ki ne yapabilirim? Cevreside fazla genis degilki borc alsin.... Duyulur yani alsada
İyim yapmışsın canım ya...bence de çocuk fikrini ertele..bu aşamada hamile kalsanda çok duygusal bi dönem geçirirsin sağlıklı Ve huzurlu olman daha önemli..eşinle güzelce konuş karşına alıp gerekirse aile büyüğü ile konuşun.eğer konuyu aşamazsanız..bu çok ciddi bi mesele.kumar bi on derken yer bitirir herseyi..çok çok ciddi bi problem.eşin farkına varması Lazımyok ben kendim taktim kendi dügünümde takilan bilezikleri.... ama o ücünü takmadim ki baskalarida fark etmesin diye.
Bence kanma.
Bunun sonu gelmez. Boşansan daha rahat senin icin.
Olası tehlikelere karşı tedbirinizi almanız iyi olmuş ama eşinize söylemeyin ki demogoji yapmaya başlamasın.neticede bu bağmlılıktan vazgeçmek kolay değil,fırsatını bulursa yüksek ihtimal oynayacaktırcünkü evde durursa bulur belki tesvik eder bulur yine oynar diye. Onun bundan haberi yok.
cok dogru diyorsun öyle gercekten cok kötü bir durum.İyim yapmışsın canım ya...bence de çocuk fikrini ertele..bu aşamada hamile kalsanda çok duygusal bi dönem geçirirsin sağlıklı Ve huzurlu olman daha önemli..eşinle güzelce konuş karşına alıp gerekirse aile büyüğü ile konuşun.eğer konuyu aşamazsanız..bu çok ciddi bi mesele.kumar bi on derken yer bitirir herseyi..çok çok ciddi bi problem.eşin farkına varması Lazım
Niye nişanlanıp ayrılmak rezillik mi?iyide okadar kolaymi bosanmak?
Helede basimdan nisanlilik gecmisti onlara birde rezil olcam duyarlarsa....
Doğum kontrol hapı kullanıcam diyorsunuz, böyle iş çeviren belli olmasın diye gerçeğini alıp sahte bilezik koyan adamla birlikte olacaksınız yani. Hmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?