• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek calismasinda esimin kumar oynadigini ögrenmek! Lütfen yardim

Yukarda da yazıldığı gibi uygun bir klinik araştırabilirsin çünkü kumar bağımlılığı uyuşturucu gibidir. Bebek işini tabi ki aklından çıkar, eşini uzun bir süre gözlemle. Eğer bir düzelme olmazsa boşanman en doğrusu olur,kimse yuvasını kolay kolay yıkmak istemez ama mutsuz bir evlilik insanı öyle bir bezdirir ki yıllar sonra ah keşke hiç zaman kaybetmeden boşansaydım diyeceksin,fakat gençliğin ve en güzel yılların akıp gitmiş olacak...

haklisin canim. Cok sagol.
bebek isi kalkti insallahda hamile degilimdir.
Ama gizli yaparsa bilmiyorum karti vs. bende girip bakiyorum gidere gelirse vs.
bana sifirdan baslicaz dedi. Birdaha yapmicam dedi tövbe etti.

Hayat boyu dikende olucaksın bu konuda
Sence adam ne kadar zaman katlancak harçlık vermene? Olgun olalım az...

Hadi diyelim ki sözünü tuttu...bi süre güvenini kazandi...ama kocan risk grubunda...zira basmış euroları...

Sen bilirsin...umarım an gelip giden yıllarına üzülmezsin

simdilik gözlemlicem bebek konusuda kalkti ortadan tabiki bu durumda yapilmaz!
bir hatasi daha olursa bitecek.

en kesin çözüm dogum kontrol hapı , çunku bu kafayla yapılan çocukta bunun gibi yalancı olur çıkar.

Tabiki tahamül edilemeyecek birsey haklisin.

Ailesi biliyor babasida bu derten dolayi evlerini kaybetmis. Annesi gec farkina varmis

Anneside kartlara el atinda hersey düzelmis ayni bu sekilde devam ettiriyor oda harcligini veriyor fazlasi yok

Adamda oynamiyormus artik birakmis. Babadan gelen birseyn yani

Ama kardesi var erkek o oynamaz. Benimkini bulmus pislik huyu.

Belki oda öyle düzelir diye düsünüyorum babasinin yaptigi gibi. Kendi evi var dairesi

O missal duruyor asiri oynasaydi o evi kaybederdi....

Armut zaten dibine düşermiş.
Bence sen o eve fazla güvenme...
Neyse...dedigim gibi...bazi şeylere kendin karar vermen lazim.
Ben sana BENIM nasil düşündügü dedim...

Hangi ülkede yaşiyorsun?? Ona göre öneri verebilirim. Ama kesinlikle yardim almasi lazim

Armut zaten dibine düşermiş.
Bence sen o eve fazla güvenme...
Neyse...dedigim gibi...bazi şeylere kendin karar vermen lazim.
Ben sana BENIM nasil düşündügü dedim...

Hangi ülkede yaşiyorsun?? Ona göre öneri verebilirim. Ama kesinlikle yardim almasi lazim

almanyadayim :(

Boşamak öyle kolay mı diyorsunuz da doğmamış çocuğunun, ailesinin rızkını 1 sene boyunca kumara yedirmek kolay mı sizce? Bence de çözümü tedavi görmesi ama yapmak isterse borç da bulur, kredi de çeker, kimliğiyle bankaya gidip maaşını da alır. Düzelmesi zor gibi, hakkınızda hayırlısı.

Boşamak öyle kolay mı diyorsunuz da doğmamış çocuğunun, ailesinin rızkını 1 sene boyunca kumara yedirmek kolay mı sizce? Bence de çözümü tedavi görmesi ama yapmak isterse borç da bulur, kredi de çeker, kimliğiyle bankaya gidip maaşını da alır. Düzelmesi zor gibi, hakkınızda hayırlısı.
burda kimlikle maasini alamaz. Alsada ben görürüm ve o an biter. göstere göstere brisey yapmaz sadece gizli yapmasindan korkuyorum.

Haklisin diyorum ya insallah hamile degilimdir diye.

Güvenmiyorum ona… Ama hep kontrol edecegim bir yamugunun görürsem biter
Sürekli kontrol altında tutmak,harçlık vermek,harçlığından fazlasını ister duruma düştüğünde sorgulamak acaba nereye harcayacak soruları, kartları kontrol etmek,extreleri incelemek .... gerçekten çok yorucu bir sürecin içine girmişsiniz. ruhsal yorgunluğunuzu had safhaya çıkartacaksınız. kumar olayı tutkuya dönüşüm yaptıysa işin içinden zor çıkılır.tutku çağırır davetkardır. allah yardımcınız olsun. gözlemlemede kalın

Sürekli kontrol altında tutmak,harçlık vermek,harçlığından fazlasını ister duruma düştüğünde sorgulamak acaba nereye harcayacak soruları, kartları kontrol etmek,extreleri incelemek .... gerçekten çok yorucu bir sürecin içine girmişsiniz. ruhsal yorgunluğunuzu had safhaya çıkartacaksınız. kumar olayı tutkuya dönüşüm yaptıysa işin içinden zor çıkılır.tutku çağırır davetkardır. allah yardımcınız olsun. gözlemlemede kalın

bilmiyorum ki asiri bagimlimi degilmi dairesi var asiri olsaydi onu kaybetmeezmiydi?
ne kadar bir bütceden sonra bagimlilik oluyor bilmiyorum ki

Suchtpräventionszentrum'dan randevu al. Ve Hausarzt onu direkt Piskologa überweisen yapsin.
Başka cikar yolu yok.

Ve kesinlikle posta kutusunun anahtarini ve Einkommensnachweise ve Arbeitsvertrag filan sakla.
Kasayi kendi adina gecir...
Ve gehaltskonto olarak kendi kontonu bildir işyerine.

Cünkü heran kredi cekip oynayabilir.

Veee...evin Tapusunu sakla.

haklisin canim. Cok sagol.
bebek isi kalkti insallahda hamile degilimdir.
Ama gizli yaparsa bilmiyorum karti vs. bende girip bakiyorum gidere gelirse vs.
bana sifirdan baslicaz dedi. Birdaha yapmicam dedi tövbe etti.
Hamileysen yapılacak birşey yok,belki çocuğunuzun olması onu iyi yönde değiştirir bilemeyiz. Umarım gerçekten düzelir ve sana iyi bir eş olur,hayatın ne getireceği belli olmaz ama baktın ki olmuyor boşanmaktan sakın korkma,bütün kepazeliği çekersen işte ozaman rezil olursun hiçbir şey senden değerli olamaz. Allah yardımcın olsun canım,kimsenin yuvası dağılmasın.

Bunlari yap.
Bir hukukcu olarak ilk etapda 'kicini kurtarmak' zorunlusu oldugunu belirtmek istedim.

Adam kredi cekip...borc harc yaparsa...kurunun yaninda yaşda yanar...bunu sakin unutma.

Yani....eger birgün boşanmak zorunda kalirsan bari maddi kazigin kücük kalsin

Suchtpräventionszentrum'dan randevu al. Ve Hausarzt onu direkt Piskologa überweisen yapsin.
Başka cikar yolu yok.

Ve kesinlikle posta kutusunun anahtarini ve Einkommensnachweise ve Arbeitsvertrag filan sakla.
Kasayi kendi adina gecir...
Ve gehaltskonto olarak kendi kontonu bildir işyerine.

Cünkü heran kredi cekip oynayabilir.

Veee...evin Tapusunu sakla.

benim aylik kendi kontoma geliyor. Kasayi benim üzerime degilde annemin oturdugu sehirde bir kasa kiralicam. Onu iptal etcem. Evin tapusu onun üzerine kendisi bekar ken almis borcu ödeniyor daha borcu cok. Posta kutusunun anahtarlarinida alirim ama gehaltsbriefleri gelsede ben zaten gelen gideni görüyorum kontoda...

Bunlari yap.
Bir hukukcu olarak ilk etapda 'kicini kurtarmak' zorunlusu oldugunu belirtmek istedim.

Adam kredi cekip...borc harc yaparsa...kurunun yaninda yaşda yanar...bunu sakin unutma.

Yani....eger birgün boşanmak zorunda kalirsan bari maddi kazigin kücük kalsin

cok haklisin.... ben o yüzden kasayi iptal etcem diger bi sehirde acacam oraya götürcem haberi olmadan. Kasa falan olmicak... En azindan onlari alamaz hazir paralarada dokunamaz. Daire zaten kendisinin ve onun üzerine yani.

Hamileysen yapılacak birşey yok,belki çocuğunuzun olması onu iyi yönde değiştirir bilemeyiz. Umarım gerçekten düzelir ve sana iyi bir eş olur,hayatın ne getireceği belli olmaz ama baktın ki olmuyor boşanmaktan sakın korkma,bütün kepazeliği çekersen işte ozaman rezil olursun hiçbir şey senden değerli olamaz. Allah yardımcın olsun canım,kimsenin yuvası dağılmasın.
AMIN
cok sagol canim RABBIM hepimizede yardim etsin seytana uydurtmasin...

cok dogru diyorsun öyle gercekten cok kötü bir durum.
Cocugu erteledim insallahda hamile kalmam gelecek aya…. Babam onunla konustu eger birdaha yaparsan senin arkandan fatiha okurum biter dedi… kumari secersen esini kaybedersin dedi. Esim agladi ve babama sarildi özür diledi.
İyi en azından farkına varmış şimdi telafı edeceksin diyin .bi daha kumarın k şi olursa boşanıcağınıxı bilsin.tehditten ziyade sevginizi de bilsin güzel bi konuşma yapıp temiz güzel huzurlu yuva kurmamız ikimizin elinde deyin.böyle pis işlere bulaşırsan hem ailen elinden gider hem irtibarın gider karar senin deyin.yani bilinç alt yapısında psikolojik olarak onun tehditle değilde kendi istediği için yapsın bu algıyı oluşturun.inşallah hersey hakkında iyi olur.

İyi en azından farkına varmış şimdi telafı edeceksin diyin .bi daha kumarın k şi olursa boşanıcağınıxı bilsin.tehditten ziyade sevginizi de bilsin güzel bi konuşma yapıp temiz güzel huzurlu yuva kurmamız ikimizin elinde deyin.böyle pis işlere bulaşırsan hem ailen elinden gider hem irtibatın şeyin karar senin deyin.yani alt yapısında psikolojik olarak onun tehditle değilde kendi istediği için yapsın bu algıyı oluşturun.inşallah hersey hakkında iyi olur.
haklisin öyle yaptim zaten tatli dille kandirdim agladi hatta dinim icin hicbirsey yapmadim bu zamana kadar ögrenmek istiyorum herseyi dedi bilmiyorum icten agladi yani göstermelik degildi...

Back