ayyyyy bana bulasmasında okusunkıss geçen gün gördüm onu burda,azıcık bakıntı çıktı
Ne demek is üzerinde meryemcim icim fesat olsa başka bişey anlicam :2::2:
tabimi çocuklarla ilgilenir bebegim espiri mahiyetinde söyledim zaten nasıl oldu yaren uyudu mu
aman cvanım gamsız olsun napim artık...uğrşmak istemyorum yoruluyorum vallaYok kıs öyle deme bi tane de bende var
Moralim bozuk olsa,sadece neyin var diye sorar..Ben yok birşey deyincede sağolsun hiç üstelemez bu niye böyle diiye
Onlar biz gibi değil ya çok gamsızlar..
Keşke bizlerde azıcık öyle olabilseydik:44:
Ayy mucizem ya sever niye sevmedin ben bütün yaratılmışları severim Yaradan'dan ötürü tanıdık tanımadık herseyi herkesi seviyorum (bu kadar sevgi kelebegiyim) yani beni seveni de sevmeyenleride hiç farketmez tatlım saka olsun diye yazmıştım zaten
ayyyyy bana bulasmasında okusun
ya varya herseyi gectimde geldim cocugumu kaybettigimi yazdım burdan bana yazmıs sanki kendine bişe diorum gibi..gecmiş olsun falan die ama sanki oh olsun der gibi..
ne diim Allah büyük
yok ben sana demedim iş üzerinde die..songüle dedimdi:26:
aman cvanım gamsız olsun napim artık...uğrşmak istemyorum yoruluyorum valla
omuzunda ağlamm izin vemryor..işte bazen çouk gibi oyu oynuyoz..ama o benden daha hassa sanırım ondan böle
ayy çok güzel bi huy bu ama ben öle değilim cnm ya
öle hap hup diye sevmyom dedm gibi ısırgn otu gibiym sevdm zmanda öle vazgeçemyom
Ben sana o zamanlar ne yazacağımı bilemediğim için hiç bişey yazamamıştım..sanki bende bişey söylersem tekrar aklına gelir üzülür diye çok korkarım.:26:
seni anlıyorum..bazen bende öle zamanlarda susuyorum
biliyorum ne desem az gelecek,yetmeyecekkk
seni biliorum ben zeynebim naif kadın
Bazı durumlarda kelimeler gerçekten kifayetsiz kalıyor..
Canım benim saol
senin bugece konusman gecennnn cok sevindim canım
ay anma şunu yaaa.sinirm zıplıyo gene heee..alh bildiği gbi yapsın onu yalancııayyyyy bana bulasmasında okusun
ya varya herseyi gectimde geldim cocugumu kaybettigimi yazdım burdan bana yazmıs sanki kendine bişe diorum gibi..gecmiş olsun falan die ama sanki oh olsun der gibi..
ne diim Allah büyük
yok ben sana demedim iş üzerinde die..songüle dedimdi:26:
Tabimi canim herkesin karakteri huyu farklı ben sevdiğimi Allah için sevdiğim için daha az üzülüyorum ve hayatıma bir kedi dahi girse onu unutmam kolay vazgeçmem hep kazanmaktan yanayım güzel gibi gorunsede cokta üzüldüm cokta aci çektim ne yapayım yaratılışımda var üzülseler sevmekten vazgeçemiyorum Nets'e cok konuştum bu gece eşimde hosnutsuz bı sekilde bakıyor daha fazla göze batmadan ben çıkayım Allah'a emanet olun hayırlı geceler hepinizi öptüm sekerler kendinize iyi davranın
deneme deneme deneme
songul sakın deneme
Çok nadirde olsa arada geliyorlar bana
Şaka bi yanada pek keyfim yok bu gece..
Belim ve karnım ağırmaya başladı
Sanırım yarın kırmızılar gelcek
aman gelmeyesiceler....ama gelmediklerinde de kötü oluyor
canm senin eş hiçmi gitmior dr.a...böle saglıklı kadın bulmus
en son haziranda gitmişti canım düşün artık..
Bende yoruldum sürekli doktora git,yok git bi test yaptır bakalım yükseldimi..Adam bi bahane buluyo sürekli..Bugün giderim,yarın giderim,ilaçım bitsin giderim..
Artık bende çok üstüne gitmiyorum.Ben ANNE olcaksam o da BABA olcak sonuçta..keyfi bilir beyimizin
dogru dıorsun birgün onunda canına tak eder ozaman kosturmaya baslar
hareketliligimi az kuzum? yoksa varikoselmi
deger cokmu düşük..ilacın adı ne
ama erkekler bukonuda biraz ayıpmı görüolar nedir dr.a gitmeyi
benmde kocamdan dr sperm tahlili istedi.adam sakin adam delirdi
yok para içinmiş yok ben hamile kalmısım işte neden hala bişe arıomus dr
ya dr.umda dioki bi zayıflık yavaslık varsa ilaç verelim ama yok henüz yaptırmadı ama peşini bırakmıcam
ay anma şunu yaaa.sinirm zıplıyo gene heee..alh bildiği gbi yapsın onu yalancıı
ayy cnm boşver ..ben sennle pek tanışamdımheee.
nerelisin nerde otyon kaç yaşındasın adın ne eşin ne iş yapoo
bebiğinn cisyeti için yorum yaptımı doktr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?