Ayyy ne guldum mesude ne guzel tanıtmışsın kendınıAyy gormasın kuzun yazıyı yazdıktan sonra çıktım dedim ya esın hosnutsuz bakiyi diye laf attı bana normalde benim gebelik cok agir ilerliyor bügünde kasıklarımda acayip ağrı vardı esım mutfağa gitmişti kendine meyve almak için benimde midem bulanıyordu banada yarım limon getirir mısın dedim Kalkta al iyice hazıra alıştın dedi sonrada mesajlasirken karnın hiç ağrımıyor diye laf carpti bende sinirlendim yatağa gittim bi iki söylendim yattı şimdide ise gitti bende bı bakım dedim merak ettim iste erkekler böyle insanın ne cektigini bilmiyorlar oysa oda hazır baba olacak bütün zorluklar bende Allah'tan Rabbim evlat konusunda aratmadı Konseyi'de aratmadılar valla olmasaydı düşünemiyorum Rabb'ime cok şükür ya erkekler hep böyle ama ne yapacaksın tatlım şimdi gelelim tanışma faslına
İsmim; Mesude
Yaş; 1987 cogunlugum yani 25 yaşındayım
Memleketim ; Gümüşhane / Kelkit
Yaşadığım Sehir: İzmir
NOT: nüfus kagidama dogum gunünü yanlış yazdıklarından tam burcumu bilemiyorum ama nüfus kağıdına göre ASLAN ablamlara görerse balık birçoğum her neyse ben kısaca bi iki özelliğimi yazayım başka burçlarda çıkabilir
Duygusal hassas sairimsi cok göze batan tarafimdir bazı durumlarda cok alinganimdir ama cokta çabuk gönlü yapilabilen biriyiim kimseye kırgın ve küskün olamayan cok ailesine bağlı dostluğa arkadaşlığa deger veren dostu için kendi mutluluğundan dahi vazgecebilen sıcak kanlı girişmen hep iyi niyetli ve sessizliğinin ardında belkide cok konuşmalarının altında volkanlar acılar taşıyan biriyim aklıma geldikçe yazarım hiç mı kötu bir tarafın yok kiz dersemde insanlara aşırı güvenmem kendim gibi bilmem ve cokta sevmem diyebilirim saygılar sevgiler mucizem
kızlar akşam 10 gıbı burda olucm nasıp olursa
bıdaha pazara kadar yokum heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ayyy ne guldum mesude ne guzel tanıtmışsın kendınıbıde sonuna yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim deseydin tam olucktı
Kız gezentı yıne nereye gıdıyon bakayım
ay ne guldum yaaa.yok sen bi alemsin ben bilom bunu..ay kuzum acik adres verydin yaa neyse artik..cilgin hatunnnseni.bende kina geraindeyim.cok sikilfim.iynamak ztn istemiyorum.dedim bakim ne edo bizim hatunlar...aman herkes ii olsun ben gene geleirim bura cok sikici yaaaAyy gormasın kuzun yazıyı yazdıktan sonra çıktım dedim ya esın hosnutsuz bakiyi diye laf attı bana normalde benim gebelik cok agir ilerliyor bügünde kasıklarımda acayip ağrı vardı esım mutfağa gitmişti kendine meyve almak için benimde midem bulanıyordu banada yarım limon getirir mısın dedim Kalkta al iyice hazıra alıştın dedi sonrada mesajlasirken karnın hiç ağrımıyor diye laf carpti bende sinirlendim yatağa gittim bi iki söylendim yattı şimdide ise gitti bende bı bakım dedim merak ettim iste erkekler böyle insanın ne cektigini bilmiyorlar oysa oda hazır baba olacak bütün zorluklar bende Allah'tan Rabbim evlat konusunda aratmadı Konseyi'de aratmadılar valla olmasaydı düşünemiyorum Rabb'ime cok şükür ya erkekler hep böyle ama ne yapacaksın tatlım şimdi gelelim tanışma faslına
İsmim; Mesude
Yaş; 1987 cogunlugum yani 25 yaşındayım
Memleketim ; Gümüşhane / Kelkit
Yaşadığım Sehir: İzmir
NOT: nüfus kagidama dogum gunünü yanlış yazdıklarından tam burcumu bilemiyorum ama nüfus kağıdına göre ASLAN ablamlara görerse balık birçoğum her neyse ben kısaca bi iki özelliğimi yazayım başka burçlarda çıkabilir
Duygusal hassas sairimsi cok göze batan tarafimdir bazı durumlarda cok alinganimdir ama cokta çabuk gönlü yapilabilen biriyiim kimseye kırgın ve küskün olamayan cok ailesine bağlı dostluğa arkadaşlığa deger veren dostu için kendi mutluluğundan dahi vazgecebilen sıcak kanlı girişmen hep iyi niyetli ve sessizliğinin ardında belkide cok konuşmalarının altında volkanlar acılar taşıyan biriyim aklıma geldikçe yazarım hiç mı kötu bir tarafın yok kiz dersemde insanlara aşırı güvenmem kendim gibi bilmem ve cokta sevmem diyebilirim saygılar sevgiler mucizem
aaa ne demek ben yokum yaa.nerde olcn.ne etcn.neden yoksun.ben kinadayim.cnm sikiliuo zoraki geldim ztn.kimseler yok bilmiyo benim halimi zor olo iyna oyna istemyom tabe.uyuz oldu millt bana..bugun dedim ya sanirim gelolr yok gelemdi ama karnimm cok.agriyo..ole bole degil.karnimda cpk aciktii..qy ne sorun oldum hrekızlar akşam 10 gıbı burda olucm nasıp olursa
bıdaha pazara kadar yokum heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ay ne guldum yaaa.yok sen bi alemsin ben bilom bunu..ay kuzum acik adres verydin yaa neyse artik..cilgin hatunnnseni.bende kina geraindeyim.cok sikilfim.iynamak ztn istemiyorum.dedim bakim ne edo bizim hatunlar...aman herkes ii olsun ben gene geleirim bura cok sikici yaaa
aaa ne demek ben yokum yaa.nerde olcn.ne etcn.neden yoksun.ben kinadayim.cnm sikiliuo zoraki geldim ztn.kimseler yok bilmiyo benim halimi zor olo iyna oyna istemyom tabe.uyuz oldu millt bana..bugun dedim ya sanirim gelolr yok gelemdi ama karnimm cok.agriyo..ole bole degil.karnimda cpk aciktii..qy ne sorun oldum hre
o çocuk senden sebep erekn gelecek ztn kuzuzm..bukdr sabırsız olma cnm benmGezenti songül 10 dedın 10:05 oldu ama hala gelmedınayy bende çok sabırsızım sanırımhadi bı 5 dk daha vereyım ama bıdaha olmasın
hoş geldiydinnnnben geldimmmmmm
oooben kıanaya gttm geldim oooo maşşlh benm hatun ne ealmde..ay dedim ebnm kızlar toplnmıştr nerdeeeee...kimsecikler yok benmde uykum vr ztn bende erken kaçarım napimofffffffffffff
offffffffffffffff
uyumuşum kalmışım utu yapılacak canta hazırlancak ve aynı zamanda aras yıkancak
ben nasıl olurda uyurum
bu ışler bıtınce gellıcem kızlar burada olursanız göruşuruz
yarın ablam gıdıcem nasıpse pazara kadar orDAYIM BEN GELENE KADAR ÖPTUM
pufff ben burdayım ama yazan gitmiş..
songülcük senin iş bitmes kuzu...bende banyo yapayım saçımı maşalayayım
Hosgeldin canim nasılsın haberini aldım kınada cok eglenmissino çocuk senden sebep erekn gelecek ztn kuzuzm..bukdr sabırsız olma cnm benm
hoş geldiydinnnn
oooben kıanaya gttm geldim oooo maşşlh benm hatun ne ealmde..ay dedim ebnm kızlar toplnmıştr nerdeeeee...kimsecikler yok benmde uykum vr ztn bende erken kaçarım napim
ayy kız bi ara saçını kesmiştin uzADIDA maşamı yapon kuzummm
ay benm saçlarım çok döklüyor artık yaptım maskelerde işe yaramıyooo..
resmen kökten çıkıyo yaaa..çok üzülyorum yaaa...
kızalr a akıntım çok fena çoğaldııı heee
amannnn kımsecıkte kalmamış
ay zaten yazdımı okudumda kımsenın benden umudu yoktur dogal olarak
ee napayım ebnde takılırım kk da gelen olursada takılırız
kızlar geceleri ne gzl sohbet ediyonuz yaben saat 10 oldumu yataga giriyom...bugün sabah çok gzl bi rüya gördüm...bebeğimmi vardı hamilemiydim orasını hatırlamıyprum.ama göğsümden süt gelmesi için uğraşıyodum...üzülüyodum sütüm yok diye...
Ey affetmeyi seven Rabbim, sil göz yaşlarımı..
Sen teselli et beni,serinlik sun şu bağrıma..
Hayırlı kederlerimi sen sevdir bana!..
Tıpkı geceye saçılan yıldızlar gibi,
Ömrüme ışık olsun sıkıntı anlarımda ettiğim dualar..
Sen yolum ol; Sen sonum ol!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?