• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kıss geçen gün gördüm onu burda,azıcık bakıntı çıktı :1:
ayyyyy bana bulasmasında okusun :41:

ya varya herseyi gectimde geldim cocugumu kaybettigimi yazdım burdan bana yazmıs sanki kendine bişe diorum gibi..gecmiş olsun falan die ama sanki oh olsun der gibi..
ne diim Allah büyük
Ne demek is üzerinde meryemcim icim fesat olsa başka bişey anlicam :2::2::1::1:

yok ben sana demedim iş üzerinde die..songüle dedimdi:26:

Yok kıs öyle deme bi tane de bende var:1:
Moralim bozuk olsa,sadece neyin var diye sorar..Ben yok birşey deyincede sağolsun hiç üstelemez bu niye böyle diiye:50:
Onlar biz gibi değil ya çok gamsızlar..
Keşke bizlerde azıcık öyle olabilseydik:44:
aman cvanım gamsız olsun napim artık...uğrşmak istemyorum yoruluyorum valla
omuzunda ağlamm izin vemryor..işte bazen çouk gibi oyu oynuyoz..ama o benden daha hassa sanırım ondan böle
Ayy mucizem ya sever niye sevmedin ben bütün yaratılmışları severim Yaradan'dan ötürü tanıdık tanımadık herseyi herkesi seviyorum (bu kadar sevgi kelebegiyim) yani beni seveni de sevmeyenleride hiç farketmez tatlım saka olsun diye yazmıştım zaten

ayy çok güzel bi huy bu ama ben öle değilim cnm ya
öle hap hup diye sevmyom dedm gibi ısırgn otu gibiym sevdm zmanda öle vazgeçemyom

ya varya herseyi gectimde geldim cocugumu kaybettigimi yazdım burdan bana yazmıs sanki kendine bişe diorum gibi..gecmiş olsun falan die ama sanki oh olsun der gibi..
ne diim Allah büyük

Eğer öyle kötü niyetle yazmışsa..Allah bildiği gibi yapsın:41:

Ben sana o zamanlar ne yazacağımı bilemediğim için hiç bişey yazamamıştım..sanki bende bişey söylersem tekrar aklına gelir üzülür diye çok korkarım.:26:

aman cvanım gamsız olsun napim artık...uğrşmak istemyorum yoruluyorum valla
omuzunda ağlamm izin vemryor..işte bazen çouk gibi oyu oynuyoz..ama o benden daha hassa sanırım ondan böle

ayy çok güzel bi huy bu ama ben öle değilim cnm ya
öle hap hup diye sevmyom dedm gibi ısırgn otu gibiym sevdm zmanda öle vazgeçemyom

Tabimi canim herkesin karakteri huyu farklı ben sevdiğimi Allah için sevdiğim için daha az üzülüyorum ve hayatıma bir kedi dahi girse onu unutmam kolay vazgeçmem hep kazanmaktan yanayım güzel gibi gorunsede cokta üzüldüm cokta aci çektim ne yapayım yaratılışımda var üzülseler sevmekten vazgeçemiyorum Nets'e cok konuştum bu gece eşimde hosnutsuz bı sekilde bakıyor daha fazla göze batmadan ben çıkayım Allah'a emanet olun hayırlı geceler hepinizi öptüm sekerler kendinize iyi davranın :16::16::16:

Ben sana o zamanlar ne yazacağımı bilemediğim için hiç bişey yazamamıştım..sanki bende bişey söylersem tekrar aklına gelir üzülür diye çok korkarım.:26:

seni anlıyorum..bazen bende öle zamanlarda susuyorum
biliyorum ne desem az gelecek,yetmeyecekkk

seni biliorum ben zeynebim naif kadın:16:

ne diim Allah büyük

ay anma şunu yaaa.sinirm zıplıyo gene heee..alh bildiği gbi yapsın onu yalancıı
Tabimi canim herkesin karakteri huyu farklı ben sevdiğimi Allah için sevdiğim için daha az üzülüyorum ve hayatıma bir kedi dahi girse onu unutmam kolay vazgeçmem hep kazanmaktan yanayım güzel gibi gorunsede cokta üzüldüm cokta aci çektim ne yapayım yaratılışımda var üzülseler sevmekten vazgeçemiyorum Nets'e cok konuştum bu gece eşimde hosnutsuz bı sekilde bakıyor daha fazla göze batmadan ben çıkayım Allah'a emanet olun hayırlı geceler hepinizi öptüm sekerler kendinize iyi davranın :16::16::16:

ayy cnm boşver ..ben sennle pek tanışamdımheee.
nerelisin nerde otyon kaç yaşındasın adın ne eşin ne iş yapoo
bebiğinn cisyeti için yorum yaptımı doktr

Çok nadirde olsa arada geliyorlar bana:1::1::1::1::1::1:

Şaka bi yanada pek keyfim yok bu gece..
Belim ve karnım ağırmaya başladı:43:
Sanırım yarın kırmızılar gelcek:43::43::43::43::43::43:

aman gelmeyesiceler....ama gelmediklerinde de kötü oluyor

canm senin eş hiçmi gitmior dr.a...böle saglıklı kadın bulmus:50:

aman gelmeyesiceler....ama gelmediklerinde de kötü oluyor

canm senin eş hiçmi gitmior dr.a...böle saglıklı kadın bulmus:50:

en son haziranda gitmişti canım düşün artık..
Bende yoruldum sürekli doktora git,yok git bi test yaptır bakalım yükseldimi..Adam bi bahane buluyo sürekli..Bugün giderim,yarın giderim,ilaçım bitsin giderim..
Artık bende çok üstüne gitmiyorum.Ben ANNE olcaksam o da BABA olcak sonuçta..keyfi bilir beyimizin:47:

en son haziranda gitmişti canım düşün artık..
Bende yoruldum sürekli doktora git,yok git bi test yaptır bakalım yükseldimi..Adam bi bahane buluyo sürekli..Bugün giderim,yarın giderim,ilaçım bitsin giderim..
Artık bende çok üstüne gitmiyorum.Ben ANNE olcaksam o da BABA olcak sonuçta..keyfi bilir beyimizin:47:

dogru dıorsun birgün onunda canına tak eder ozaman kosturmaya baslar

hareketliligimi az kuzum? yoksa varikoselmi
deger cokmu düşük..ilacın adı ne

ama erkekler bukonuda biraz ayıpmı görüolar nedir dr.a gitmeyi

benmde kocamdan dr sperm tahlili istedi.adam sakin adam delirdi
yok para içinmiş yok ben hamile kalmısım işte neden hala bişe arıomus dr

ya dr.umda dioki bi zayıflık yavaslık varsa ilaç verelim ama yok henüz yaptırmadı ama peşini bırakmıcam

ama erkekler bukonuda biraz ayıpmı görüolar nedir dr.a gitmeyi

benmde kocamdan dr sperm tahlili istedi.adam sakin adam delirdi
yok para içinmiş yok ben hamile kalmısım işte neden hala bişe arıomus dr

ya dr.umda dioki bi zayıflık yavaslık varsa ilaç verelim ama yok henüz yaptırmadı ama peşini bırakmıcam

Onlar sadece sperm tahlili vermeye utanıyo..Biz erkek-kadın farketmez açıp oramızı gösteriyoruz biz utanmıyo muyuz:5:

Canım ben yatsam iyi olcak belim çok ağırdı..
Sana da iyi uykular öptüm seni çok:16:

ay anma şunu yaaa.sinirm zıplıyo gene heee..alh bildiği gbi yapsın onu yalancıı

ayy cnm boşver ..ben sennle pek tanışamdımheee.
nerelisin nerde otyon kaç yaşındasın adın ne eşin ne iş yapoo
bebiğinn cisyeti için yorum yaptımı doktr

Ayy gormasın kuzun yazıyı yazdıktan sonra çıktım dedim ya esın hosnutsuz bakiyi diye laf attı bana normalde benim gebelik cok agir ilerliyor bügünde kasıklarımda acayip ağrı vardı esım mutfağa gitmişti kendine meyve almak için benimde midem bulanıyordu banada yarım limon getirir mısın dedim Kalkta al iyice hazıra alıştın dedi sonrada mesajlasirken karnın hiç ağrımıyor diye laf carpti bende sinirlendim yatağa gittim bi iki söylendim yattı şimdide ise gitti bende bı bakım dedim merak ettim iste erkekler böyle insanın ne cektigini bilmiyorlar oysa oda hazır baba olacak bütün zorluklar bende Allah'tan Rabbim evlat konusunda aratmadı Konseyi'de aratmadılar valla olmasaydı düşünemiyorum Rabb'ime cok şükür ya erkekler hep böyle ama ne yapacaksın tatlım şimdi gelelim tanışma faslına
İsmim; Mesude
Yaş; 1987 cogunlugum yani 25 yaşındayım
Memleketim ; Gümüşhane / Kelkit
Yaşadığım Sehir: İzmir
NOT: nüfus kagidama dogum gunünü yanlış yazdıklarından tam burcumu bilemiyorum ama nüfus kağıdına göre ASLAN ablamlara görerse balık birçoğum her neyse ben kısaca bi iki özelliğimi yazayım başka burçlarda çıkabilir
Duygusal hassas sairimsi cok göze batan tarafimdir bazı durumlarda cok alinganimdir ama cokta çabuk gönlü yapilabilen biriyiim kimseye kırgın ve küskün olamayan cok ailesine bağlı dostluğa arkadaşlığa deger veren dostu için kendi mutluluğundan dahi vazgecebilen sıcak kanlı girişmen hep iyi niyetli ve sessizliğinin ardında belkide cok konuşmalarının altında volkanlar acılar taşıyan biriyim aklıma geldikçe yazarım hiç mı kötu bir tarafın yok kiz dersemde insanlara aşırı güvenmem kendim gibi bilmem ve cokta sevmem diyebilirim saygılar sevgiler mucizem

Back