- 22 Şubat 2010
- 3.641
- 19
- 318
Ayyy ne guldum mesude ne guzel tanıtmışsın kendını bıde sonuna yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim deseydin tam olucktıAyy gormasın kuzun yazıyı yazdıktan sonra çıktım dedim ya esın hosnutsuz bakiyi diye laf attı bana normalde benim gebelik cok agir ilerliyor bügünde kasıklarımda acayip ağrı vardı esım mutfağa gitmişti kendine meyve almak için benimde midem bulanıyordu banada yarım limon getirir mısın dedim Kalkta al iyice hazıra alıştın dedi sonrada mesajlasirken karnın hiç ağrımıyor diye laf carpti bende sinirlendim yatağa gittim bi iki söylendim yattı şimdide ise gitti bende bı bakım dedim merak ettim iste erkekler böyle insanın ne cektigini bilmiyorlar oysa oda hazır baba olacak bütün zorluklar bende Allah'tan Rabbim evlat konusunda aratmadı Konseyi'de aratmadılar valla olmasaydı düşünemiyorum Rabb'ime cok şükür ya erkekler hep böyle ama ne yapacaksın tatlım şimdi gelelim tanışma faslına
İsmim; Mesude
Yaş; 1987 cogunlugum yani 25 yaşındayım
Memleketim ; Gümüşhane / Kelkit
Yaşadığım Sehir: İzmir
NOT: nüfus kagidama dogum gunünü yanlış yazdıklarından tam burcumu bilemiyorum ama nüfus kağıdına göre ASLAN ablamlara görerse balık birçoğum her neyse ben kısaca bi iki özelliğimi yazayım başka burçlarda çıkabilir
Duygusal hassas sairimsi cok göze batan tarafimdir bazı durumlarda cok alinganimdir ama cokta çabuk gönlü yapilabilen biriyiim kimseye kırgın ve küskün olamayan cok ailesine bağlı dostluğa arkadaşlığa deger veren dostu için kendi mutluluğundan dahi vazgecebilen sıcak kanlı girişmen hep iyi niyetli ve sessizliğinin ardında belkide cok konuşmalarının altında volkanlar acılar taşıyan biriyim aklıma geldikçe yazarım hiç mı kötu bir tarafın yok kiz dersemde insanlara aşırı güvenmem kendim gibi bilmem ve cokta sevmem diyebilirim saygılar sevgiler mucizem
kızlar akşam 10 gıbı burda olucm nasıp olursa
bıdaha pazara kadar yokum heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kız gezentı yıne nereye gıdıyon bakayım