• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Kizlar hmmm şeyyyyyy :17::17:iste nasıl desem himmmmm haaaaaa şeyyyyyy:17::17::17: iste ya ben sizi cok seviyorum iste :1::1::1:

arkadaşlar soğan kürünü uygulamaya başlıcam diyelim eğer bunu uyguluyoken hamileysem bi zaararı warmıdır bi fikri olan war mı ??

aynen bende bilmiom:50:

et bakalım:36:
Bak goruyonmu ıyıce fransız bıraktılar bızı okadar sordum acıklamada yapmadılar gel beraber kuselım onlara:1:
İnşallah canim artık ikinizde uyuya uyuya buyursunuz valla ne güzel bebek uykucuyum annesi ınsanda uykucuyum :35::35:

İşalla canım en çok duşunduğum seylerden bırıde uyku ne yalan soyluyeyım :1:

seniin bademcin olam ben kuzum..hem şişem hem inem..o kişi ben olammm...
sen cıbıl cıbıl gez kuzum bak:20::20::20::20:daha çok hasta olursun..gez dedime bakma gezem yanii :)))
tuzlu ilık su ya da elma sirkesiyel gargra yap kuzum mikrobu ölsünn

ay seydam güldüm su halimle:1::1:
yok yok artık giyiniorum ama böle de terliorum:37:

cok söz dinlerim cok elma sirke gargarasını yaptım bile:37::52:

RANANAA SENDE Mİ KAN PIHTILASMASI VAR?
bende de kan pıhtılaşması cıktı.heterezigotların asprin alması yeterliymiş,homozigotlara igneymiş..
bende heterezigotum ama dr bana igne dedi.

sen ignemi oluyorsun corasprasprinmi içiosun???

Yok kiz ya oda ne cok şükür öyle bişeyim yok Rabbim şifa versin tatlım kiz duygusal denince sen bunu mü anladın Allah iyiliğini versin senin e mi

Aaaaa biz ne işe yariyoruz kuzum biz seni simartiriz ask sözleri kapında nakarat bile yaparız ya :45:
ayy sğool cnm benmmm..allh hepicinizden razı olsun cnm
seydam neden konusmuyorsun:17::17::17:
sana bişe diyimi kötü günlerde insanın yanında bi tek eşi oluyor
anlıyorum seni büyük hayal kırıklıgı...ama kimseye söleyemıorsun kimseye aglayamıorsun kapını örtüp yataga girince bi eşin oluyor ben bunu artık daha iyi biliorum..seni sinirlendirior kırıyorsa otur konus canım..anlasın seni:54:
işte cnm..kırmak değil ama yanımda oldunu hisstmek istyorum..yanında omzunda ağlayamdığım eşi neyleym ben..
oda üzülyo onnda içnde neler var hissdyorum..
ama benm durumm daha farklı..bende onn yannda ağlamk istyorum..ona ağlıyamdıktan sonrada içime atıyoırum güp geçiyorum..
az önce öle msjlşıyoduk..keyfnmi yok dedi..
dedim öle ağrılarım çoğalıyo nefesm kesiliyo bazen..
bebğimi kaybetmk istemyorum dedimm adam bana sadece isyan etme aşkım.benmde psklilojim altus ediyon böle napalım alhhtan gelen bişe elden bişe gelmiyor..
tamm doğru diyo allhtan gelen isyanda etmyorum..
belkide ne istedimi bilmyorum..oda ne sölemesi gerktini..geçen sene ki düşüğümde de yanımda değildi..ozman yine sarıldı bu sefer odun gibi..off bilmiyorum yada ben abartıyorum..o yzden evde öle konuşmuyoruz..kalkıyo yemek yiyo.ben topluyorum o öle duro.flmn getrmş bugn flm izldi sonra yttı kalktı öle öptü işe gtti bilmorum yaa..boşverr
Ayyy sıcak su içmeyıde hıç sevmem :37: barı kuşburnu fılan içseydı yada ıhlamur tarzı bışeyler daha faydalı olurdu

Ne o kız ne ıtıraf etcen yoksa erkekmısın:1:
o şaka benden çıktı sakın bir daha yapmayınn sonu kötüü
he be yavrum sende uzuntu ve hastane görmuştu
yemgemede hamılesın ama kese arkada bışey daha var demıştı ıkızmı ala olduk
bugun dr a gıttı kese arkasında kıst varmış
ay bana da gebesın hemıde erkek demıştı

ayyy durumu nasıl peki şimdiii..
banada demşti biri flada bu evde senn çocun olmıck diye..
ayy kız dayınnkarısı ii dimii
fala innam falsız kalma :))

Yok kiz ya oda ne cok şükür öyle bişeyim yok Rabbim şifa versin tatlım kiz duygusal denince sen bunu mü anladın Allah iyiliğini versin senin e mi

yok gecmiş sayfalarda seydaya yazın vardıya birsürü alıntılar falan..

orda en sonda yazıordu 3 bebek kaybım var biri içimde ölmüş çocukla yasamısım falan die aç bak istersen

Kizlar hmmm şeyyyyyy :17::17:iste nasıl desem himmmmm haaaaaa şeyyyyyy:17::17::17: iste ya ben sizi cok seviyorum iste :1::1::1:
Allah senın iyiliğini versın emı. Kızlar ranana nın bazen boyle anı çıkışlarından dolayı kıme benzetıyorum dersınız :1:
herkeese hayırlı gecelerr bol sohbetlerr ben çıkıorum artıkın..

Anaaa sen burdamıydın kıne :1: ıyı geceler canım

arkadaşlar soğan kürünü uygulamaya başlıcam diyelim eğer bunu uyguluyoken hamileysem bi zaararı warmıdır bi fikri olan war mı ??
tatlım bir şey olmuyor...
ama hamile kaldını öğrendin an bırak...
adetn bttkten 7 gn sonra başlanıyor 15 gn kullnıyor ilk sayfdada var bak istersen cnmm..allh şifa verisn
ay seydam güldüm su halimle:1::1:
yok yok artık giyiniorum ama böle de terliorum:37:

cok söz dinlerim cok elma sirke gargarasını yaptım bile:37::52:

ayy hakket yaptınmı cnmm...
şifa olur inşllh...
kız terleme terinde soğursa dah fena

ayy sğool cnm benmmm..allh hepicinizden razı olsun cnm

işte cnm..kırmak değil ama yanımda oldunu hisstmek istyorum..yanında omzunda ağlayamdığım eşi neyleym ben..
oda üzülyo onnda içnde neler var hissdyorum..
ama benm durumm daha farklı..bende onn yannda ağlamk istyorum..ona ağlıyamdıktan sonrada içime atıyoırum güp geçiyorum..
az önce öle msjlşıyoduk..keyfnmi yok dedi..
dedim öle ağrılarım çoğalıyo nefesm kesiliyo bazen..
bebğimi kaybetmk istemyorum dedimm adam bana sadece isyan etme aşkım.benmde psklilojim altus ediyon böle napalım alhhtan gelen bişe elden bişe gelmiyor..
tamm doğru diyo allhtan gelen isyanda etmyorum..
belkide ne istedimi bilmyorum..oda ne sölemesi gerktini..geçen sene ki düşüğümde de yanımda değildi..ozman yine sarıldı bu sefer odun gibi..off bilmiyorum yada ben abartıyorum..o yzden evde öle konuşmuyoruz..kalkıyo yemek yiyo.ben topluyorum o öle duro.flmn getrmş bugn flm izldi sonra yttı kalktı öle öptü işe gtti bilmorum yaa..boşverr

o şaka benden çıktı sakın bir daha yapmayınn sonu kötüü

ayyy durumu nasıl peki şimdiii..
banada demşti biri flada bu evde senn çocun olmıck diye..
ayy kız dayınnkarısı ii dimii
fala innam falsız kalma :))

cnm kucuk bı kıstmış sorun yok sukur

Allah senın iyiliğini versın emı. Kızlar ranana nın bazen boyle anı çıkışlarından dolayı kıme benzetıyorum dersınız :1:

Anaaa sen burdamıydın kıne :1: ıyı geceler canım

Kime benzediklerin kiz söyle şimdide ben merak ettim :3::4:

Back