iyi geceler berrin kız sen bu gece gecee gibiydinherkeese hayırlı gecelerr bol sohbetlerr ben çıkıorum artıkın..
hiç konusmadın yoksa ben mi görmedim:44:
ayy sğool cnm benmmm..allh hepicinizden razı olsun cnm
işte cnm..kırmak değil ama yanımda oldunu hisstmek istyorum..yanında omzunda ağlayamdığım eşi neyleym ben..
oda üzülyo onnda içnde neler var hissdyorum..
ama benm durumm daha farklı..bende onn yannda ağlamk istyorum..ona ağlıyamdıktan sonrada içime atıyoırum güp geçiyorum..
az önce öle msjlşıyoduk..keyfnmi yok dedi..
dedim öle ağrılarım çoğalıyo nefesm kesiliyo bazen..
bebğimi kaybetmk istemyorum dedimm adam bana sadece isyan etme aşkım.benmde psklilojim altus ediyon böle napalım alhhtan gelen bişe elden bişe gelmiyor..
tamm doğru diyo allhtan gelen isyanda etmyorum..
belkide ne istedimi bilmyorum..oda ne sölemesi gerktini..geçen sene ki düşüğümde de yanımda değildi..ozman yine sarıldı bu sefer odun gibi..off bilmiyorum yada ben abartıyorum..o yzden evde öle konuşmuyoruz..kalkıyo yemek yiyo.ben topluyorum o öle duro.flmn getrmş bugn flm izldi sonra yttı kalktı öle öptü işe gtti bilmorum yaa..boşverr
anlıyorum seni..erkekler biraz böle bende her gece yataga girdigimde aglarken eşim hep susturuordu beni.
bende delriodum hastaneden geldik dogum yapmısım annemler eşim falan mutfaga grdi yemek yedi
çıldırıcam sandım bagırmak aglamak istedim babam kalp hastası sustum
içimden diorumki banyoya girdim benm cocugum ölmüş bunlar yemek yiyor
o hallere gelmiştim..
şimdi kız bagır agla kuzum..sen de içinde tutma ben gibi olma