Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
herkeese hayırlı gecelerr bol sohbetlerr ben çıkıorum artıkın..
iyi geceler berrin kız sen bu gece gecee gibiydin
hiç konusmadın yoksa ben mi görmedim:44:

anlıyorum seni..erkekler biraz böle bende her gece yataga girdigimde aglarken eşim hep susturuordu beni.
bende delriodum hastaneden geldik dogum yapmısım annemler eşim falan mutfaga grdi yemek yedi
çıldırıcam sandım bagırmak aglamak istedim babam kalp hastası sustum
içimden diorumki banyoya girdim benm cocugum ölmüş bunlar yemek yiyor
o hallere gelmiştim..
şimdi kız bagır agla kuzum..sen de içinde tutma ben gibi olma

Şeydacım bu erkekler malesef kadın ruhundan pek anlamıyor..
Aslında çok birşey istemiyoruz sadece birazcık,ilgi ve şevkat ama o kadar odunlar ki bunu bile anlamıyorlar..

gene ani çıkış yapıyorum elifim dinle
Ana kimse beni sevmiyo biride çıkıp demedi bende seni seviyorum diye cok kırıldım sor
Sormayın valla

he bencede küselim...zaten bayılırım ben küsmeye
Yaa fare daga kusmuş dagın haberı yok bız kendı kendımıze kuselım songul hıç duymuyo bıle
puset deme bana gülerim bak heee

heee iibari sorun yoksa sevdnm rabbm kucnda göstersn cnm
Aynen oyle dırek aklıma puset geldı
Kime benzediklerin kiz söyle şimdide ben merak ettim

Canım sen tanımazsın eskıden topığe gelen bırı vardı onunda boyle anı çıkışları vardı bırden aklıma o geldı

tatlım suay vardıya onn yazdıkları etketlemş orda o
hııııı anladım demek ben yanlıs anladım...

suay ı da bugün ögrendim 2.düşük olduguunu ama bişe diyemedim
teselli veremedim,veremıyorumda..
sanırım işe yaramıor diye ya da bende de mi kalmadı bilmiorum
puset deme bana gülerim bak heee

ahhahah tek fesat ben diilim olleys

Himm iyi mı kötu mü bilemedim şimdi neyse ki tanımıyorum yoksa ani çıkış yapabilirsin sana ask olsun benzete benzete ona mı benzettin diye

Ana kimse beni sevmiyo biride çıkıp demedi bende seni seviyorum diye cok kırıldım sor
Sormayın valla
Ayy alemsın yaa bende senı sevıyorum

Ne demek is üzerinde meryemcim icim fesat olsa başka bişey anlicam :2::2:

kıss geçen gün gördüm onu burda,azıcık bakıntı çıktı

senn durumun çok farklı daha ağır cnm..rabbm bi daha yaşatmaısn
beni o kdr güçlü görmşki böle durumda zor gelo ona
ya ne bilim anasına kızıyo laf söylüyo ama o laf banada gelo.bu sabah kalvaltı yapmdan uyudu..neymş btn gece çaışmış birde gelmş evi süpürüyo..annesi sobsınn yanına külmü ne dökmş ondan..o ara bişe dedi tam duyamdım ama yaşamaktan bıktrıyosunuz insanımı ne öle bişe dedi..
gücüme gtti öleee.dedm gibi konuşmuyoruz..öle gelo yaanam dokunuyo öpüyo burnumla oynuyo okdr 1 daka bile değil toplamı..ahh ahh ben erkk olcaktımkiii

Şeydacım bu erkekler malesef kadın ruhundan pek anlamıyor..
Aslında çok birşey istemiyoruz sadece birazcık,ilgi ve şevkat ama o kadar odunlar ki bunu bile anlamıyorlar..
yok cnm nerdeee
hele benmki odun geldi odun gider bu konulrda tm bi öküzzz...şansıma tükerym :))
Sormayın valla
o iş zamnla olur cnm öle lap diye kim kimi sevmşşkii
deme deme bende düşndm aynısını

Yok kıs öyle deme bi tane de bende var
Moralim bozuk olsa,sadece neyin var diye sorar..Ben yok birşey deyincede sağolsun hiç üstelemez bu niye böyle diiye
Onlar biz gibi değil ya çok gamsızlar..
Keşke bizlerde azıcık öyle olabilseydik:44:

Ayy mucizem ya sever niye sevmedin ben bütün yaratılmışları severim Yaradan'dan ötürü tanıdık tanımadık herseyi herkesi seviyorum (bu kadar sevgi kelebegiyim) yani beni seveni de sevmeyenleride hiç farketmez tatlım saka olsun diye yazmıştım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…