• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Ey affetmeyi seven Rabbim, sil göz yaşlarımı..

Sen teselli et beni,serinlik sun şu bağrıma..

Hayırlı kederlerimi sen sevdir bana!..

Tıpkı geceye saçılan yıldızlar gibi,

Ömrüme ışık olsun sıkıntı anlarımda ettiğim dualar..

Sen yolum ol; Sen sonum ol!
gervekten cok guzel dua RABBIM ettigimiz dualari kabul etsin INSALLAH, bu arada fark ettim cok guzel dualar ediyosun:46::46:

gervekten cok guzel dua RABBIM ettigimiz dualari kabul etsin INSALLAH, bu arada fark ettim cok guzel dualar ediyosun:46::46:

Canim teşekkür ederim canim dua etmeyi cok seviyorum zira Rabbim duanız olmasa size neden deger vereyim ki diyor yer kök dua uzerine Rabbim kabul olunacak dualarımızı kimdir dilimize...

Son düzenleme:
Canim teşekkür ederim canim dua etmeyi cok seviyorum zira Rabbim duanız olmasa size neden deger vereyim ki diyor yer kök dua uzerine Rabbim kabul olunacak dualarımızı kimdir dilimize...

evet canim ben de dua etmeyi severim, canim biz daha tanismadik ama seni yazilarindan taniyorum )) ben Dilber bebek askiyla kavruluyorum:14::14::14:

Dua...Sessiz söz..
Dua...Dilin yakarışı..
Dua...Sesin kıblesi..
Dua...Ruhun cilası..
Dua...İç’ten sözlük..
Dua...Hislerin incisi..
Dua...Gönül yangını..
Dua...Dudağın haccı..
Dua...Nefsin terbiyesi..
Dua...Nefesin secdesi..
Dua...Dillerin ağlaması..
Dua...İnsanlığın acizliği..
Dua...Yüreğin parlaması..
Dua...Yaşamımızın anlamı..
Dua...Avuçların kanaması..
Dua...Boynumuzun borcu..
Dua...Yüreklerin sızlaması..
Dua...Kalbin söze taşınması..
Dua...Avuçların göğe açılması..
Dua...Sesin yokuş yukarı akışı..

Ya Rabbi (c.c.)! Bizleri Kıyamda Dimdik, Rükuda Eğik, Secdede Ağlayan, Selam Verdiğinde Karşılık Alan Kullarından Eyle..Amin...

evet canim ben de dua etmeyi severim, canim biz daha tanismadik ama seni yazilarindan taniyorum )) ben Dilber bebek askiyla kavruluyorum:14::14::14:

Oyy kuzum Rabbim yanan yüreğine bir duhan Serinliği versin Rabbim tez zamanda kavrulan dilinden dökülen dualarını kabul etsin kisi en cok neyi ister ve neye deger verirse onunla imtihan edermiş inşallah kazananlardan olursun burgun hasret duyduğun ötelerde beklediğin bebeğine kavuşursun bende Mesude tanıştığımıza memnun oldum

Oyy kuzum Rabbim yanan yüreğine bir duhan Serinliği versin Rabbim tez zamanda kavrulan dilinden dökülen dualarını kabul etsin kisi en cok neyi ister ve neye deger verirse onunla imtihan edermiş inşallah kazananlardan olursun burgun hasret duyduğun ötelerde beklediğin bebeğine kavuşursun bende Mesude tanıştığımıza memnun oldum

AMIN canim AMIN evet hep cocugum erken olsun isterdim evlendigimizden beri hep istedik ama dogru diyosun insan en cok istedigi seyle sinanirmis , bi arkadasim vardi o hic cocuk istemezdi hep 2-3 sene sonra belki dusunurum derdi ama evlendiyi ilk ay hamile kaldi

Son düzenleme:
AMIN canim AMIN evet hep cocugum erken olsun isterdim evlendigimizden beri hep istedik ama dogru diyosun insan en cok istedigi seyle sinanirmis , bi arkadasim vardi o hic cocuk istemezdi hep 2-3 sene sonra belki dusunurum derdi ama evlendiyi ilk ay hamile kaldi

Rabbim hakkımızda hayırlısını versin verdigini de gönlümüze razı eylesin inşallah her zorluklar beraber bir kolaylık vardır zahmette Rahmet vardır inşallah öyle bir evlat verir ki Yaradan huyu guzel yüzü guzel kalbi guzel hayırlı evlat hayırlı bir ümmet hayırlı bir kul eyler. Geç olsun da güç olmasın Rabbim sanada mucizenin verir elbet verirse Şanındandir vermezse imtihanindandir. Bizlerin üzerinde sayısız nimeti olan Rabbim senin Rahmet deryan o kadar büyük ki rahmet dergahdan bir katre İhsan et ve dualarımızı kabul eyle

Allah'ım *Alemde Hiçbir Şey Yokken,
Herşey Senin OL Demenle Oldu...
Kalemle Yazmayı Öğreten Sensin,
Kalplerde Olanı Bilen Sensin...
Allah'ım Gögsümü Genişlet,
Dilimin Bağını Çöz, Yolumu Aydınlat...
UMUTLA , KORKUYLA SANA YÖNELİYORUM.
Beni Ağır İmtihanlardan Geçirme,
Bilirim ki Taşıyamayacağımdan Fazla Yük Yüklemiyeceksin OMUZLARIMA...

Rabbim hakkımızda hayırlısını versin verdigini de gönlümüze razı eylesin inşallah her zorluklar beraber bir kolaylık vardır zahmette Rahmet vardır inşallah öyle bir evlat verir ki Yaradan huyu guzel yüzü guzel kalbi guzel hayırlı evlat hayırlı bir ümmet hayırlı bir kul eyler. Geç olsun da güç olmasın Rabbim sanada mucizenin verir elbet verirse Şanındandir vermezse imtihanindandir. Bizlerin üzerinde sayısız nimeti olan Rabbim senin Rahmet deryan o kadar büyük ki rahmet dergahdan bir katre İhsan et ve dualarımızı kabul eyle

canim sen de hamilesin hamilelerin duasi kabul olurmus arada bana dua edersen cok sevinirim, RABBIM sana sonuna kadar kolay ve rahat hamilelik nasip etsin INSALLAH eli ayagi duzgun anne babasina hayirli evlat olsun , saglicakla kucaginda gorursun INSALLAH AMINNN

Allah'ım *Alemde Hiçbir Şey Yokken,
Herşey Senin OL Demenle Oldu...
Kalemle Yazmayı Öğreten Sensin,
Kalplerde Olanı Bilen Sensin...
Allah'ım Gögsümü Genişlet,
Dilimin Bağını Çöz, Yolumu Aydınlat...
UMUTLA , KORKUYLA SANA YÖNELİYORUM.
Beni Ağır İmtihanlardan Geçirme,
Bilirim ki Taşıyamayacağımdan Fazla Yük Yüklemiyeceksin OMUZLARIMA...

ayy canimm ne kadar da dogru sozler bunlar RABBIM duy sesimi

canim sen de hamilesin hamilelerin duasi kabul olurmus arada bana dua edersen cok sevinirim, RABBIM sana sonuna kadar kolay ve rahat hamilelik nasip etsin INSALLAH eli ayagi duzgun anne babasina hayirli evlat olsun , saglicakla kucaginda gorursun INSALLAH AMINNN

Amin Allah razı olsun canim tabi ederim bugün sabah namazından sonra mucizem aklıma geldi aglayarak dua ettim inşallah kabul eder herkes için ediyorum senide kattım dualarıma tatlım inşallah benim gibi mucrim bir kulunun duasını kabul eder Rabbim tez zamanda gönlündekini verir bitanem

Canlarım ne güzel sohbetler bunlar ya duaları görünce heycanlandım Nasılsınız bakalım ne var ne yok Mesude bişey sorucam canım Avatarındaki sözle kastın nedir

ayy canimm ne kadar da dogru sozler bunlar RABBIM duy sesimi

DUA Sürdüm,
GözyaşLarıma İLaç...
Aşkın Ateşinden
GönüL Harab BekLiyorum !!!
Takdir SENİN/dir YARABB !!!
Veren Büyük OLunca Küçük Şey İstenmiyor..
YARABBİ Rızana TaLibiz,
CemaLine TaLibiz,
Habibinin Şefeatine Talibiz !
NaiL EyLe .
YürekLerde Kim biLir ne AcıLar, ne UmutLar ve ne Kırgın HayaLLer var '
RABBİM hiçbirinizin UmutLarını soLdurmasın ve hayirli evlatlar nasip eylesin İnşaALLAH..!

Amin Allah razı olsun canim tabi ederim bugün sabah namazından sonra mucizem aklıma geldi aglayarak dua ettim inşallah kabul eder herkes için ediyorum senide kattım dualarıma tatlım inşallah benim gibi mucrim bir kulunun duasını kabul eder Rabbim tez zamanda gönlündekini verir bitanem
AMIN INSALLAH...
Canlarım ne güzel sohbetler bunlar ya duaları görünce heycanlandım Nasılsınız bakalım ne var ne yok Mesude bişey sorucam canım Avatarındaki sözle kastın nedir
merhaba canim sen nasilsin neler yapiyosun neredesin kac gundur?
DUA Sürdüm,
GözyaşLarıma İLaç...
Aşkın Ateşinden
GönüL Harab BekLiyorum !!!
Takdir SENİN/dir YARABB !!!
Veren Büyük OLunca Küçük Şey İstenmiyor..
YARABBİ Rızana TaLibiz,
CemaLine TaLibiz,
Habibinin Şefeatine Talibiz !
NaiL EyLe .
YürekLerde Kim biLir ne AcıLar, ne UmutLar ve ne Kırgın HayaLLer var '
RABBİM hiçbirinizin UmutLarını soLdurmasın ve hayirli evlatlar nasip eylesin İnşaALLAH..!

canim nerden buluyosun boyle guzel dualari?

Sagol canim cok şükür iyiyim sende iyisindir inşallah kastım yok tatlım uzun birşey yaşamadığım için kısa olarak aksetti
Allah cc beni kırık kalplerde anın diyor cok şükür kalbimin kırık bir yani oldugundan öyle bir soz kullandım anlatabilmişimdir insallah

Sagol canim cok şükür iyiyim sende iyisindir inşallah kastım yok tatlım uzun birşey yaşamadığım için kısa olarak aksetti
Allah cc beni kırık kalplerde anın diyor cok şükür kalbimin kırık bir yani oldugundan öyle bir soz kullandım anlatabilmişimdir insallah

canim sen gecenlerde de yazmistin kalbinin kirik oldugunu, bi derdin mi var yoksa??? kalbin neden kirik? ozel degilse:26::26::26:

AMIN INSALLAH...

merhaba canim sen nasilsin neler yapiyosun neredesin kac gundur?

canim nerden buluyosun boyle guzel dualari?
yokluğumu farketmişsin:34: ya evde durduğum yok biraz yoğunum canım Sen nasılsın var mı farklı bir gelişme Allah
yüzünü güldürsün canım benim:16:

Evet biraz anladım seninki daha cok temenni olmuş Kitap okuyo musun mesude calışmıyosun sanırım nasıl hayat:) Hamilesinde sanırım başka bebiş var mı:17:

yokluğumu farketmişsin:34: ya evde durduğum yok biraz yoğunum canım Sen nasılsın var mı farklı bir gelişme Allah
yüzünü güldürsün canım benim:16:

Evet biraz anladım seninki daha cok temenni olmuş Kitap okuyo musun mesude calışmıyosun sanırım nasıl hayat:) Hamilesinde sanırım başka bebiş var mı:17:

fark edilmeyecek biri degilsin tatlim benim :16:, ben de adet oldum yarin dr gidicem ama adetim her zamanki gibi degil kahverengi akinti gibi neden acaba ictigim ilactan ola bilir mi ki?

Back