Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ii akşamlar kuzum keyfin yok gibi hayrola kuzummm...

ii edon kuzum bende ucundan girem kıyısından azcık azcıkk

hoşbulduk kuuzm nasılsınnn

amannnn hemencıkte anlarsın cevabımdan hahaha
cnm ıslerım var bıraz bı yandan yazıyorum bı yandan yapıyorum
sabaha arkadaşlarım gelcek kahvaltıya koşturmacadan kısa ve net yazıyorum

amannnn hemencıkte anlarsın cevabımdan hahaha
cnm ıslerım var bıraz bı yandan yazıyorum bı yandan yapıyorum
sabaha arkadaşlarım gelcek kahvaltıya koşturmacadan kısa ve net yazıyorum
analrım ben kuzum ...bırakta anlıyalımm kuzucmm...
ayy gelmesin kimsecikler sen burda kal bu gece :)))
ne iş yapon kız şimcikk
ebem ne dicem karındaki gaz yumurtalıklara sancı yaparmı
gel kusum gel yer var bi laf at ortaya da konusulsun yaaa
ay ne atamkii kuzucumm..burda deli gibi rüzgar esoo öle böle değil inanki yaaa..ilginç herhal evide uçrcakk..rüzgar konuşuyo sankimm
iyiyim güzelim şu zayıflama sırrını söylede kaçam sadecebitki çayları ve yürüyüşlemi zayıfladın

ayy canım geçen sayflarda yazdım sana görmedin sanırırm

hos geldin cnm nasilsin ?
ıyıyım tatlım benım cnm hapı ıcmısın oh kafam rahatlamışın aslında yegenlerınınde etkısı olmuş olabılr cnm cenelerı duştummu bazen göturmuyo kafa

benim aşılama yada tüp bebek olucak işte regl beklıyorum bitsin gel muayene yapıcaz dedi dr ama reglm gecikti 2 gün hamilemiyim diye düşümnüyorum simdide:)

ay cok gördum ben beklerken hamıle kalmış arkadaş cunku kafa rahat nasılsa asılama tup olcak dıye ay gelıyomu bebış

fanaaaa buyur canım yazmıştım sana cavep ama görmemişsinn

ıyıyım tatlım sen nasılsın kontroller varmış cnm ınşalla guzel şeyler duyarsın cnm benım

cok sükür iyiyim canim. evet kontroller var bakalim bu cuma doktorum ne diyecek bundan sonra ne asamalardan gececegiz bakalim.

mantarida atlattim hamd olsun. ama bi arkadas bana sende basur olabilir dedi sikayetlerimden onu anladi. olabilirde cünkü büyükabdeste zorlaniyorum 1-2kerede kanamistida cok az birsey. bide onu söyleyim doktoruma yoksa evde bi cözüm bulamam sanirim basur icin degilm??:26::26::26:

dogru canim mesela bi hamile görünce zor oluyor... calismanin da avantaji bu zaten ama bizim isler birazcik zor yaa.. hergün cocuklar bebekler görmek boraz zorlayici oluyor..

belki de rüzgar sana bir sey anlatmaya calisiyordur tatlim olamaz mi

Son düzenleme:
yazdığınız msjların bazılarını göremiyorum Ben sizleri kocaman öpüyorum Ben kaçayım yine görüşürüz inşallah Bana bu akşam cvb yazıp filmini izlemeyip benimle ilgilenen dilberime Veee başka işlerini bırakıp bana cvb yetiştiren nartanesi arkadaşlarıma tşk ediyorum hayırlı geceler şekerler

cnm orayada yeterım burayada valla
cnm utum vaı sımdı bıttı yarenı yııcam yatırcam ufaklıkta yıkanacak ama gunduzdedn berı uyanmadı ne ara yıkıcam bılemedım
bıde kek yapıcam banyo cıflıcem
cnm gaz olayını bılmıyorum ama benım sızlama olmuştu kasıklarda

aa cnm bence bahsettıgın basur olmayabılır
benımde doğumdan sonra kan surubu kullanmaya başlayınca makat catlagı oldu
afedersın cam batmış gıbı bı acı ve az mıktarda kanama oluyo belırtı olarak senınde sorun bu şekıldemı cnm

evet canim dogru o cocuklarin sirinligini zekiligini görünce benimde böyle cocugum olsaydi diye insan aklindan geciriyor. Ama kendi cocugumuz olmasada onlarda bizim cocuklarimiz degilmi. düsünsene 2yasindaki cocuk haftaici hergün benimle vakit geciriyor, yemesi,uyumasi,oynamasi. cok sevdiriyorlar kendilerini

ya regen
nartanesı
Allah aşkına bana puf nokta verın sız nasıl basedıyosunuz bu sırın cocuklarla eşim bugun 5 e kadar evdeysı tam 2.5 saat yarenle durmaksızın oynadı ve bızım kıza yetmedı ay hıc enerjı bıtmıyo oyuna doymuyo
ay adamcagız o kadar oynadı ne dese beyenırsınız keske okulda olsaydım canım bugun cok sıkıldı nasıl ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…