Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ne anlatıyor bişlmiyorum canım ama beni oldukça korkutuyor o ayrı..ben öle hiç bir şeyden korkmam ama kendimi korkutmaya gör...çokk tırtımmm
bu arada hesapladım adetm 8 aralık ..
süper canım kusuruma bakma ne hikmetse benim sayfa sorun yapıyo çoğu msjları göremiyorum ya Hadi bakalım yeni hedeflere artık Ben seni desteklerim canım
anladım canımmm..düzelir sayflar kuzum sende erken çıkon bugünnn
tatlım bende kabızım büyük abdestimi yaprken çok zorlanıyorum hatta bi kaç hafta önce resmen öldüm..afedirsiniz ama o kadar çok açıldıkii öle böle değil.dışarı çıkamıyom.ne kalkıp içeri gidebiliyom ne öle...resemn 20 dkka durdum nasıl kanamk bilomu.zor bela çıktım.akşam sancım oldu .hastayımda bir de öksürdükçe sancı girdi..neyseki eşim dokotra götürdü acile doktora anlatım yırtılma varmı dedi yoktu..bağırsaklarında çatlama olmuştur önemli değil dedi bana bir şurup yazdı çok ii geldi o günden beri gazımı bile rahat çıkarıyorum birde hemorit kremi yazı oda çok ii geldi memeyi bile kuruttu kuzum

estagfirullah canim bizde seni öpüyoruz.

aynen agri o sekil ama hep tuvalete ciktigimda agri var zorlaniyorum kabiz olmadigim halde ve yanmada oluyor yaparken hemen siliyorum ve bazen pecete az miktarda kan oluyor. ayy bu ne yaaa cok zor birsey Allaim sifa ver lütfen

evet canim cok haklisin, bazen farkediyorum annelerden bazilari cocuklarini basindan atacak yer arar gibi davraninca cocugun sigindigi yer sen oluyorsun, senden bir seyler ögreniyor, kucaginda uyuyanlar oluyor ve bilmiyorum sana da öyle oluyor mu, sanki bazi cocuklarla özel bi bag olusuyor.. bikac tane oldu benim böyle, tamam hepsini seviyorum hepsi bana ayni yakinlikta ama bazilari bi farkli, mesela simdiki grupta var bi tane, annesi zenci babasi alman yaaa görmelisin yok böyle tatli bebek.. annesi diyoki, senin sesini duyunca hemen aramaya basliyor diyo gecen erkek gitti hasta oldugu icin, annesinde aglyiordu ben aldim, sustu ve bu o kadar güzel bi duyguki anlatamam

ama bizim de bebeklerimiz olunca nasil olacak bilmiyorum cnaim, baskasinin cocuguna bile böyle hissediyorsak baglaniyorsak kendi cocugumuzla nasil oluruz kimbilir

kızım senn kızından beklerim ben onu
ay yavrum benimm yaaa...
bende çocuk seviyorum ama hiç iş yapmamm lazım yoksa çok sıkıcı olur :)))

ayyy ben de ugultudan korkarim yaa... bir de gece denize girme fikri bile beni kokudan dlei ediyor, milyon versen giremem ben yaa geceleyin denize

canim anormallikte orda ben kabiz degilim herseferinde agrilarla yapiyorum. belkide kabizdim bi aralar ve o yüzden hasar oldu oralarda belkide yirtilma catlak var ve yaparken oralara yani yaraya deydigi icin yaniyor batiyor. sanirim cumaya kadar dayanacam. doktorum baksin

canim sormasi ayip surubun adi neydi?

ayne n tatlım cok zor bışey 3 gun ılık su da oturman gerekıyomuş bıde krem verıyo dr genelde surmek ıcın
googleye anal fıssur vaz cıkıyo cn evde tedavıyöntemlerı

ay canım benim yaaa.....ben öle her çocuda sevipde çok tatlı faln diyemm heee...kendi çocuna bağın farklı olur aama başkasınn çocuna gösterdin sabrı keninnkine gösteremezsin zanntmiyorum ben

şeyda kız 8 aralık dedın de bı tuhaf oldu gecen sene o gun hamıle oldumu ögrendım 16 ralıktada duşuk başladı nekadar aglamıştım uzulmuştum rabbım kımseye vermesın

ayyy ben de ugultudan korkarim yaa... bir de gece denize girme fikri bile beni kokudan dlei ediyor, milyon versen giremem ben yaa geceleyin denize

ben severim canım gece denize girmeye...şimşek gökgürültüsü korkutmaz.hele şimşek olayı ayrı bi duruma sokuyor.tevekküle sürüklüyor..
ama uzun süredir böle bişe duymadım rüzgar ıslık çalo kızz şeydoşş napon çık dışarı diyo sanki :)))))

ay canım benim yaaa.....ben öle her çocuda sevipde çok tatlı faln diyemm heee...kendi çocuna bağın farklı olur aama başkasınn çocuna gösterdin sabrı keninnkine gösteremezsin zanntmiyorum ben

sabir göstermek farkli bir sey canim, ben ondan bahsetmiyorum, bag kurmaktan bahsediyorum.. gercekten bunu yasamayan bu isin icinde olmayanin anlamasi zor biraz.. inanir misin cuma günü arkadasla kafeye gittik, yan masada bi aile vardi.. bir yaslarinda kiz cocugu annesinin kucagindan bana atiliyordu, annesi cok sasirdi böyle bir sey yaptigini hic görmedim dedi... dogru herkesin cocugunu sevemezsin bazen cocuklar buna izin vermiyor, bazende annesiyle ilgili bi zitlik varsa cocuguna yansiyor olabiler.. ama zaman gecirince cocugu cözüyorsun, iste o zamanda bi bag olusuyor arada.. bilmiyorum anlatmak istedigim sey komsunun cocuguna ilgi göstermen gibi degil iste :44::44::44:

evet ya aynen öyle canim. bende cok baglaniyorum onlara onlarda bunu hissediyorlar ve ertesi günü sinifa girdigimda bi ciglikla bana kosuyorlarki görme ögretmene diyorumki bugün bilmedigim bir kutlamami var
hangi cocukla daha cok ilgilenirsen o cocukta kendinde ona bi bagimli oluyorsun ben bunu fark ettim.

Cocuklari anlamak kadar güzel birsey varmi ya. cok farklilar. bizim düsünmedigimiz ve farkli taraftan bakiyorlar olaylara. degisik pencereleri var bakisacilarina bayiliyorum. cok komik anilarimiz oluyor

nasilmi basediyoruz??
onlar gibi oluyoruz

ay cnaım çatlak vardır o yzdendir git valla bak bi krem bile verse inan bana rahatlatıyor kuzummm.....ihmal etme çeken bilir o acıyı cnaımm
canim sormasi ayip surubun adi neydi?
bir tane var osmalak diğeride duphalak . sanırım en son kullndığım bildiğin zeytin yağ ve bal karışımıı .çokk tatlıı
şeyda kız 8 aralık dedın de bı tuhaf oldu gecen sene o gun hamıle oldumu ögrendım 16 ralıktada duşuk başladı nekadar aglamıştım uzulmuştum rabbım kımseye vermesın

ayy kızz öle deme bak ürkerim korkarım heeee...ztn korku var :)))öle deme bende çokk ağlamıştımm..arka arkayydı ztn biizmkiler
benmde 9 kasımda öğrenmiştim 22 kasımda düşük yapmıştım
bu snede 19 kasımdan sonra yumurtlama ve ilşki dönmiydi belki diyom ya olurda hamile kalırsam 22 kasımda döleşmiş olmasın :))

demek istedigim seyi anladin degil mi??? bu tespitinde cok haklisin, sana bahsettigim cocuk en kücükleri oldugu icin onunla daha cok ilgililenince daha da farkli bi bag olustu.. hayir yani isin komik tarafi tek tarafli degil dedigin gibi cocuklar da gösteriyor bunu..

canim benim nartanesi benden daha tecrübeli ona sor dedigim gibi kendi cocugun farklidir mutlaka bizim anlattigimizdan, sonucta bizimkisi is, belli bi saatten sonra teslim ediyorsun.. yani belli basli kurallar var cocuk egitiminde onlari da nartanesine soralim ben de bir seyler ögrenirim belki bu arada....

nasilmi basediyoruz??
onlar gibi oluyoruz

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttt

ben de onlarla zipliyorum bazen, ciglik atiyorum, dans ediyorum gecen sef geldi noluyor burda diye

sonracima sefin karisi geldi, burnunun ucuyla bakti bi, onun cocuklarina bakmami istemisti ben de reddetmistim, cocuklarla nasil odlgumu görünce bozuldu biraz

Son düzenleme:
ben sana yazarken yukarda sende seydaya ayni seylerden bahsetmissin. dedigine katiliyorum
cnm ya bızde olabıldıgınce onun ruhuna ınmeye calışıyoruz
helekı babası gunduz evde odgu ıcın ama yetmıyo yarene hıc ıstıyokı 7/24

yaren okula basladi hatirladigim kadariyla ve 7/24 oyun olmaz ona. yaren akilli kiz Masaallah artik onun ders programida var hayatinda ve sirf oyun oynamakla bir gün geciremeyecegini anlatmak gerekir. bunuda kendisi anlar zaten o anlayisa sahip bir kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…