• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
cnm ya bızde olabıldıgınce onun ruhuna ınmeye calışıyoruz
helekı babası gunduz evde odgu ıcın ama yetmıyo yarene hıc ıstıyokı 7/24

tatlim cocuklar öyle yaaa, bazen beni de birakmiyorlar, gecen bi tanesi yarim saat oyaladi... bacagima yapisti resmen annesine tekmeler atiyor, artik üstünü felan giydirdim, cantamda mandalin vardi onu verdim, asagi in bekle beni dedim de diger cikistan ciktim :9::9::9: cocuklarin hayati oyun, hele de bir sey hoslarina gidiyorsa mesela bir oyun hayatta birakmak istemiyorlar.. sanirim o an, o oyun hevesiniyle, o istahla devam etmek istiyorlar..

ben sana yazarken yukarda sende seydaya ayni seylerden bahsetmissin. dedigine katiliyorum

yaren okula basladi hatirladigim kadariyla ve 7/24 oyun olmaz ona. yaren akilli kiz Masaallah artik onun ders programida var hayatinda ve sirf oyun oynamakla bir gün geciremeyecegini anlatmak gerekir. bunuda kendisi anlar zaten o anlayisa sahip bir kiz

evet canim ayni seyden bahsetmisiz...

canim benim nartanesi benden daha tecrübeli ona sor :1::1::1: dedigim gibi kendi cocugun farklidir mutlaka bizim anlattigimizdan, sonucta bizimkisi is, belli bi saatten sonra teslim ediyorsun.. yani belli basli kurallar var cocuk egitiminde onlari da nartanesine soralim ben de bir seyler ögrenirim belki bu arada....

estagfirullah canim olurmu öyle sey. sende cocuk egitimi dalinda calisiyorsun hatta tecrübelesinde bu konuda.
Aramizda annelerimizde var onlarda birer egitimci cocuk egitiminde kendi cocuklarini sirf egitiyor olsalarda onlardanda cok seyler ögreniyoruz:38:

kızlar bu arada serrandan haber varmııı

onu ben de cok merak ediyorum canim, merinin haberi olur serrandan... gerci bende feysi var ama yazip da üzmek istemedigim icin soramadim :50:

estagfirullah canim olurmu öyle sey. sende cocuk egitimi dalinda calisiyorsun hatta tecrübelesinde bu konuda.
Aramizda annelerimizde var onlarda birer egitimci cocuk egitiminde kendi cocuklarini sirf egitiyor olsalarda onlardanda cok seyler ögreniyoruz:38:

haklisin canim, annelerin fikrini almamiz gerekir, spnucta 7-24 onlar bi aradalar cocuklariyla... ben bir de senin alcakgönüllülügüne bayiliyorum tatlim, benim burda bi tane daha tanidigim var, seninle ayni isin yapan, aslinda meslek yapmis ama benimle anyi isi yapiyor :1: yani kücük yastakilere bakiyor.. onunla bi kere sohbet ettim bu konuda resmen burnu bulut ciziyor, bi insan o kadar mi havali olur???? benim ondan daha cok tecrübem var ama ne desem zittini iddia ediyor... sonucta bin bilsen de bir bilene danis diye bi laf var bizde dimi?? belkide kücük görüdügün insanda bilmedigin seyler ögrenceksin :19::19:

iyi akşamlar hepinize kızlarrrr ben geldim :3: :3: :3:

iyi aksamlar canim

aaaa kizlar uzun zamandir aradigim filmi buldum nette, ben birazcik onu izleyim :16::16::16::16: hamis dolu bi film :49::49::49::49::49: isterseniz size de yollayim linki bi ara izlersiniz :16::16::16:

ben sana yazarken yukarda sende seydaya ayni seylerden bahsetmissin. dedigine katiliyorum

yaren okula basladi hatirladigim kadariyla ve 7/24 oyun olmaz ona. yaren akilli kiz Masaallah artik onun ders programida var hayatinda ve sirf oyun oynamakla bir gün geciremeyecegini anlatmak gerekir. bunuda kendisi anlar zaten o anlayisa sahip bir kiz

cnm okuldan verılen ödevler var
aynı zmanda ılave olarak egıtım setıde var cok rahatlıkla yapıyo nları zevkle
puf bılmıyorum cnm ya bıde babası yarene cok hassaa babsını cok kullanıyo

onu ben de cok merak ediyorum canim, merinin haberi olur serrandan... gerci bende feysi var ama yazip da üzmek istemedigim icin soramadim :50:

haklisin canim, annelerin fikrini almamiz gerekir, spnucta 7-24 onlar bi aradalar cocuklariyla... ben bir de senin alcakgönüllülügüne bayiliyorum tatlim, benim burda bi tane daha tanidigim var, seninle ayni isin yapan, aslinda meslek yapmis ama benimle anyi isi yapiyor :1: yani kücük yastakilere bakiyor.. onunla bi kere sohbet ettim bu konuda resmen burnu bulut ciziyor, bi insan o kadar mi havali olur???? benim ondan daha cok tecrübem var ama ne desem zittini iddia ediyor... sonucta bin bilsen de bir bilene danis diye bi laf var bizde dimi?? belkide kücük görüdügün insanda bilmedigin seyler ögrenceksin :19::19:

iyi aksamlar canim

seyda serranin haberlerini meryem getiriyordu bize
belki gelir meryem bize serrandan güzel haberler getirir
bende faceden yazmak istemedim üzülür diyeee...
evet meryem gelse derdi biz ne olup bittiniii

kızlar seranın deger guzel yukselıyo sanırım kanama azalmış
meryem sınemadan cıkmış yolda gelınce gelcek buraya

ayy kız deme öle kullnıyo diyee delüüü ebem benimm...off sen bugn iş yapon olmo böle yaaa

iyi akşamlar hepinize kızlarrrr ben geldim :3: :3: :3:
iyi aksamlar hos geldiniz :3::3:

iyi aksamlar canim
öyle insanlarla muhattap olmayacaksin canim kendi dikine gitmeyi seven insalara laf geciremezsin onlar yanlista olsa kendi bildiklerini dogru sanirlar.
Biz Millet olarak alcakgönüllüyüz:72:
yasadigimiz ülkede biliyorsun kendi magrifetini dile getirmek yani karsindakine kanitlamak bi basari oluyor.:19::19: kendini baskalarina övmek ve karsindaki insandan bu sekilde taktir almak onlari sevindiriyor.
hepsi öyle degil ama cogu bu sekil

öyle insanlarla muhattap olmayacaksin canim kendi dikine gitmeyi seven insalara laf geciremezsin onlar yanlista olsa kendi bildiklerini dogru sanirlar.
Biz Millet olarak alcakgönüllüyüz:72:
yasadigimiz ülkede biliyorsun kendi magrifetini dile getirmek yani karsindakine kanitlamak bi basari oluyor.:19::19: kendini baskalarina övmek ve karsindaki insandan bu sekilde taktir almak onlari sevindiriyor.
hepsi öyle degil ama cogu bu sekil

evet canim cok haklisin... dedigim kadin da türk yaa zaten insan ona bozuluyor ya... maalesef burda durum tam da senin bahsettigin gibi, herkeste bi yaris, kendini ispatlama derdi.. biri bir sey basarinca kiskancliktan catlama.. ben 3 senedir burdayim da nasil olur da üniversiteye baslarim diye benimle konusmayanlar var :50::50: dedigin gibi en iyisi uzak durmak...

aaaa kizlar uzun zamandir aradigim filmi buldum nette, ben birazcik onu izleyim :16::16::16::16: hamis dolu bi film :49::49::49::49::49: isterseniz size de yollayim linki bi ara izlersiniz :16::16::16:
ben istiyorummmm:1:

Masaallah oazamn bi sorun yok bence:34:
babasida yarenle ilgilenmekten hoslaniyorsa yani onunla vvakit gecirmeyi seviyorsa cok güzel baba kiz iliskisi
Babasinin sözünümü dinlemiyor?

kızlar seranın deger guzel yukselıyo sanırım kanama azalmış
meryem sınemadan cıkmış yolda gelınce gelcek buraya
hımm tamam kuzum aman ii olsun serran yaaa..off ben senn kafanı çok şişircem songüll ama konuşmak istemeiyorum
Selam kızlar :) nasılsınız ? doğuramayan gebeniz geldi :( ben doğuramicam galiba ya..

oyy canım hoş geldinn doğuramayan gebem benmm

hoş geldinn balımmmm nasılsınn oğlumm nasıl bakim sor bakim beni soruyu gene aynı tepkiyi vercekmi:::)))

kızzz palıcandolması iştahımı kabartın hee
şimdi uyuyo ama sorsamda tepki vermez o yüzden hiç sormuyayım kız patlıcan dolmasına mı benzettin beni ahahaha

Selam kızlar :) nasılsınız ? doğuramayan gebeniz geldi :( ben doğuramicam galiba ya..
eee bebişine nasıl bakıyorsan artık rahatı yerinde hiç çıkası gelmiyo baksana :1:

hoş bulduk canım

şimdi uyuyo ama sorsamda tepki vermez o yüzden hiç sormuyayım kız patlıcan dolmasına mı benzettin beni ahahaha

eee bebişine nasıl bakıyorsan artık rahatı yerinde hiç çıkası gelmiyo baksana :1:

hoş bulduk canım

bi cevap bana gelmemis :1: canin sagolsun...

ben istiyorummmm:1:

Masaallah oazamn bi sorun yok bence:34:
babasida yarenle ilgilenmekten hoslaniyorsa yani onunla vvakit gecirmeyi seviyorsa cok güzel baba kiz iliskisi
Babasinin sözünümü dinlemiyor?

hemen canim link burda, sanirim dublaj biraz sorunlu ama olmadi nette ararsin filmin ismine göre..

Dikkat Bebek Var Türkçe Dublaj Tek Parça HD Filmini İzle

Back