Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

bir de bakiyorsun ki bebis haberiyle gelmissin insallah da öyle olur

canim metformin aslinda diabet hastaligi olanlara veriliyor, ama pkolu hastalarin tedavisinde de kullaniliyor, klomifen ise yumurtlamak icin, hani yumurta kontrolüne felan gidiliyorya 13. gün, bu hap da onun icindi.. he bi ise yaramadi o ayri kader kismet iste canim yaa... yapcak bir sey yok... dün ya da bugün hastalanmam gerekiyordu ama yine gecikti... klomen dedigim hap zaten gecikmeye sebep olabiliyormus... he bu arada bir de estrifam diye bi hap daha aldim o da rahmi besleyip kalinlasmasi icin, döllenme olursa daha iyi tutunsun diye... hepsi bosa gitti gerci... hayirlisi olsun...

iyiyim fistigim sen nasilsin??? biz de sohbet ediyorduk accik ucundan

bana bu ay bir tek doktor serehone verdi ilacı 2. günün akşamı kullnmaya başladım.ve ilacı kullndıktan 13 gn sonra yani 15 günmde çağırdı.yumurta gelişti ilşki gir gün aşırı...ve beni 26. gün çağırdı herşey yolunda içersi ii dedi..hiç ilaç vermedi..işin açıkçası ne zmn adet günm bilmiyorum ..3 aydır hep progestanla adet döngüsünü ii ayrlamıştık..

uyanık seni Ne yardan gecerim ne serden dedin yani Bi gözünde kocanda olsun diycem başka göz kalmadı Benimki evde olsa ben onla ilgilenmeliyim başka çare yok
)) ne yapyim artik sizden vazgecemiyorum amaaa
ben sabahlari isede gidiyorum ya günasiri bizde olmayabiliyor ne yazikki. sen calisiyormusun

iyi aksamlar hosgeldin nasilsin
canim bende calisiyorum sabah erkenden kalkip dus aliyorum yani namazlarim kazaya kalir kilamazsam
nereye kayboldun bakü güzeli Kız finali kaçırmayım diye sen mi kaçtın yoksa
tatlimmm burdayim canimm
ay ben tık kaldım dilberim uçtu kalanlarda dondu

yok canim arada esime de zaman ayiriyorum o kadar

kızlar ıyı akşamlr hepınıze

iyi aksamlar tatlim...

ben de aldim gecen ay progestan ama buna ragmen gecikmisti... hem de catlama ignesi de olmustum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…