ne anlatıyor bişlmiyorum canım ama beni oldukça korkutuyor o ayrı..ben öle hiç bir şeyden korkmam ama kendimi korkutmaya gör...çokk tırtımmmdogru canim mesela bi hamile görünce zor oluyor... calismanin da avantaji bu zaten ama bizim isler birazcik zor yaa.. hergün cocuklar bebekler görmek boraz zorlayici oluyor..
belki de rüzgar sana bir sey anlatmaya calisiyordur tatlim olamaz mi
bu arada hesapladım adetm 8 aralık ..cnm orayada yeterım burayada valla
cnm utum vaı sımdı bıttı yarenı yııcam yatırcam ufaklıkta yıkanacak ama gunduzdedn berı uyanmadı ne ara yıkıcam bılemedım
bıde kek yapıcam banyo cıflıcem
cnm gaz olayını bılmıyorum ama benım sızlama olmuştu kasıklarda
anladım canımmm..düzelir sayflar kuzum sende erken çıkon bugünnnsüper canım kusuruma bakma ne hikmetse benim sayfa sorun yapıyo çoğu msjları göremiyorum ya Hadi bakalım yeni hedeflere artık Ben seni desteklerim canım
tatlım bende kabızım büyük abdestimi yaprken çok zorlanıyorum hatta bi kaç hafta önce resmen öldüm..afedirsiniz ama o kadar çok açıldıkii öle böle değil.dışarı çıkamıyom.ne kalkıp içeri gidebiliyom ne öle...resemn 20 dkka durdum nasıl kanamk bilomu.zor bela çıktım.akşam sancım oldu .hastayımda bir de öksürdükçe sancı girdi..neyseki eşim dokotra götürdü acile doktora anlatım yırtılma varmı dedi yoktu..bağırsaklarında çatlama olmuştur önemli değil dedi bana bir şurup yazdı çok ii geldi o günden beri gazımı bile rahat çıkarıyorum birde hemorit kremi yazı oda çok ii geldi memeyi bile kuruttu kuzumcok sükür iyiyim canim. evet kontroller var bakalim bu cuma doktorum ne diyecek bundan sonra ne asamalardan gececegiz bakalim.
mantarida atlattim hamd olsun. ama bi arkadas bana sende basur olabilir dedi sikayetlerimden onu anladi. olabilirde cünkü büyükabdeste zorlaniyorum 1-2kerede kanamistida cok az birsey. bide onu söyleyim doktoruma yoksa evde bi cözüm bulamam sanirim basur icin degilm??:26::26::26: