• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ne güzel ya baya birseyler olmus doktorunu begenmene sevindim. inan bahsettigin ilaclarin hicbirini bilmiyorum ne icin kullandiginida bilmiyorum bana guatr hapi haricinde birsey vermemisti.
bana 1 yil dolsun demisti yani 6ay sonra gel demisti bende 6 ayi doldurdum ama calismaktan firsat bulamadim randevu hemen alamadim anca bu cumaya kismet olacak görünmek Insaallah

evet nefes anim senin[benim r

benim regl 2 gün gecikti ama adet olucakmısım gibi kasıklarım agrıyor sabah test yaptım ama negatig çıktı bilmiyorum yani belirtide yok hiç bekliyorum

ne güzel ya baya birseyler olmus doktorunu begenmene sevindim. inan bahsettigin ilaclarin hicbirini bilmiyorum ne icin kullandiginida bilmiyorum bana guatr hapi haricinde birsey vermemisti.
bana 1 yil dolsun demisti yani 6ay sonra gel demisti bende 6 ayi doldurdum ama calismaktan firsat bulamadim randevu hemen alamadim anca bu cumaya kismet olacak görünmek Insaallah

evet nefes anim senin

bir de bakiyorsun ki bebis haberiyle gelmissin :16::16::16::16: insallah da öyle olur :16::16::16:

canim metformin aslinda diabet hastaligi olanlara veriliyor, ama pkolu hastalarin tedavisinde de kullaniliyor, klomifen ise yumurtlamak icin, hani yumurta kontrolüne felan gidiliyorya 13. gün, bu hap da onun icindi.. he bi ise yaramadi o ayri :31::31::31: kader kismet iste canim yaa... yapcak bir sey yok... dün ya da bugün hastalanmam gerekiyordu ama yine gecikti... klomen dedigim hap zaten gecikmeye sebep olabiliyormus... he bu arada bir de estrifam diye bi hap daha aldim o da rahmi besleyip kalinlasmasi icin, döllenme olursa daha iyi tutunsun diye... hepsi bosa gitti gerci... hayirlisi olsun...

ayy canım deme öle deme çok çokk tırsıyorum bennnn...
korkuyorum...

yok canım öle çayla yürüyüşle olurmu ..
öncelikle düzenli uyudum..her sabah 9 a kadar kalvaltımı yapmış oldum (ben kalvaltı yapmadan asla sayıflayamam ve çok uyursam)
6 öğün yedim 3 kez yoğurt 2 kez meyve yedim ara öğünlerde..
her gün 100 tane ip atladım hergü plates yaptım (özelikle regl döneminde )
haftada 1 tartıldım.kendime hedef koydum.
ekmek yemedim(ekmeği çok severim o yüzden az yesem bile duramam)
pilavı hiç yemedim ondada hiç duramm bulgur pilavını tercih ettm oda 4 yemek kaşığı bol sebze bol meyve
hergün 2 tane yeşil çayım ve hergün 3 lt suyumu hep içtim
böle ve çoğu zamn bozdum o yüzden uzun bir sürede bu kadar kilo verdim

nabersin canım benimm

iyiyim fistigim sen nasilsin??? biz de sohbet ediyorduk accik ucundan :9::9::9:

bir de bakiyorsun ki bebis haberiyle gelmissin :16::16::16::16: insallah da öyle olur :16::16::16:

canim metformin aslinda diabet hastaligi olanlara veriliyor, ama pkolu hastalarin tedavisinde de kullaniliyor, klomifen ise yumurtlamak icin, hani yumurta kontrolüne felan gidiliyorya 13. gün, bu hap da onun icindi.. he bi ise yaramadi o ayri :31::31::31: kader kismet iste canim yaa... yapcak bir sey yok... dün ya da bugün hastalanmam gerekiyordu ama yine gecikti... klomen dedigim hap zaten gecikmeye sebep olabiliyormus... he bu arada bir de estrifam diye bi hap daha aldim o da rahmi besleyip kalinlasmasi icin, döllenme olursa daha iyi tutunsun diye... hepsi bosa gitti gerci... hayirlisi olsun...

bana bu ay bir tek doktor serehone verdi ilacı 2. günün akşamı kullnmaya başladım.ve ilacı kullndıktan 13 gn sonra yani 15 günmde çağırdı.yumurta gelişti ilşki gir gün aşırı...ve beni 26. gün çağırdı herşey yolunda içersi ii dedi..hiç ilaç vermedi..işin açıkçası ne zmn adet günm bilmiyorum ..3 aydır hep progestanla adet döngüsünü ii ayrlamıştık..

evet nefes anim senin[benim r

benim regl 2 gün gecikti ama adet olucakmısım gibi kasıklarım agrıyor sabah test yaptım ama negatig çıktı bilmiyorum yani belirtide yok hiç bekliyorum
belli olmaz canim belki gec döllenmedir o yüzden cikmamistir. Insaallah hamilesindir. normalde gecikirmiydi???

Insaallah canim Rabbim hayirlisini versin canim. Artik bütün engelleri Allahin izniyle doktora giderek asacagiz gerisini Rabbime birakiyoruz.
Hicbirsey bos degildir canim kullandigin ilaclarin faydasini bugün hemen degil belki daha sonra göreceksin Insaallah.
Sen elinden geleni yapiyorsun icin rahat olsun.

belli olmaz canim belki gec döllenmedir o yüzden cikmamistir. Insaallah hamilesindir. normalde gecikirmiydi???

Insaallah canim Rabbim hayirlisini versin canim. Artik bütün engelleri Allahin izniyle doktora giderek asacagiz gerisini Rabbime birakiyoruz.
Hicbirsey bos degildir canim kullandigin ilaclarin faydasini bugün hemen degil belki daha sonra göreceksin Insaallah.

2 kasımda oldum en son adet 30 unda olmam lazım işte 29 günde oluyorum ben hep

uyanık seni Ne yardan gecerim ne serden dedin yani:1::1: Bi gözünde kocanda olsun diycem başka göz kalmadı Benimki evde olsa ben onla ilgilenmeliyim başka çare yok:1:
)) ne yapyim artik sizden vazgecemiyorum amaaa
ben sabahlari isede gidiyorum ya günasiri bizde olmayabiliyor ne yazikki. sen calisiyormusun

iyi aksamlar hosgeldin nasilsin:3::3::3:
canim bende calisiyorum sabah erkenden kalkip dus aliyorum yani namazlarim kazaya kalir kilamazsam
nereye kayboldun bakü güzeli Kız finali kaçırmayım diye sen mi kaçtın yoksa
tatlimmm burdayim canimm
ay ben tık kaldım dilberim uçtu kalanlarda dondu

yok canim arada esime de zaman ayiriyorum o kadar :1::1::1:

kızlar ıyı akşamlr hepınıze

iyi aksamlar tatlim...

bana bu ay bir tek doktor serehone verdi ilacı 2. günün akşamı kullnmaya başladım.ve ilacı kullndıktan 13 gn sonra yani 15 günmde çağırdı.yumurta gelişti ilşki gir gün aşırı...ve beni 26. gün çağırdı herşey yolunda içersi ii dedi..hiç ilaç vermedi..işin açıkçası ne zmn adet günm bilmiyorum ..3 aydır hep progestanla adet döngüsünü ii ayrlamıştık..

ben de aldim gecen ay progestan ama buna ragmen gecikmisti... hem de catlama ignesi de olmustum...

haklisin tatlim yaaa... her sey allahtan.. gercekten artik takmiyorum olursa olur olmazsa da olmaz yani...cok zor bi durum ama iki senedir bununla yasamaya alistim acikcasi... evde bikac tane bebek esyasi vardi.. onlari da elden cikarcam yaaa durup duruyorlar, bi heves almistim bikac kez.. bakiyorum da kolayca hamile kalanlara kendimi beceriksiz gibi hissediyorum :44::44::44:

Back