Kız senin film başladı mı Bak gördün mü Seni alıkoydum finalden:) Artık finali ben oynarım
oyna canim benim, benimde zaten bi gozum sizde bi gozum tvde sasi oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız senin film başladı mı Bak gördün mü Seni alıkoydum finalden:) Artık finali ben oynarım
canim tum drlar 1 gunden 1 iliski oneriyorlar ov testi yapmasan bile 1 gunden 1 calismana bak sen
hangi film ne filmi:26::26:
canim Suskunlar ben izliyorum bugun final bolum
evet canim 1 gun var 1 gun yok , canim bende cok usuyen biriyim soguk havada da baya zor her gun sabah dus almakyani günasiri iliski degilmi. bi gün var bi gün yok. hmmm buda demek oluyorkiiiiiiii 2günde 1 banyooooo. ben cok üsüyen biriyim ve bu soguk havada banyo yapmak cok zor geliyor. ama bebis icin yapmaliyiz artik
aaaaaaaaaaaaaa suskunlar bitiyor mu bugün???? yazik yaa benim kocam ne izlicek bundan sonra
yaparsin canim yaaa calisan biri olarak zor yani hem ev isi hem is... tatilde güzel bi temizlik yaparsin... hos ayni hizla geri kirleniyor ama olsun
satisiniz nasil gecti??? evet yaaa havalar epeyce soguk dün gece kar yagdi burda, ama bugün geri eridi aksama kadar... daha fazla sogumasin yaa ben yürüyerek gidip geliyorum
oyna canim benim, benimde zaten bi gozum sizde bi gozum tvde sasi oldum
ben sabahlari isede gidiyorum ya günasiri bizde olmayabiliyor ne yazikki. sen calisiyormusunevet canim 1 gun var 1 gun yok , canim bende cok usuyen biriyim soguk havada da baya zor her gun sabah dus almak
iyi akşamlar kızlar uzun zamandır giremiyordum
ben sabahlari isede gidiyorum ya günasiri bizde olmayabiliyor ne yazikki. sen calisiyormusun
iyi aksamlar hosgeldin nasilsin
iyi akşamlar kızlar uzun zamandır giremiyordum
evet canim zaten bitmesi gerekiyordu artik uzatmanin bi alemi kalmamisti hem gecen sezon daha keyifliydi bu sezon sacma
burdada öyle dün gece yagdi bugün eridi kar. satis iyiydi. ilk basta biraz sinek avladik sonra bi kalabalikti kosusturduk yetistirmek icin.
bu cuma doktora gidiyorum regen ya cok seviniyorum yarim senneyi gecti görünmedim. bakalim neler olacak cok heyecanliyim cokta sevincliyim ama sebepsiz bir sevinme
sen ne yaptin doktor islerini. tahliller yapilmismiydi. ilac vs birsey kullaniyormusun
varmi güzel yeni gelismelerin
burdada öyle dün gece yagdi bugün eridi kar. satis iyiydi. ilk basta biraz sinek avladik sonra bi kalabalikti kosusturduk yetistirmek icin.
bu cuma doktora gidiyorum regen ya cok seviniyorum yarim senneyi gecti görünmedim. bakalim neler olacak cok heyecanliyim cokta sevincliyim ama sebepsiz bir sevinme
sen ne yaptin doktor islerini. tahliller yapilmismiydi. ilac vs birsey kullaniyormusun
ne güzel ya baya birseyler olmus doktorunu begenmene sevindim. inan bahsettigin ilaclarin hicbirini bilmiyorum ne icin kullandiginida bilmiyorum bana guatr hapi haricinde birsey vermemisti.oooyyyy canim benim innnnsssaaalllllaaaahhhhh güzel haberlerle gelirsin... neden actin arayi o kadarki???
ben de sana hemen anlatayim, ben sIk sIk gidiyordum dra.. bu arada cok iyi bi dr buldum, hem türk hem de uzman eski drlarimdan cok cok iyi... bende guatr icin hap aliyorum ve metformin kullaniyorum, iki ay klomifen kullandim ama bu ay almicam, biraz ara vermek istiyorum cok yoruldum en son drumla da konustum o zaman 3 ay sonra gel dedi, subatta gitcem iste, o zamana kadar metformin ve guatr hapina devam... biliyorsun meslek hayalim var, yapabilecegim seyleri arastiriyorum.. biraz da sorunlar var malum, o yüzden bebek isine ara verdim hayatim düzene girene kadar..
kimin benim mi?
ne iş yapıyosun canım
ayy canım deme öle deme çok çokk tırsıyorum bennnn...berrın tatlım cok uzuldum ya
puff bı elde kaldı şeyda
berrıncım sımdı bu ay ıcın varmı uyguancak bışey
yok canım öle çayla yürüyüşle olurmu ..HIMM peki sadece çay ve yürüyüşle mi verdin bu kiloyu canım Ekstra bişeyler yaptın mı canım diyetisyenler felan
nabersin canım benimmiyi aksamlar kizlar
nartanesi canim nasilsin????