ii akşamlar kuzum keyfin yok gibi hayrola kuzummm...
ii edon kuzum bende ucundan girem kıyısından azcık azcıkk
hoşbulduk kuuzm nasılsınnn
iyiyim güzelim şu zayıflama sırrını söylede kaçam sadecebitki çayları ve yürüyüşlemi zayıfladın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hatırlamammı tatlım nasılsın cnm cok uzun zamandır yoktun
neden yoktun bakım varmı gelışmeler
hayirli aksamlaaar yaren hosgeldiiiin
nasilsin
1hafta daha bekle olmazsan ki Insaallah olmazsin kan testine gidersin direk. Hadi Insaallah2 kasımda oldum en son adet 30 unda olmam lazım işte 29 günde oluyorum ben hep
tüm günmü calisiyorsun sen??? nerde calisiyorsun)) ne yapyim artik sizden vazgecemiyorum amaaa
canim bende calisiyorum sabah erkenden kalkip dus aliyorum yani namazlarim kazaya kalir kilamazsam
tatlimmm burdayim canimm
yok canim arada esime de zaman ayiriyorum o kadar
iyi aksamlar tatlim...
ben de aldim gecen ay progestan ama buna ragmen gecikmisti... hem de catlama ignesi de olmustum...
haklisin tatlim yaaa... her sey allahtan.. gercekten artik takmiyorum olursa olur olmazsa da olmaz yani...cok zor bi durum ama iki senedir bununla yasamaya alistim acikcasi... evde bikac tane bebek esyasi vardi.. onlari da elden cikarcam yaaa durup duruyorlar, bi heves almistim bikac kez.. bakiyorum da kolayca hamile kalanlara kendimi beceriksiz gibi hissediyorum :44::44::44:
bende kafaya takmiyorum diyorum ama düsünmem bile yetiyor kafaya takmama. cok düsünmeye firsatim olmuyor acikcasi cünkü calisiyorum eve geldigimdede yorulmus oluyorum ev es derken kafami yastiga koydugumd düsünüyorum birde buraya gelince düsünüyorum.
analrım ben kuzum ...bırakta anlıyalımm kuzucmm...amannnn hemencıkte anlarsın cevabımdan hahaha
cnm ıslerım var bıraz bı yandan yazıyorum bı yandan yapıyorum
sabaha arkadaşlarım gelcek kahvaltıya koşturmacadan kısa ve net yazıyorum
ay ne atamkii kuzucumm..burda deli gibi rüzgar esoo öle böle değil inanki yaaa..ilginç herhal evide uçrcakk..rüzgar konuşuyo sankimmgel kusum gel yer var bi laf at ortaya da konusulsun yaaa
iyiyim güzelim şu zayıflama sırrını söylede kaçam sadecebitki çayları ve yürüyüşlemi zayıfladın
ıyıyım tatlım benım cnm hapı ıcmısın oh kafam rahatlamışın aslında yegenlerınınde etkısı olmuş olabılr cnm cenelerı duştummu bazen göturmuyo kafahos geldin cnm nasilsin ?
iyi aksamlar tatlim...
sagol tatlım benım
ben de aldim gecen ay progestan ama buna ragmen gecikmisti... hem de catlama ignesi de olmustum...
haklisin tatlim yaaa... her sey allahtan.. gercekten artik takmiyorum olursa olur olmazsa da olmaz yani...cok zor bi durum ama iki senedir bununla yasamaya alistim acikcasi... evde bikac tane bebek esyasi vardi.. onlari da elden cikarcam yaaa durup duruyorlar, bi heves almistim bikac kez.. bakiyorum da kolayca hamile kalanlara kendimi beceriksiz gibi hissediyorum :44::44::44:
benim aşılama yada tüp bebek olucak işte regl beklıyorum bitsin gel muayene yapıcaz dedi dr ama reglm gecikti 2 gün hamilemiyim diye düşümnüyorum simdide:)
ayy canım deme öle deme çok çokk tırsıyorum bennnn...
korkuyorum...
yok canım öle çayla yürüyüşle olurmu ..
öncelikle düzenli uyudum..her sabah 9 a kadar kalvaltımı yapmış oldum (ben kalvaltı yapmadan asla sayıflayamam ve çok uyursam)
6 öğün yedim 3 kez yoğurt 2 kez meyve yedim ara öğünlerde..
her gün 100 tane ip atladım hergü plates yaptım (özelikle regl döneminde )
haftada 1 tartıldım.kendime hedef koydum.
ekmek yemedim(ekmeği çok severim o yüzden az yesem bile duramam)
pilavı hiç yemedim ondada hiç duramm bulgur pilavını tercih ettm oda 4 yemek kaşığı bol sebze bol meyve
hergün 2 tane yeşil çayım ve hergün 3 lt suyumu hep içtim
böle ve çoğu zamn bozdum o yüzden uzun bir sürede bu kadar kilo verdim
nabersin canım benimm
tüm günmü calisiyorsun sen??? nerde calisiyorsun
ıyıyım tatlım sen nasılsın kontroller varmış cnm ınşalla guzel şeyler duyarsın cnm benım
bende kafaya takmiyorum diyorum ama düsünmem bile yetiyor kafaya takmama. cok düsünmeye firsatim olmuyor acikcasi cünkü calisiyorum eve geldigimdede yorulmus oluyorum ev es derken kafami yastiga koydugumd düsünüyorum birde buraya gelince düsünüyorum.
analrım ben kuzum ...bırakta anlıyalımm kuzucmm...
ayy gelmesin kimsecikler sen burda kal bu gece :)))
ne iş yapon kız şimcikk
ebem ne dicem karındaki gaz yumurtalıklara sancı yaparmı
ay ne atamkii kuzucumm..burda deli gibi rüzgar esoo öle böle değil inanki yaaa..ilginç herhal evide uçrcakk..rüzgar konuşuyo sankimm
ayy canım geçen sayflarda yazdım sana görmedin sanırırm
analrım ben kuzum ...bırakta anlıyalımm kuzucmm...
ayy gelmesin kimsecikler sen burda kal bu gece :)))
ne iş yapon kız şimcikk
ebem ne dicem karındaki gaz yumurtalıklara sancı yaparmı
ay ne atamkii kuzucumm..burda deli gibi rüzgar esoo öle böle değil inanki yaaa..ilginç herhal evide uçrcakk..rüzgar konuşuyo sankimm
ayy canım geçen sayflarda yazdım sana görmedin sanırırm
fanaaaa buyur canım yazmıştım sana cavep ama görmemişsinn
cok sükür iyiyim canim. evet kontroller var bakalim bu cuma doktorum ne diyecek bundan sonra ne asamalardan gececegiz bakalim.
mantarida atlattim hamd olsun. ama bi arkadas bana sende basur olabilir dedi sikayetlerimden onu anladi. olabilirde cünkü büyükabdeste zorlaniyorum 1-2kerede kanamistida cok az birsey. bide onu söyleyim doktoruma yoksa evde bi cözüm bulamam sanirim basur icin degilm??:26::26::26:
dogru canim mesela bi hamile görünce zor oluyor... calismanin da avantaji bu zaten ama bizim isler birazcik zor yaa.. hergün cocuklar bebekler görmek boraz zorlayici oluyor..
belki de rüzgar sana bir sey anlatmaya calisiyordur tatlim olamaz mi