• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    241
Ayy hayalındekı ayakkabıyı merak ettım şimdi :1: gercı sana dıyom ama bende farksızım bı aykkabı için 5 kere çarşıya gıttiğimi bir ay gezdiğimi bilirim :1:

Amınnn canım işallah goruceksın o gunlerı

INSALLAH... canim dogumda aklina gelir miyim bilmem ama aklina gelirsem lutfen bana dua et:49::49::49:

canim seni niyeki listede sadece hamile olmak isteyen arkadaslar var onlar daha onemli:27::27::27::27::27: sen ilk etapi gectin:52::52:

Evet canim vakti kalirsa beni de araya sıkıştırsın Birinci'yi geçtik ikinciyi geçmekte nasip olur kolay dogum için tatlım tabi ki kimsenin de hakkına girmeyelim

Evet canim vakti kalirsa beni de araya sıkıştırsın Birinci'yi geçtik ikinciyi geçmekte nasip olur kolay dogum için tatlım tabi ki kimsenin de hakkına girmeyelim

canim INSALLAH ikinciyide kolaylikla gecersin , bebegini sag salim kucagina alirsin hayirlisi ile AMINN
benim bildigim dogum aninda edilen dualar hamile kalmak isteyenler icin edilir ve ALLAH o kisilere de anne olmayi nasip eder

Back
X