Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düşük amh, tüp bebek, yumurta sayısı az olanlar toplanalım kızlar ❤
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhabalar tüp bebek tedavim menapozdan dolayı yumurta oluşmaması sebebiyle sonlandırıldı. Ve elimde ilaçlar kaldı.
3 kutu Gonalf 450
5 kutu cetrotide
1 kutu ovitrelle mevcut.
Hepsi 16 Aralık tarihinde alındı ve soğuk zincirde muhafaza ediliyor. Son kullanım 2026.
İstanbul Anadolu yakası, ilgilenen özelden iletişime geçebilir .
3 kutu Gonalf 450
5 kutu cetrotide
1 kutu ovitrelle mevcut.
Hepsi 16 Aralık tarihinde alındı ve soğuk zincirde muhafaza ediliyor. Son kullanım 2026.
Kizlar 38 yasinda cok.dusuk yumurta rezervi olan bir kulum. Ilk denemede gebe kaldim su an 6+5 devam. Doktor mucize gibi dedi ama kafam oyle rahatti ki. Ekstra hicbir sey yapmadimm.ha insallah sonu guzel.gelir ve saglikla alirim kucagima. Inanin hayatta her sey mumkun. Insallahhh hepinize nasip olsun aminn
İnşallah canım çok aminKizlar 38 yasinda cok.dusuk yumurta rezervi olan bir kulum. Ilk denemede gebe kaldim su an 6+5 devam. Doktor mucize gibi dedi ama kafam oyle rahatti ki. Ekstra hicbir sey yapmadimm.ha insallah sonu guzel.gelir ve saglikla alirim kucagima. Inanin hayatta her sey mumkun. Insallahhh hepinize nasip olsun aminn
Merhaba hayırlı olsun bebişinizMerhaba ben de kasım ayı sonu gibi tüp bebeğe başladım sadece 1 yumurta ile :) kafamızda binbir türlü soru işareti olacak mı olmayacak mı maddi manevi yıpranıyoruz 1 yumurta ile şansımız çok düşük yaptırmasak mı diye gitgeller yaşarken yaptırmaya karar verdik :) acabalar bitmiyor tabi, boş mu çıkacak , döllenecek mi , ilerleyecek mi e hadi bu adımları geçtik transfer oldum acaba tutunacak mı derken parkur adımlarını birer birer geçip transfer olup 10 gün sonra pozitif betahcg ile 1 yumurta ile hamile olduğumu öğrendim bin şükür Umudunu yitirme Allah ol derse oluveriyor benim de 3. Gün embriyosuydu, doktorum orta kalite embriyo demişti, heves edip tutmazsa üzülmeyeyim diye tabi ki henüz parkuru atlatmış değilim kese ve kalp atışı için randevu aldım günümü bekliyorum bu aşamadan sonra biraz daha olsun rahatlayacağım darısı sana olsun çok amin
transfer sonrası nelere dikkat ettiniz ? Düşer diye korktunuz mu ? Ne yediniz veya gün içinde ne kadar hareketli idiniz
Merhaba teşekkür ederim darısı isteyen herkese olsun transfer öncesinde avokado yiyordum bol bol besleyici olması için özellikle ama rahim kalınlaşmasını da sağlıyormuş sanırım doktor tedavi sürecinde ultrason muayenesinde rahmin güzel kalınlaştığını söylemişti avokadoda etkiledi mi bu durumu bilmiyorum avokado büyükse günlük yarım yiyordum mutlaka küçükse bir tane yiyordum kahvaltılarda yumurtayla,Merhaba hayırlı olsun bebişiniz
transfer sonrası nelere dikkat ettiniz ? Düşer diye korktunuz mu ? Ne yediniz veya gün içinde ne kadar hareketli idiniz
Transfere girmeden önce, bir önceki tecrübeme dayanarak patlayacak kadar idrara sıkışık girmedim ve iyi ki öyle yapmışım, suyu birden içmedim, yudum yudum yavaş yavaş içtim odada saatimi beklerken ve beni rahatsız edecek şekilde sıkışmadığım için transfer sonrası da hemen tuvalete gitmem gerekmedi yattım 1 saat kadar, sonra tuvalete gittim geri yattım 1 saat daha yani 2 saat nerdeyse hastane odasında yatmış oldum sonrasında eşim eve bıraktı birşeyler yiyip yattım o gün tüm gün sadece lavabo ve yemek ihtiyaçlarım için kalktım ikinci günden sonra da genel olarak yattım ama arada hafif hafif odalar arasında yürüyüş yaptım kan dolaşımı için eşim beni bazen çok güldürüyordu gülerken karnıma baskı oluyor diye güldürme beni diyordum oturup kalkarken ani hareketler yapmadım yavaş yavaş kendimi kasmadan sakince hareket ettim yediklerime gelecek olursam avokado yine devam her daim ananas almıştım transfer öncesi gün, onu 5 e bölüp her gün bir dilim yedim bitince başka ananasa geçtim yine her gün kalın bir dilim 10 gün kadar yemiş oldum ananası. Taze kavrulmamış kabak çekirdeği yedim günlük yiyebildiğim kadar, bol su içtim, tabi bunların bilimsel bir kanıtı yok ama hem içim rahat etsin diye hem de faydalı şeyler olduğu için yemek istedim ben :) kafeini transfer öncesi de epeydir kesmiştim, (helen de kafein tüketmiyorum çay ve kahve kişisel tercihim bu yönde ama günlük birer bardak abartmadan tüketiledebilir ben içmemeyi tercih ettim ) ve bolca dua ettim 5. Günden sonra yanlış hatırlamıyorsam kesin tutmamıştır diye içimi düşünceler basmıştı herşey olacağına varır diyip ev süpürdüm sıkılmıştım da zaten tabi kendimi zorlamadan yine nolur nolmaz diye, mutfak işlerimi de yapıyordum çamaşır vs. Tabi dediğim gibi kendimi yine de zorlamadan yukarılara uzanmadan. Yani anlayacağınız genel olarak temkinli geçirdim özellikle ilk 5 günü sonrasında yine kendimi yormadan biraz daha hareketlendim diyebilirim
Merhabalar tüp bebek tedavim menapozdan dolayı yumurta oluşmaması sebebiyle sonlandırıldı. Ve elimde ilaçlar kaldı.
3 kutu Gonalf 450
5 kutu cetrotide
1 kutu ovitrelle mevcut.
Hepsi 16 Aralık tarihinde alındı ve soğuk zincirde
Olaylarınız elinizde duruyor muMerhabalar tüp bebek tedavim menapozdan dolayı yumurta oluşmaması sebebiyle sonlandırıldı. Ve elimde ilaçlar kaldı.
3 kutu Gonalf 450
5 kutu cetrotide
1 kutu ovitrelle mevcut.
Merhaba arkadaşlar, en son yazdığımdan sonra iki kere Opu işlemi yaptırdım ve sadece 1 tane embriyom oluştu. Yumurta toplamadan sonra salpinjektomiyle sol taraftaki tüpüm alındı. Doktor üç dört ay normal yolla deneyin dedi. Hem düşük amh ı olup hem tek tüple hamile kalan var mı aranızda?
Merhabalar. Biz de bir seneyi geçti çocuk için denemeleri yapıyorduk. Sonra önce eşim doktora gitti sperm testi verdi. Hareketi yavaş ve sayı oldukça az çıktı. Sonra ben doktora gittim muayene oldum. Birkaç hormon testi istedi. 2 aylık takviye verdi eşime de bana da iki ay sonra görüşelim dedi. Ama sonra Amh 0,02 çıktı. Şoka uğradım. Çünkü adetlerim saat gibi çok düzenli idi. Doktorla görüştüm telefonda. Bir dahaki ay gelin tedaviye başlayalım dedi. Regl olunca direkt tedaviye başlayacak. Ama nasıl olacak süreç hiç bir fikrim yok. Adetimde Son iki aydır düzensizlik olmuştu. Onu da kullandığım antibiyotiklere bağlamıştım. Tsh ve prolaktin normal çıktı.
Ama çok üzüldüm yani hiç böyle bir şey beklemiyordum. Hem eşimde hem bende sorun çıktı. Bu ay psikolojik olarak çöktük gerçekten….
Reglin 2. Günü çağırdı. Gidince acaba doktor ilk ne yapar bilginiz var mı?
Şu an şaşkınlık ve bilinmezlik icersindeyim.
Ama çok üzüldüm yani hiç böyle bir şey beklemiyordum. Hem eşimde hem bende sorun çıktı. Bu ay psikolojik olarak çöktük gerçekten….
Tek tüple hamile kalan arkadaşım var ama Amh I neydi bilmiyorum.Merhaba arkadaşlar, en son yazdığımdan sonra iki kere Opu işlemi yaptırdım ve sadece 1 tane embriyom oluştu. Yumurta toplamadan sonra salpinjektomiyle sol taraftaki tüpüm alındı. Doktor üç dört ay normal yolla deneyin dedi. Hem düşük amh ı olup hem tek tüple hamile kalan var mı aranızda?
Büyük ihtimalle ilk olarak yumurtalarına bakar, ne durumda diye ve tedaviye başlamak için size uygun olana ilaçları verir. Hsg çektirdiniz mi? Bu durumda rahim filmine bakılmasını da istiyor genelde tüp bebek doktorları. İnşallah hepimiz güzel haberleri alırız.Merhabalar. Biz de bir seneyi geçti çocuk için denemeleri yapıyorduk. Sonra önce eşim doktora gitti sperm testi verdi. Hareketi yavaş ve sayı oldukça az çıktı. Sonra ben doktora gittim muayene oldum. Birkaç hormon testi istedi. 2 aylık takviye verdi eşime de bana da iki ay sonra görüşelim dedi. Ama sonra Amh 0,02 çıktı. Şoka uğradım. Çünkü adetlerim saat gibi çok düzenli idi. Doktorla görüştüm telefonda. Bir dahaki ay gelin tedaviye başlayalım dedi. Regl olunca direkt tedaviye başlayacak. Ama nasıl olacak süreç hiç bir fikrim yok. Adetimde Son iki aydır düzensizlik olmuştu. Onu da kullandığım antibiyotiklere bağlamıştım. Tsh ve prolaktin normal çıktı.
Henüz çektiremedim. Regl bitince beş gün içinde çektirirsiniz demişti. O sıra taşınma surecindeydim iş ve taşınma derken halledemedim hsg yi. Insallah bekleyen herkes iyi haber alsın. Zor bir psikolojiymiş….Büyük ihtimalle ilk olarak yumurtalarına bakar, ne durumda diye ve tedaviye başlamak için size uygun olana ilaçları verir. Hsg çektirdiniz mi? Bu durumda rahim filmine bakılmasını da istiyor genelde tüp bebek doktorları. İnşallah hepimiz güzel haberleri alırız.