- 22 Şubat 2010
- 3.641
- 19
- 318
Hosgeldin elifim cok şükür sen nasılsın
Bu gun superım anneme ordanda gezmeye gıttım moralım yerıne geldı valla ınsan yuzu gorunce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin elifim cok şükür sen nasılsın
çok ukur ıyısıde ıyıler
arasın uydunu duşunmuştum ama cıngıbı bakmakta
evet cnn başlarda olmuyo ben arada kacamak gırmıştım ama cok nadır
ınşalla uslu bebın olur cnm
ay bende geldim kankalarım e eksik kalmayayım dimi
Bu gun superım anneme ordanda gezmeye gıttım moralım yerıne geldı valla ınsan yuzu gorunce
işallah canım bende senın gıbı sureklı tembıhlıyom benım oğlum uslu olucak demı oğlum dıye ama ne kadar tınlar bılmıyom
selam kızlar akşamları giremiyorum pek nasılsınız. şimdi bile uykum var ilk fırsatta uyumak istiyorum..
canim INSALLAH RABBIM nasip eder o gunleri de gorurumcanım hayırlısı olsun hakkın da inş ilk asılamada yüzün güler dilbercim
yeni yıla belkide hamiş olarak girerrsin inşş
ay hadı bakalım cnm buyuk gune azkaldı
bak lamış e aşılama sorası dr ılışkıde vermıştı sanada verıcekmıkı
iyi aksamlar hanimlar nasilsiniz???
ıyı tatşlım sen nasıl oldun
Cidden yeter cumartesı doktora gıderım oda ıyı gelır :) ee zaten doğuma ne kaldıkıOhh ne guzel iyi yapmissin tatlım sevindim iyi olmana bı kac gün gider sana bu morell..
Oooo taze anne gelmış. Nadıl gıdıyo annelık ee anlatsana bırazSelam kızlar akşamları giremiyorum pek nasılsınız. Şimdi bile uykum var ilk fırsatta uyumak istiyorum..
Aaa kimler gelmiş hosgeldin kalmasın tabi ya
evet canım haklısın ama bebişin uslu olacak seninde Aras gibi..Tabıkı eksık kalma zaten bı kac gun sonra ben yokum barı son gunlerı ıyı degerlendırelım dımı ama
Selam kızlar akşamları giremiyorum pek nasılsınız. Şimdi bile uykum var ilk fırsatta uyumak istiyorum..