Yolum uzun baya ..🤲🤲

merve merve H M H M kızlar bi baksanıza ya doktor bana yumurtalığın tembel gibi demişti ama şimdi pik oldu ya .. kasık batmam da var ne yani test mi yalan 🤔😩😩 @adel8893

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 46
E senin bi konun daha vardi.
Ordada pikti ovulasyon. Odami 7nci gundeydi.
Erken oluyor baya aslinda.
Adetten çıktığım günde koyu çıktı bak bu da o zaman ki .. anlamadım ya sadece aklıma takılan doktor nasıl oyle dedi he öyleyse neden bu böyle çıktı testin markası da güvenilir laboquick

Eklentiler

• DAE5891B-F6CF-4EFC-ADA1-7CCEFB9BA555.jpeg
    DAE5891B-F6CF-4EFC-ADA1-7CCEFB9BA555.jpeg
    150,5 KB · Görüntüleme: 33
Adetten çıktığım günde koyu çıktı bak bu da o zaman ki .. anlamadım ya sadece aklıma takılan doktor nasıl oyle dedi he öyleyse neden bu böyle çıktı testin markası da güvenilir laboquick
Onceki adetindemi? Yoksa bu aymi buda.

Doktoru bosver. Ongörü soylemiş ama psikolojin buna izin vermiyor bence kamera oyle soylesede 😉😅

Bana olcakmis geliyor senin bu iş ama.. hadi hayirlisi diyelim icimden oyle geciyor surekli yani nabayim

Onceki adetindemi? Yoksa bu aymi buda.
Bu ay canım 6 gün önce de koyu cıkmıstı .. bide şansa eşim görevdeydi normalde eve gelemez ama gittikleri karakolda yer yokmuş diye merkez de kalıyorlar 😅😅😅 akşam gelecek eve ☺️☺️☺️ Ayy hadi inşallah ya

Gizem ultrasonda folukül gordumu? Bugun gittiysen gormustur. Gelişmis bi yumurtan var dedimi

Gizem ultrasonda folukül gordumu? Bugun gittiysen gormustur. Gelişmis bi yumurtan var dedimi
Hiç bana oyle demedi sadece dedi ki yumurtalığın tembel gibi 🤔 bide dün kahverengi akıntım oldu su gibi üstüne bel ağrım kasık ağrım da var ama bi yandan da olsa doktor götürdü diyorum

Kararsız kaldım bir hafta sonra rahim filmine mi girsem yine yoksa tüp açtırma ameliyatına mı 😫😫
Zaman kaybetmek isteniyorum ya

Kararsız kaldım bir hafta sonra rahim filmine mi girsem yine yoksa tüp açtırma ameliyatına mı 😫😫
Zaman kaybetmek isteniyorum ya
merhaba canım..durumunu okudum doktor sadece ihtimaller üzerine konuşmuş..bana kalırsa kesinlikle kendini oynatma doktorlara senin hiç bişeyin yok..kafanı rahatlat ve günlerini değerlendir vakti gelince olacak emin ol :KK66:

X