- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.697
Hangi ildesin ki sen cnm Serin suyu severimGel bana tatile. Isınmamış denizde yuzeriz ikimiz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi ildesin ki sen cnm Serin suyu severimGel bana tatile. Isınmamış denizde yuzeriz ikimiz.
C.tesi bitti adetim 6 gün oluyorKacinci gunün?
Evet baya pik. Yahu doktoru boşver sen.
E senin bi konun daha vardi.C.tesi bitti adetim 6 gün oluyor
Adetten çıktığım günde koyu çıktı bak bu da o zaman ki .. anlamadım ya sadece aklıma takılan doktor nasıl oyle dedi he öyleyse neden bu böyle çıktı testin markası da güvenilir laboquickE senin bi konun daha vardi.
Ordada pikti ovulasyon. Odami 7nci gundeydi.
Erken oluyor baya aslinda.
Onceki adetindemi? Yoksa bu aymi buda.Adetten çıktığım günde koyu çıktı bak bu da o zaman ki .. anlamadım ya sadece aklıma takılan doktor nasıl oyle dedi he öyleyse neden bu böyle çıktı testin markası da güvenilir laboquick
Bu ay canım 6 gün önce de koyu cıkmıstı .. bide şansa eşim görevdeydi normalde eve gelemez ama gittikleri karakolda yer yokmuş diye merkez de kalıyorlar akşam gelecek eve Ayy hadi inşallah yaOnceki adetindemi? Yoksa bu aymi buda.
Bana da oyle geliyor rabbim sırayla hepimize versin inşallah nasip olsun inşBana olcakmis geliyor senin bu iş ama.. hadi hayirlisi diyelim icimden oyle geciyor surekli yani nabayim
O iş bende demem o ki doktora bakmamak lazımmışDegerlerndir değerlendir.
Hiç bana oyle demedi sadece dedi ki yumurtalığın tembel gibi bide dün kahverengi akıntım oldu su gibi üstüne bel ağrım kasık ağrım da var ama bi yandan da olsa doktor götürdü diyorumGizem ultrasonda folukül gordumu? Bugun gittiysen gormustur. Gelişmis bi yumurtan var dedimi
Gibi demiş zaten ayol bosveer.Hiç bana oyle demedi sadece dedi ki yumurtalığın tembel gibi bide dün kahverengi akıntım oldu su gibi üstüne bel ağrım kasık ağrım da var ama bi yandan da olsa doktor götürdü diyorum
aynen kuzumGibi demiş zaten ayol bosveer.
merhaba canım..durumunu okudum doktor sadece ihtimaller üzerine konuşmuş..bana kalırsa kesinlikle kendini oynatma doktorlara senin hiç bişeyin yok..kafanı rahatlat ve günlerini değerlendir vakti gelince olacak emin olKararsız kaldım bir hafta sonra rahim filmine mi girsem yine yoksa tüp açtırma ameliyatına mı
Zaman kaybetmek isteniyorum ya