• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    241
canim INSALLAH RABBIM nasip eder o gunleri de gorurum :16::16::16:

evet canim biraz heyecanlaniyorum, canim iliski bence serbest der hic soz etmedi o konuda:53::50::50::17::17::17:
Ayy haı hayırlısı işllah tutar aşılaman. Yanlış anlamadım dımı aşılama yaptıracaksın

Kızlar ben arası yıkıyıp gelcem yarın aşı var 3 gun banyo yasak sımdı geldı aklıma

Tamam canım barı acale et sonra vadı bıter kacarsın zaten

evet canım haklısın ama bebişin uslu olacak seninde Aras gibi..
akıllı topic cocukları:1:

ben iim canım sen degilsin pek sanırım
uykusuz gecen gecelerden sonra:52::52:

aman bebiş iiolsunda tek sorun bu olsun

Bızımkıler hem topık hemde çörekotu bbeği işallah huylaıda benzer :1:

Cidden yeter cumartesı doktora gıderım oda ıyı gelır :) ee zaten doğuma ne kaldıkı

Oooo taze anne gelmış. Nadıl gıdıyo annelık ee anlatsana bıraz

Iyıyım cnım sen naılsın

Valla yumurta deliğe doğru geldi canim Alkah kolaylıklar verdin uslu akıllı tatli bir oğluşunada olur anesini hiç üzmez yormaz insallah

ah sonunda doğuran annış gelmış nasılsın cnm benım
bızım 40 kere söyleme olayı ışe yaramadımı anesı uykusuzmuyuz

Cidden yeter cumartesı doktora gıderım oda ıyı gelır :) ee zaten doğuma ne kaldıkı

Oooo taze anne gelmış. Nadıl gıdıyo annelık ee anlatsana bıraz

Iyıyım cnım sen naılsın

Ayfer ve Büşra hosgeldiniz kizlar

evet canım haklısın ama bebişin uslu olacak seninde Aras gibi..
akıllı topic cocukları:1:

ben iim canım sen degilsin pek sanırım
uykusuz gecen gecelerden sonra:52::52:

aman bebiş iiolsunda tek sorun bu olsun
hoşbulduk canlarim :)
sormayın kızlar velet yoruyo :) 5 dakika uykusu var ışte. Şimdi uyudu biraz. Annelik yorucu ama bi o kadar da harika bi duygu :)

Valla yumurta deliğe doğru geldi canim Alkah kolaylıklar verdin uslu akıllı tatli bir oğluşunada olur anesini hiç üzmez yormaz insallah
İşallah canım önce benım sonra senın :1:

tesekkur ederim canim, evet canim cumartesi gunu asilamam var INSALLAH guzel ALLAHIM bana da nasip eder annelik duygularini AMINN....

Amınnn canım. Hamıle haberlerını gec alırım gercı. Test yapacagın zamanlar buyuk ıhtımal burlarda olmam o yuzden şimdiden tebrık ederım. Bu arada allahmı söylettı bılmem :1:

İşallah canım önce benım sonra senın :1:

Amınnn canım. Hamıle haberlerını gec alırım gercı. Test yapacagın zamanlar buyuk ıhtımal burlarda olmam o yuzden şimdiden tebrık ederım. Bu arada allahmı söylettı bılmem :1:

canim agzindan bal damliyor demin de baska bir topikde bi arkadasim bebislerin INSALLAH tutunur dedi ikiz mi olacak ne:52::52::52::52::52:eger oyle olursa mutluluktan kalpten giderim her halde:52::52::52:

canim agzindan bal damliyor demin de baska bir topikde bi arkadasim bebislerin INSALLAH tutunur dedi ikiz mi olacak ne:52::52::52::52::52:eger oyle olursa mutluluktan kalpten giderim her halde:52::52::52:

İkizlerini bırakıp nereye gidiyon kiz inşallah çifter çifter doğurursun tatlim

tatlim sende hos geldin :9::9::9: evet sanirim son zamanlar biraz oyle oldum :16::16::16:
iyi oldun canım ben sevdim bu halini:54::54::54:
Aaa çok üzüldüm sorma :1: benım msj hakkım yokya pek msjlasamıyoz oyuzden haberım yok. Ee sen ayakkabı beyenebıldınmı barı
ay yok begenemedim cicim..izmitte hayalimdeki gibi bir ayakkabı yok su an:33:
girip çıkmadıgım yer kalmadı ben özel bir ayakkabı ve takımı clutch arıyorum bakalım daha arayayım:5:
ikili test bilmiyorum ben. carsamba günü gidecem. ama cinsiyetini söyletmicem :1::1::1::1:

ayyyy çatlamasmısın meraktan canım:27::27::27:

ayy dayanabilirsen cok hoş ollur ama ilk duydugunda:30:

İşallah canım yaaa :49: amann. Kız gıtme kalpten fılan bak bebışe lazımsın sen :1:

canim bana oyle bi gaz verdiniz ki simdiden kendimi hamile zann ediyorum kafayi tirlattim ben sanirim
ya da yok tatlim ben bebise lazimim ya RABBIM sen bana o gunleri goster ben de bebegime kavusayim AMINNN

girip çıkmadıgım yer kalmadı ben özel bir ayakkabı ve takımı clutch arıyorum bakalım daha arayayım:5:

suan hic merak etmiyorum sonrasini bilemem tabi..

Ayy hayalındekı ayakkabıyı merak ettım şimdi :1: gercı sana dıyom ama bende farksızım bı aykkabı için 5 kere çarşıya gıttiğimi bir ay gezdiğimi bilirim :1:

canim bana oyle bi gaz verdiniz ki simdiden kendimi hamile zann ediyorum kafayi tirlattim ben sanirim
ya da yok tatlim ben bebise lazimim ya RABBIM sen bana o gunleri goster ben de bebegime kavusayim AMINNN
Amınnn canım işallah goruceksın o gunlerı

Back