• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    241
canim INSALLAH ikinciyide kolaylikla gecersin , bebegini sag salim kucagina alirsin hayirlisi ile AMINN
benim bildigim dogum aninda edilen dualar hamile kalmak isteyenler icin edilir ve ALLAH o kisilere de anne olmayi nasip eder

Amin cümlemize canim yaa uff ne bileyim canim ya dua kelimesini duyunca atlıyorum hadi beni cikarabilirsin canim besbucuk ayy sonra da ben dua ederim inşallah o zamana kalmaz Hamiş kalırsınız tabi...

ay pek keyifliyim bu aksam hahhah kahkalarıma saglık:nazar::nazar::nazar:

Ohh cok guzel aman bozulmasın daim olsun keyfin tatlım meryemcim beni bı sen bı elifcim anladı onun için istedim songulum ya nerden çıktı çift rahim ben nerde yazdım ki öyle bişey aman iyice karıştı kafam telden giriyom anca yetisiyom zaten

Oyle yapıcam zaten yoksa mumkun degıl yetıştıremem bıde zaten o an unuturum heyecndn. Buldum kolayını rabbım sen kımler için ne istedığımı bılıyorsun amın dıcem :1:
Ohh kolayı bulmussun valla eşeden köşeden Yalman yani :1::1::1::1: tabi sana da hak vermek lazim

Oyle yapıcam zaten yoksa mumkun degıl yetıştıremem bıde zaten o an unuturum heyecndn. Buldum kolayını rabbım sen kımler için ne istedığımı bılıyorsun amın dıcem :1:

ben şeydaya ve tum ısteyen arkadaşlarıma dıye dua ettım
aras hemen nefes alsın kalp atışı hemen olsun dıye dua ederken araya sıkışırdım

oh bende gezsem magaza magaza bende gulerım valla
arkadaşının temızlıkten dermanı kalmamışken ayıp oluyo he
parmacıklarım zor yazıyo
ay ondanmı dersin
olabilirde kadınlar streslerini atıolarmıs alısverişte..

ayy arkadasım sen kendini cok yıpratıosun kuzum ne bu iş aşkı:37:
kizlar ALLAHA emanet olun, ben biraz asilama olmuslarin topiklerine bakayim :54::54::54:
hadi görüşürüs cicişşş:79:
Ohh cok guzel aman bozulmasın daim olsun keyfin tatlım meryemcim beni bı sen bı elifcim anladı onun için istedim songulum ya nerden çıktı çift rahim ben nerde yazdım ki öyle bişey aman iyice karıştı kafam telden giriyom anca yetisiyom zaten

amin inşallah bozulmaz...
elifcin çok zeki zaten hamişler alık olur ama bizimkisi cin mübarek:9::9:

yok ben yazdın demedım
hanı dua ıstedın ya cıft rahımde gebeyken yenıden hamıle kalınabılıyo ya esprı yaptım yanı

ay ondanmı dersin
olabilirde kadınlar streslerini atıolarmıs alısverişte..

ayy arkadasım sen kendini cok yıpratıosun kuzum ne bu iş aşkı:37:

hadi görüşürüs cicişşş:79:

amin inşallah bozulmaz...
elifcin çok zeki zaten hamişler alık olur ama bizimkisi cin mübarek:9::9:

ınan öle ben market alışverışı pc den yapıyorum oh o bıle keyıf benım ıcın onumu alsam bunumu alınanda gıda he
kuşum ısın ucu kactımmı yakalamak zor ınan 10 gundur yaenın bazyı cekmedım
evın yarısı ordan cıktı

ben şeydaya ve tum ısteyen arkadaşlarıma dıye dua ettım
aras hemen nefes alsın kalp atışı hemen olsun dıye dua ederken araya sıkışırdım

Dımı o arada bıde nefes sorunu var anne duzenlı nefes alamazsa bebege oksıjen gıtmıyor. Sanırım bende araya sıkıştırcam magalesef:50:

Dımı o arada bıde nefes sorunu var anne duzenlı nefes alamazsa bebege oksıjen gıtmıyor. Sanırım bende araya sıkıştırcam magalesef:50:

yok kuzum bana dr bebegın hemen nefes aırsa problem yok dedı alamazsa sevk gerekebılr dedı ay ne korktum
ayılırken bın kere sordum hemenmı aldı azsonramı aldı cocuga fenalık geldı

yok ben yazdın demedım
hanı dua ıstedın ya cıft rahımde gebeyken yenıden hamıle kalınabılıyo ya esprı yaptım yanı

Haa anladım canim aman ne bileyim Hamiş kalmak için dua edildiğini espirini anlayamadım kusura bakma şimdi duyormuşum gibi yapayım caktirmayin :1::1::1::54::54::54::54:

yok kuzum bana dr bebegın hemen nefes aırsa problem yok dedı alamazsa sevk gerekebılr dedı ay ne korktum
ayılırken bın kere sordum hemenmı aldı azsonramı aldı cocuga fenalık geldı

Ben oyle bı durumda kesınlıkle genel anestezı ıstemezdım. Gercı ben normalde de genel anestezı ıstmıyom kendımde olmayı tercıh ederım her zaman. Bıde meraklı melahatım ne oluyo ne bıtıyo bılmem lazım :52:

Ben oyle bı durumda kesınlıkle genel anestezı ıstemezdım. Gercı ben normalde de genel anestezı ıstmıyom kendımde olmayı tercıh ederım her zaman. Bıde meraklı melahatım ne oluyo ne bıtıyo bılmem lazım :52:

cnm bılıyon benım öle bı secenegım yok dr cok karşı sonrasındakı tecrubelerıne dayanarak
bıde aras mosmor gelış dunyaya orda canlı canlı yatıp elınden bışey gelmemesı
dayanılacak şey degıl kalp dr u cocuk dr u ordaydılar
aileme bıle göstermeden ucurmuşar kuveze puffff bayılmam en ıyısı bu durumda
yoksa zaten bayılırdım

berrin nerde acaba bu gece de görüşemedik:53::53::53:

böcügümmmmm sen nerelerdesin acaba bayadır yoksun:50::50:

lamişşşşşşşşşşşş peki ya sen nerdesin kuzum:26:

Son düzenleme:
Back
X