-
- Konu Sahibi emotionleon
merhabalar bu konuda anlatılan graco symbio bebek arabasını öneriyor musunuz? benim de doğuma az kaldı, ekimde inşallahama bebek arabasına halen karar veremedik. en son dün akşam eşimle bu graco'yu bulduk internetten. hoşumuza gitti. bi mağazaya gidip bakmayı da düşünüyoruz ama aranızda kullanan, olumlu olumsuz görüş paylaşabilecek olan var mııııı?
mrb arkadaşlar bugün pierre cardin ps805 twist modeli bebek arabası aldık kullanan arkadaşlar varmı memnunmusunuzzzz ?
Slm bende bebek arabasi almadan cok dusundum arastirdim ve sonunda concord neo bebek arabasi aldim... Goruntu acisindan ve surme acisindan cok iyi araba ama benim oglum iri bir bebek ve pusete oturttugumda ayaklari disarda kaliyor ayrica pusetin uzerindeki golgeligi citcit takmali yani ayri bir parca citciti kapatirken cok zorlaniyorum ve cocugun yuzunu goremiyorum bastirilmis gibi duruyor tabii benim oglum iri ve uzun oldugu icindir kullanip memnun kalanlar vardir tabiiki... Ayrica pusette pamuklanma oldu garantili oldugu icin gonderdim makinayla temizlenmis geldi bir sure kullandim yine pamuklanma oldu 6 aylik kullanici olarak paylasmak istedim :)
Anneliğin şanından olsa gerek ortalama herkes gibi bende son bir kaç haftadır deli gibi nette makale yazı okuyorum doğru seçimi yapabilmek için.
Bebeğim 3 aylık ve dışarı çıkıp olay yerinde arabaları deneyemediğim için durum daha da çetrefilli hale geldi.
Sanırım Maclaren Techno XT alacağım.
Pierre Cardin Ps-102'de ön barının olması açısından bana göz kırptı ama okuduğum yorumlar neticesinde arabanın ses çıkarması,denge problemleri gözümü korkuttu.
Yorumlarda Maclaren Techno XT ile ilgili olumlu düşüncelerini paylaşan arkadaşlar var.
Yeni,güncel yorumlarınız da beni minnettar kılacaktır sevgili anneler :)
Maclaren doğru karar mı? (Hafiflik/Tek başına gezecek anne modeli/Özel arabanın olmaması v.s. gibi etkenler göze alınarak)
arkadaşlar bebek arabası konusunda benimde kafam çok karıştı. maxi cosi mura 3 , bebe confort elea ve concort neo modelleri arasında kaldım. kullanan yada konu hakkında bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.
Arkadaslar cam bambino kullanan ve arastıran var mı? Bu markanın konforunu merak ediyorum
Cam pulsar bebek arabası kullanan var mı arkadaşlar?