- 1 Aralık 2014
- 1.210
- 707
- 34
-
- Konu Sahibi emotionleon
Merhaba,
bende bugaboo bee düşünüyorum kullananlar çok memnun sonrasında tekrar baston puset almana gerek yok dediler ama bilmiyorum ben almayı düşünüyorum fakat; şöyle bir durum var çok alçak gibi geldi araba bir tek tedirginliğim ondan
Merhabalar bende kiddy kullanıyorum oğlum biraz tombul araştırdığımda iç hacmi en uzun olup, düz yatış fonksıyonu ve dik konuma gelebilen evolutıon pro anakucağını aldık ve city nmove baston puset arabaları ile istediğim renkte kombin yaptım. Bağlantı adaptörlerini hediye olarak gönderdiler. Anakucağından aşırı memnunum yatış pozisyonu var kolu yatırınca yatma pozısyonuna gelıyor kolu kaldırınca dık pozısyona gelıyor bebeği rahatlıkla heryere taşıyorum evde de kullanabiliyorum, yaklaşık 15 aya kdr otomobilimizde de kullandık. Bebek arabasıda oldukça kullanışlı ve pratık oturma bölgesini komple makıneye atıp yıkayabılıyorum, tentesi baya korunaklı kapatması ve taşımasıda kolay. Bu ürünleri kullandıktan sonra oğlum büyüdü birde otokoltuğu ihityacımız oluştu baya araştırma yaptık onda da yine kiddy guardianfixpro2 modelini seçtik hatta otokoltuğundaki özellikleri bizi baya etkiledi, ön taraftaki güvenlik barı önden bakıldığında baya büyük görünüyor ama çocuğa değen kısmı minicik bir kısım işte bir çok özelliği ile baya memnun kaldık araştırırken pek bilgiye rastlayamadığımdan deneyimlerimi paylaşmak istedim umarım yararlı olur.merhaba
ben de ana kucağı bakıyorum, ana kucağında bebeğimin sırtının rahat olamaması endişesi duyuyorum. Bir arkadaşım aşağıdaki kiddy markasını tavsiye etti? Oto koltukları da güvenlik testlerinde çok başarılı dedi. Ana kucağı düze yakın yatıyormuş, Alman markası. Duyan bilen, kullanan, yorum yapabilecek olan anne ve anne adaylarının yardımlarını rica ederim??? Başka hangi markaları önerirsiniz?
https://www.facebook.com/KiddyTR
www.kiddy.com.tr
Peg perego book pure xl pop-up complete
Kullanan ya da bilgisi olan var mi acaba?
bu ürüne hangi siteden bakabilirim?