- 13 Nisan 2010
- 197
- 50
-
- Konu Sahibi emotionleon
Cnm özelden sana ulaşmaya çalıştım, mesaj kutun doluymuş...
Ben 2 aydır Concord kullanıyorum, şu ana kadar hiç sorun olmadı. Zztn olursa da direkt Concord firması ile iletişime geçecek Joker mağazası..Terleme gibi birşey olmadı bizde ki bizimki yaz bebeği.. Sürüşü falan gayet ii, hiç sarsma olmuo; hatta biz en son mıcır dolu bir yolda sürmüştük sarsılmadı araba :))Yanlış hatırlamıyorsam 2011 in tekerlekleri şişme.. Onu bi sor istersen
Bu concord tipi arabalarda koltuğu tam yatırınca bebeğin ayakları havaya dikilmiyor mu? Sırtı yatırınca tamamen dümdüz olan bir araba daha iyi bir seçim olmaz mı?
Bu arada Jane Slalom Reverse nasıldır, kullanan, tavsiye eden var mı?
bu arabaları kullanan var mı. wollex veya exor uygun fiyat ve konforluya benziyo ama yakından da görmek lazım. kullanan var sa bilgisi olan ya da yazarsa sevinirim. Krft horn da uygun ve kullanuşlı bi arabaya benziyor gördüğüm kadarıyla.
bu arabaları kullanan var mı. wollex veya exor uygun fiyat ve konforluya benziyo ama yakından da görmek lazım. kullanan var sa bilgisi olan ya da yazarsa sevinirim. Krft horn da uygun ve kullanuşlı bi arabaya benziyor gördüğüm kadarıyla.