- 27 Ağustos 2008
- 774
- 1
- 40
-
- Konu Sahibi emotionleon
benim aklım hala concord da eşim de ikna oldu deiştirebilirsek değiştiricez.eşim e-bebekle ve jokerle görüştü 2011 iyiymiş concord kumaş yapısı falan değişmiş 2010 terletiyormuş 2011 de böyle bir sorun yokmuş.ayrıca yedek parça sorunu da yokmuş 2011 daha pahalı 2010un anakucaklı fiyatı.sadece benim yaşadığım yerde yollar çok kötü quinny şişma tekerlek olduğu için daha az sarsar concord nasıldır bilmiyorum o beni tedirgin ediyor.
Cnm özelden sana ulaşmaya çalıştım, mesaj kutun doluymuş...
Ben 2 aydır Concord kullanıyorum, şu ana kadar hiç sorun olmadı. Zztn olursa da direkt Concord firması ile iletişime geçecek Joker mağazası..Terleme gibi birşey olmadı bizde ki bizimki yaz bebeği.. Sürüşü falan gayet ii, hiç sarsma olmuo; hatta biz en son mıcır dolu bir yolda sürmüştük sarsılmadı araba :))Yanlış hatırlamıyorsam 2011 in tekerlekleri şişme.. Onu bi sor istersen
benim aklım hala concord da eşim de ikna oldu deiştirebilirsek değiştiricez.eşim e-bebekle ve jokerle görüştü 2011 iyiymiş concord kumaş yapısı falan değişmiş 2010 terletiyormuş 2011 de böyle bir sorun yokmuş.ayrıca yedek parça sorunu da yokmuş 2011 daha pahalı 2010un anakucaklı fiyatı.sadece benim yaşadığım yerde yollar çok kötü quinny şişma tekerlek olduğu için daha az sarsar concord nasıldır bilmiyorum o beni tedirgin ediyor.
concordun da şişme lastiği var canım,, ama ben özellikle diğerinden aldım,şişme daha ağır ve yazın söner diye. fiyatı da daha uygun.en hızlı açılıp kapanan ,çok da yer kaplamayan, konforlu araba bence.
sonra da maxicosi mura bence.o daha çok yer kaplıyor ve ağır, ama lastik konusunda kötü yollara en dayanıklısı bence.ayrıca jane rider da çok favorimdi.
ah canım ben de diyorum niye bana msj gelmiyor bilmiyordum böyle birşey olduğunu çok sağol :)) jokerle ve e-bebekle görüşmüş eşim hangisi dedi bilmiyorum 2011 de kumaş değişmiş terleme yapmıyor yeni kumaş demişler.quantumu modelinin şişmeymiş tekerlekleri eşim de quantum olsun diyor.arabayı yakından görme ihtimalim olmadığı için böyle soruyorum herşeyini. sinopta yaşıyorum samsundan alışveriş yapıyorum concord u göremediğimiz için quinny buzz ı görünce onu almıştık eşim çok beğenmişti ama bana kaba geldi senin de dediğin gibi arka tekerlekleri çok büyük geldi concord un nasıl arka tekerlekleri onu da bilmiyorum tabi taktım quinny nin arka tekerleklerine :) eşim de ikna oldu aldığımız yerle görüştük bizim için özel olarak getirecek concord u. aklımdan sorayım quinny ile concord un arka tekerleklerinin boyutları aynı mı?
O kadar net hatırlamıyorum canım ya; ama bildiğim tek şey çok ağır oluşuydu Quinny...
Bu arada benim bebeğim yaz bebeği olmasına rağmen Concord'un kumaşı terletmedi.. Ben çok memnun kaldım yani..
canım çok sağol gerçekten çok yardımcı oldun bu bebek arabası konusunda.quinny gerçekten çok ağır hantal concordun gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum
2 aylık araştırmalarımız sonucu graco symbio travel sistem aldık.harika bir araba.bebeği içine bindirip gezdiresim geliyo valla.çok estetik bir görünümü var.yolda giderken havalı duruyor:)dikkat çekiyor yani.ayrıca çok hafif ,kullanışı kolay ve de çok kaliteli.çin malı falan değil yani.tek dez avantajı sepetinin biraz küçük olması.diğer avantajlarının yanında bunun önemsiz olduğunu düşünüyorum.videosunu Graco Children's product Inc adresinden izleyebilirsiniz.portbebesini de alıcam ama stoklarda yok şuan.
Arkadaşlar, aradığımı sonunda buldum. Jane rider + matrix light.
Matrix light dünyada hem port bebe hemde ana kucağı olabilen tek ürün. PAtently. Concord da yok bu şekilde bir sistem. TR ye yeni geliyor bu nedenle fiyatı tuzlu ben yurtdışından alacağım Almanya Münih ve Fransa Paris'e seyehatlerim olacak. Oralardan nereden alabilirim? Aldığım zaman gümrükte sorun çıkartmadan nasıl geçerim? bileniniz varsa yardımcı olursa sevinirim. teşekkürler
işte link:
Jane Trider + Matrix Light Travel Sistem Bebek Arabası New 2012 | Ayhan Çocuk Gereçleri
Merhabalar
Bizde graco symbio modelini çok beğendik internette... fakat tam yatmıyor sanırım. bu konuda bir deneyiminiz oldu mu? Memnun musunuz?