- 4 Ekim 2011
- 145
- 2
-
- Konu Sahibi emotionleon
merhaba bayanlar, bir arkadaşımın bebeğine doğumgünü hediyesi olarak Massimo Ricco P102 LUCE BASTON Bebek Arabası (http://bebekevierzurum.com/urunler/massimo-ricco-luce-bebek-arabasi/288/ ) almayı düşünüyoruz, ancak internette ne kadar aradıysak kaç kiloya kadar taşıma kapasitesi olduğunu bulamadık
bu konuda yardımcı olabilir misiniz çok kısıtlı zamanımız kaldı
canim arkadasinin bebegi kac aylik. bu bebek arabasinda yatma ozelligi yok cunku. kucuk bebekler oturamiyabilir.
arkadaşımın bebeği 12 kilocuk ve 1 yaşında :):)
benimkinden pek bir farki yokmus. Benim bebisimde 11 kilocuk 11 aylik
bende bebegime baston araba aldim 15 kiloya kadar yaziyordu. Genelde o civarda oluyor ama tabi markasina bagli olabilir. Tatilde kullanmak icin aldim ben o yuzden yatma ozelligi benim icin onemliydi. Kucuk oldugu icin uyumak uzanmak istiyor belirli bir sureden sonra.
Ama arkadasin oyle kisa mesafeler icin kullanicaksa mesela marketten ekmek almak icin falan gibi guzel araba. ama uzun mesafeler icinse belki yatan poozsiyonda olan baston arabalar bakabilirsiniz.
evet sadece alışverişe giderken kullanacak, zaten seyahat tipi büyük bir bebek arabaları var, siparişi verdik inşallah taşır bizim küçük hanımı :) yukarıda sorduğum model 20 kg taşıyabiliyormuş sanırım ay hadi inşallah
sizin kuzucuğu da öperim yanaklarından
Aynen benimde buyuk var seyahat icin ama iste ucakta sorun oluyor. buyuk oldugu icin bagaja vermek gerekiyor malesef. ben chicco liteway aldim bu yuzden benimkinde 15 kiloya kadar kullanilabilir yaziyor. Insallah 20 kiloya kadar tasir sizinki.
Ay bende bayiliyorum tombis bebeklere biz ama artik kilomuzu kontrol altinda tutuyoruzekmegi az veriyorum artik. Anneyle babaya benzerse verir buyuyunce kilolari ama yinede dikkat ediyorum bu siralar
Tesekkur ederiz teyzesi. bende opuyorum sizin minik ve tombul kusu
sizinki ekmek yiyorsa iyimiş, bizimki mangalın tepesinden ayrılmıyor, löpür löpür yutuyor valla köfteleri, 4 tanecik dişi var çiğnemiyor bile
Allahtan yaz geldi de, meyve dönemi başladı,
Mamas papas armadillo derim ve başka bir araba demem.
slm arabadan memnunmusunuz.bende o gün 2020 olanı begendim güzzeldi gercekten Alman markası Türk yapımı.kumasıda kansorojen içermiyormus...Benetton 2040 ya da 2020 travel sistem bebek arabaları hem hafif hem kullanışlı hem çift yönlü hem kumaşı zararsız. Aradığım bütün özellikleri taşıyor. Çok araştırdım 2020 de karar kıldım. Fiyatı da uygun 360 liraya aldık biz. Ama heryerde fiyatı 470 civarı. Biz biraz pazarlık yaptık
Bugaboo bee dusunen var mi arkadaslar?