Bir önceki sayfadaki mavi puset Bugaboo Bee. Fiyatı 1600 civarında ancak tentesi, oto koltuğu vs. eklenince 2000'i buluyor.
Herkes en iyi araştırmamız gereken eşyanın bebek arabası olduğunu söylüyor. Yeterince iyi araştırmadan bir puset alıp arkasından değiştirmek hiç istemiyorum. Çevremdeki birçok anne baba bunu tecrübe etmiş. her şeyden önce o kadar para verdikten sonra atmaya kıyamıyorsun, yer sıkıntısı da cabası...
Uzun zamandır araştırıyorum. Özellikle yabancı sitelerdeki yorumları oldukça faydalı buldum. Buna göre, Bugaboo Cameleon'un kullanım rahatlığı hakkında herkes hemfikir. Ancak benim arabama sığdırmam ve tek başıma başa çıkmam mümkün görünmüyor. Bugaboo Bee bu açıdan mükemmel. Tek elle taşınması, hafifliği, kurulum kolaylığı, sürüş kolaylığı ve tabii terletmeyen, yıkanabilen kumaşı vs. oldukça övgü toplamış.
Bir de Jane Rider var... Kaldırımdan indirmek için bile bir hamle yapmanıza gerek yok. darbe emici sistemi sayesinde bebeğin kaldırımdan indiğini bile hissetmediği bir puset! İnanılmaz. Ancak bu da oldukça pahalı. Bugaboo Bee ile aynı fiyata denk geliyor. Kısacası bu iki model arasında kaldım.