- 4 Ekim 2013
- 22
- 1
- 34
bizde kraft twist kullanıyoruz. özellikle diğer markaların ürünlerine göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. araba 360 derece dönüyor ve çift taraflı kullanılabiliyor. biz doğumdan beri kullanıyoruz onun için dolgulu şiltesi vardı. normal oturma alanı çok kolayca çıkartıp yerine ana kucağı takılabiliyor. biz üründen memmunuz almak isteyen arkadaşlar varsa kraft twisti tavsiye ederim.
travel sistem değil mi
evet canım travel sistem bebek arabası, muadillerine göre ucuz ve kaliteli bir ürün paranı çarçur etmek istemiyorsan almanı tavsiye ederim..
liteway aldık ama sadece baston puseti değil oto koltuğuyla beraber takılıyo üzerine görenler çok beğendi katlanınca küçücük bence çok kullanışlı tavsiye ederim.
Cok kullanmayacaksaniz ertelersiniz almayi,subat ayinda ebebekte indirimler oluyor,hergun bir markada..tecrubeli arkadaslar daha iyi bilir,blki daha uyguna denk gelir..Arkadaslar bir sorum olacak. Dogumum aralik basina denk geliyor ve muhtemelen bebegimi havalar duzelene kadar disari gezmeye çıkaramayiz diye dusunuyorum. Bu yuzden travel sistem gibi hantal bir set almaktansa baston mu alsam diyorum. Sizce ne yapmaliyim?
Indirim bilgisi icin cok tesekkurler subat boyu sayfa yenilerim ulasamadigim zamanlarCok kullanmayacaksaniz ertelersiniz almayi,subat ayinda ebebekte indirimler oluyor,hergun bir markada..tecrubeli arkadaslar daha iyi bilir,blki daha uyguna denk gelir..
Arabaniza oto koltugu alirsiniz eger varsa,birde bebek arabasi..yeterli gelir..
Ben baston puset sevmiyorum,ona yorum yapamam
Rica ederim..biz bu ay indirim takibi ile mama sandalyemizi yari fiyata aldik.. Gerektikce uygun indirim zamani aliyorum urunleri.. Picabo.com guzel indirim yapiyor,e bebek gibiIndirim bilgisi icin cok tesekkurler subat boyu sayfa yenilerim ulasamadigim zamanlar