myline, evet haklisin ama abinin dedigi gibi turkiyede yollar problemli ama burda sorun yok, durduk yere devrilmez herhalde.. ama ben de vazgectim galiba uc tekerleklilerden, aslinda uc tekerlekliler arazi tasiti gibi birsey donusleri rahat oluyormus ve tekerlekleri kocaman.. sehr icinde arazi tasiti kullanmaya gerek yok diye dusundum :kedi:
soyle bir durum var, ben bebek arabasi aldigimda tek araba alamam cunku burda araba koltugu da almak zorundayiz yasak oldugu icin. artik turkiyede de yasaklanmis zaten. ve bebek besigi ile hepsi icinde oldugu zaman haliyle fiyati yuksek oluyo biraz. alma imkanim var sukur allaha ama ben gerek var mi cok pahali birseye diye dusunuyorum..
zeytohnm concord dun tekerlekleri bi tuhaf, rahat donuyormudur ki acaba.. ve de hersey icinde oldugunda 1175 euro fiyat veriyorlar. bu da baya bi pahali geliyor, yazik degil mi topu topu ne kadar kullanicaz ki, bi de ben heryere zaten otomobille gidiyorum, bilmem bana biraz gereksiz geliyo o kadar pahalisi..
maxsi cosi nin mura 4 modeline ve buggy speedy ye bayildim ben. ama buyuk ihtimalle chicco veya bebe confort da karar kilicam gibi..
ilginiz icin hakikaten tesekkur ederim, ama ben henuz 13 haftalik hamileyim, gercekten cok erken benim icin ama heves iste, oncesinde 2 bebegimi kaybettim.. bu sefer umutluyuz insallah cinsiyetini de ogrendik hamdolsun.. simdiden bebegimin herseyini hazirlamak istiyorum :kedi: esim de biraz abartmiyomusun diye sitem ediyo surekli..
siz de etmeyin lutfen... boshayallersmile