Doğuma Hazırlık Bebek arabası seçimi Kraft vs Chicco vs Pierre Cardin ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi marka bebek arabasını tercih ettiniz/ edeceksiniz?

• Ankete Katılan
    29
  • Anket Kapalı .

ana kucagıyla çok rahatıı güzeldi dedi daha sonra normal araba gibi kulanamadım ddedi bende neden demedim neyse aklımm gitii atık bebek eşyalrı o nu albunu sorr araştırr derkenn

myline, evet haklisin ama abinin dedigi gibi turkiyede yollar problemli ama burda sorun yok, durduk yere devrilmez herhalde.. ama ben de vazgectim galiba uc tekerleklilerden, aslinda uc tekerlekliler arazi tasiti gibi birsey donusleri rahat oluyormus ve tekerlekleri kocaman.. sehr icinde arazi tasiti kullanmaya gerek yok diye dusundum :kedi:

soyle bir durum var, ben bebek arabasi aldigimda tek araba alamam cunku burda araba koltugu da almak zorundayiz yasak oldugu icin. artik turkiyede de yasaklanmis zaten. ve bebek besigi ile hepsi icinde oldugu zaman haliyle fiyati yuksek oluyo biraz. alma imkanim var sukur allaha ama ben gerek var mi cok pahali birseye diye dusunuyorum..

zeytohnm concord dun tekerlekleri bi tuhaf, rahat donuyormudur ki acaba.. ve de hersey icinde oldugunda 1175 euro fiyat veriyorlar. bu da baya bi pahali geliyor, yazik degil mi topu topu ne kadar kullanicaz ki, bi de ben heryere zaten otomobille gidiyorum, bilmem bana biraz gereksiz geliyo o kadar pahalisi..

maxsi cosi nin mura 4 modeline ve buggy speedy ye bayildim ben. ama buyuk ihtimalle chicco veya bebe confort da karar kilicam gibi..

ilginiz icin hakikaten tesekkur ederim, ama ben henuz 13 haftalik hamileyim, gercekten cok erken benim icin ama heves iste, oncesinde 2 bebegimi kaybettim.. bu sefer umutluyuz insallah cinsiyetini de ogrendik hamdolsun.. simdiden bebegimin herseyini hazirlamak istiyorum :kedi: esim de biraz abartmiyomusun diye sitem ediyo surekli..
siz de etmeyin lutfen... boshayallersmile

allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. neden abartasın ki bende çok erken bakmaya başlamıştım bebek arabasını zaten ilk aldığımda o oldu.:)
Elbette araştırıp en güzelini uygununu alacaksın sen takılma söylenenlere boşver. içine hangisi sinyorsa onu al.
evet buradada artık zorunlu oto koltuğu artık.
istersen sadece 0+5 yaş arası oto koltuğu alıp , uygun fiyatlı bir bebek arabası alırsın, böylece maliyeti düşürmüş olursun. Sonuçta travel sistem pusetlerin anakucağı en fazla 1 yaşına kadar oto koltuğu olarak da kullanılabiliryor. Yani sana 1 yaşından sonra artı maliyet çıkacak. (şimdi sana yazarken fark ettim banada artı bir maliyet çıkıyor böylece :) )

bende yurtdisindayim safety 1s roadmaster yani maxi cosi almayi düsünüyorum ana kucagida icinde onu da oturtabiliyorsun tekerlerinin 2 si büyük 2 si ufak oynar basli iyi bisey

bende yurtdisindayim safety 1s roadmaster yani maxi cosi almayi düsünüyorum ana kucagida icinde onu da oturtabiliyorsun tekerlerinin 2 si büyük 2 si ufak oynar basli iyi bisey

ben de onu cok begenmistim ama kullanis acisindan pratik gelmedi. yani surerken cok guzel ama bagaja girerken sorunlu, yer kapliyo ve de cok agir..
bebegi, cantasini ve puseti rahatca kaldirabilecegimiz gibi bisey olmali..
tabiki siz bilirsiniz ama fikir vereyim dedim.

eskişehirde yaşıyorum burada belli markalar dışında bebek arabası yok açıkçası. bizde araba bakmaya bursaya gittik. iyikide gitmişim. hafif katlanıncada fazla yer kaplamayan birşey arıyorduk. arabamızın bagajı çok büyük değil. bir çok model sığmadı özelliklede 3 tekerlekliler. çünkü tekerleri büyük oluyor. bursada joker mağazasında bebe confort loola modelini gördüm ve almaya karar verdim. bayramda ondan almaya gideceğiz. kaliteli, kılıfı yıkanabiliyor, az yer kaplıyor, sürüşü kolay, katlanınca çok az yer kaplıyoır. her arabaya sığar. bence arabaları görmeden denemeden almayın çünkü göründükleri gibi olmuyorlar.

Kızlar,
Bu konuya yakın zamanda birşeyler yazılmamış.Yakın zamanda konuyla ilgili başlık var mı diye baktım ama bulamadım.
Yakın zamanda bebek arabası alan anneler tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.Kafam çok karıştı.Çok seçenek var, dikkat edilmesi gereken önemli noktalar var.
Ayrıca, sormak istediğim bir soru var.Ben yazın ailemin yanında doğum yapacağım, birkaç ay sonra da eşimin yanına gideceğim.Sadece anne kucağı alsam daha sonra eşimin yanına gidince bebek arabasını alsam olur mu acaba?Çünkü uçakla gideceğim için zaten bebişimin başka eşyaları da olacak, sıkıntı yaşamak istemiyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

arkadaşlar bende doğal olarak zamanı gelince bebek arabası almak istiyorum. bir kere alacağım için bastonlu mu yoksa normal mi alayım çok kararsızım.ayrıca ana kucağıda almayı düşünüyorum.ama bu araba işinde kararsızım.

mrb arkadaşlar.geçen hafta kraftın horn modelini aldık.ana kucağı ile birlikte.hafif ve güzel.ayrıca ana kucağını arabaya takabiliyosun.pusetin üstüne oturtmuyosun yani.bakalım beğenerek aldık.fiyatı 470 tl idi.umarım memnun kalırız

Güzel günlerde kullan, Dilek.Ben de araştırdığım kadarıyla , Inglesina Zippy All System (Port-Bebe+ Çanta+Huggy&Baza) almayı düşünüyorum.Ama öncelikle gidip denemek lazım.

hayırlı olsun canım.
ben de bu arabayı almayı düşünyodum ama emin olamıyorum.arabayla ilgili birazdaha yorum yapabilir misin.bi de nerden aldığını da sorucaktım çünkü fiyatı da gayet iyyiymiş

ŞU ANDA İNCELEDİGİM VE İLGİMİ CEKEN MARKALARDAN BİRİ DEGİŞİK TARZ VE DİZAYN

Son düzenleyen: Moderatör:

bizde bu arabayı aldık ama portbebesini almadım gerek yok diye. puseti ve pusete yerleşen araba koltuğunu aldık. 1300 falandı biz aldığımızda.

hala inceliyomusun daha arabanı almadın mı sen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel günlerde kullan, Dilek.Ben de araştırdığım kadarıyla , Inglesina Zippy All System (Port-Bebe+ Çanta+Huggy&Baza) almayı düşünüyorum.Ama öncelikle gidip denemek lazım.

Ben Inglesina Zippy All Over aldım, tavsiye ederim. Portbebesini almadım zaten çoğu yerde yoktu, sadece Huggy ana kucağıyla aldım. Setin içinde ayak örtüsü ve araba yağmurluğu da var. Birçok modeli inceledim ama en kolay katlanan ve açılan araba Inglesina, ana kucağını takıp çıkarması da kolay. Araba da çok ağır değil, normal bastonlar kadar hafif değil ama diğer travel sistemlere göre çok iyi. Katlanınca çok yer kaplamıyor dik durabiliyor.

Güzel günlerde kullan.Beğenmene ve tavsiye etmene çok sevindim.Ben de portbebe olayını düşünüyordum.Sen gerekli görmediğin için mi portbebeyi almadın.Ne tavsiye edersin?

biz de çok araştırdık bu konuyu quinny buzz ve concord neo arasında kalmıştık concord neo quantum aldık çok güzel bir araba evin içinde bile çok iyi hareket ediyor tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…